Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433620 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433620

Odpowiedzi 14149

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co z tym HP? Czy w 1 rozdziale jest jakis dobry sposob na podniesienie zycia? Wiem ze w drugim sa receptury do kupienia itd ale w 1 to jakas masakra 85hp to tragedia..

WojoTCZ

WojoTCZ

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! szukam odpowiedzi na pytanie : Czy eliksir " Płomień Eligora " ma jakiś związek z demonem Eligora z królestwa Leng ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Witam! szukam odpowiedzi na pytanie : Czy eliksir " Płomień Eligora " ma jakiś związek z demonem Eligora z królestwa Leng ?
O ile mi wiadomo to nie

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Mam pytanko, czy da się założyć jakikolwiek hełm bez zdychania przy zakładaniu go  :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:? Jestem Strażnikiem Świątynnym, coś kiedyś słyszałem, że to zależy od gildii? Czy nie? Wersja 1.3.2 PL

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mówiłem już, żeby nie grać na tym patchu. Jeśli na nim gracie, to sami sobie robicie na złość :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Mówiłem już, żeby nie grać na tym patchu. Jeśli na nim gracie, to sami sobie robicie na złość :)
Co w nim niby jest nie tak,  mógłbyś mi powiedzieć  :ohmy:? Zmiany w changelogu wydają mi się niezłe  :ok: Dopiero zacząłem 2 rozdział na Rzeźniku, jak na razie gra mi się super.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Idiotyczne zmiany w gameplayu wliczając to hełmy? Absurdalne statystyki orków i szkieletów, które większość osób z pewnością zniechęci do Returninga? To, że gra wojownikiem jest ułomna, ponieważ woj może stanąć do walki ze szkieletami dopiero w Górniczej Dolinie, pomagając Albertowi? A co za szkieletami w Jarkendarze itd? Zwiększenie premii za jedzenie do takich ilości, że miałem pod koniec 4,5k HP? To, że nie mogłem zmienić Szponu Beliara na runę z Duszą S'enyaka?

Nie twierdzę, że wszystko tam jest złe, ale patch 1.2 był o wiele, wiele lepszy, bo Pizgar trzymał swoje ręce z daleka od niego.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Slyszalem ze w gorzelni ina jest jakas receptura na gin ktory daje hp i mane? Gram na patchu 1.3.1 1 rozdzial ale znalazlem tam tylko ksiazke duch wina. Gdzie ta receptura?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Slyszalem ze w gorzelni ina jest jakas receptura na gin ktory daje hp i mane? Gram na patchu 1.3.1 1 rozdzial ale znalazlem tam tylko ksiazke duch wina. Gdzie ta receptura?
To jest właśnie  ta recepta, Teraz podchodzisz do kociołka i gotujesz Gin

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki, jeszcze jedno pytanie standart patch 1.3.1 , znalazlem kapelusz czarownika w krylcie obok Orlana, nie jestem jeszcze w zadnej gildii, czeladnik i zbroja od Bospera i kapelusz mnie zabija, co jest nie tak lub kiedy bede mogl go zalozyc? Ps. Bede straznikiem swiatynnym.

Prosba 2ga naprawde prosze o porady co do ilosco hp (jak je zwiekszac) w 1 rozdziale bo jest masakra z tak niskim hp jak mam.

Z gory dzieki :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie założysz go, możesz tylko klasą stricte magiczną.

PS: Nie graj na tym patchu.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Czy próbował ktoś może wybrać się do Górniczej Doliny przed Jarkendarem w 2 rodziale? Potrzebuję Kosy "Nazgula" jak najszybciej, i mam pytanie - czy przedwczesne wybranie się do Górniczej Doliny nie zepsuje żadnych zadań/fabuły/linii dialogowych? Returning jest dość "delikatną" modyfikacją, lepiej być pewnym czy nie będzie trzeba restartować gry. Przez bramę na 100% idzie się przedostać zwojem przemiany lub być może górami, więc to nie problem  :)

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jestem nowy na tym forum jednak z Gothicem moja przygoda trwa już od dobrych kilku lat, teraz mam zamiar zabrać się za Returning, mimo że dużo czasu nie mam to postanowiłem że będe sobie pykać po te max 2h dziennie i żeby na spokojnie choćby miało to trwać nawet półtora roku przejść tę gre.

1.Zważając na to że czasu zbyt dużo nie mam pojawia sie moje pierwsze pytanie. Czy są jakieś "kruczki" w tym modzie typu "nie zrobie jakiegoś zadania w jakimś rozdziale, czy nie porozmawiam z kimś czy coś omine i potem po 10h lub 30h gra da mi kopa w dupe za to i sie zablokuje że nie będe mógł ruszyć dalej? Jeśli ktoś miły byłby wstanie mi napisać (nawet na priv żeby nie robić spoilerów innym byłbym bardzo wdzięczny, jako że nie mam ochoty zbytnio cofać savy o jakieś 20h bo nie zrobiłem jakiegoś zadania.

2. Na którym patchu grać? ( O ile w ogóle nie czekać na Returning 2.0 PL) ?

3. Jakieś porady ogólne/podstawowe co do tego modu żeby na początku "jakoś szło? :)

Napewno znajdzie sie jakiś spec od Returninga który będzie chętny odpowiedzieć na pytanka.

Z góry dzięki.

1. Wykonaj wszystkie zadania dla piratów z podstawki.
2. 1.2

Niestety nie uda mi sie zrobić misji dla Grega jeśli chodzi o skarby w Khorinis (sprzedałem srebrną mise u Halvor przypadkiem) równiez może być kłopot?

Nie założysz go, możesz tylko klasą stricte magiczną.

PS: Nie graj na tym patchu.

Jest jakiś hełm dla SŚ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Niestety nie uda mi sie zrobić misji dla Grega jeśli chodzi o skarby w Khorinis (sprzedałem srebrną mise u Halvor przypadkiem) równiez może być kłopot?

Misę możesz przywołać kodem
Spoiler
itmi_silverchalice
O ile wiem to taka misa była jeszcze w chacie Grega, ale nie jestem pewny .

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czy próbował ktoś może wybrać się do Górniczej Doliny przed Jarkendarem w 2 rodziale? Potrzebuję Kosy "Nazgula" jak najszybciej, i mam pytanie - czy przedwczesne wybranie się do Górniczej Doliny nie zepsuje żadnych zadań/fabuły/linii dialogowych? Returning jest dość "delikatną" modyfikacją, lepiej być pewnym czy nie będzie trzeba restartować gry. Przez bramę na 100% idzie się przedostać zwojem przemiany lub być może górami, więc to nie problem  :)

W Returningu nie możesz iść do GD przed Jarkiem.

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sensodyne 
Czasami nie otwieraj przesyłki od Lariusa dla Bal Oruna  -Patrz posty #10967: 2015-11-07, 11:51- Nie wiem czy tylko u mnie był ten problem - GRY NIE UKOŃCZYŁEM

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Misę możesz przywołać kodem
Spoiler
itmi_silverchalice
O ile wiem to taka misa była jeszcze w chacie Grega, ale nie jestem pewny .

Nie popieprzy mi sie coś z grą i save przez używanie kodów? Mimo wszystko to mod więc pewnie jest kruchy na takie rzeczy.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Popieprzy. Przez konsole B Marvin B popieprzy. Ale przez uzywanie TEGO nie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Popieprzy. Przez konsole B Marvin B popieprzy. Ale przez uzywanie TEGO nie.
Sprawdzone, czy na 100% niczego nie spieprzy?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No coz, gdy kiedys przy setnym przechodzeniu returninga przechodzilem z marvinem to mialem bugi juz w drugim rozdziale, nie mowiac juz o tym, ze co pol godziny gra wywalala do pulpitu. Programem od chickena gram teraz i ani razu jeszcze nie wywalilo, zadnego buga :P To podobno rozchodzi sie o napis ktory pokazuje sie po wklepaniu B MARVIN B, ponoc on buguje :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników
Do góry