O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4414932
Odpowiedzi 14149
domix
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Musisz mieć patcha 1.3.1
Glaca
TadekKanalarz
Al
Czary są zbyt silne czy jak? Na bardzo łatwym(iksde lol) zaklęcie Wir załatwia Kruka [emoji38]Also, da się drastycznie zwiększyć karmę Beliara? Używałbym szpona
Żelazko
Czary są zbyt silne czy jak? Na bardzo łatwym(iksde lol) zaklęcie Wir załatwia Kruka Also, da się drastycznie zwiększyć karmę Beliara? Używałbym szpona
Szulwik
No właśnie, jak najlepiej załatwić sprawę ze Szponem? Zbierać te sfery czy tą Morę zamykaczkę dusz? Jakby mógł ktoś ładnie opisać najlepszy proces mienia najwydajniejszego szponu. Znalazłem gdzieś post Tizgara ale... No właśnie, przez tą interpunkcję(raczej jej brak) nie mogę nic zrozumieć
Cytat: TadekKanalarz w 2015-06-19, 22:02No właśnie, jak najlepiej załatwić sprawę ze Szponem? Zbierać te sfery czy tą Morę zamykaczkę dusz? Jakby mógł ktoś ładnie opisać najlepszy proces mienia najwydajniejszego szponu. Znalazłem gdzieś post Tizgara ale... No właśnie, przez tą interpunkcję(raczej jej brak) nie mogę nic zrozumieć Najlepiej to ulepszyć szpon duszą Senyaka którą zdobędziesz przy pomocy mora ulartu. Jednakże smok nie pomoże Ci stworzyć mora ulartu jeśli nie dasz mu sfer.
Jestem najemnikiem. Na razie poziom karmy u Innosa i Beliara mam odpowiednio 29 i 31. Wbijam sobie powoli HP na pancerz wyznawcy beliara, ale idzie wolno. Brakuje jeszcze ze 400hp [emoji38] Zręczności brakuje mi 50. Da się ją z bonusów jedzenia zwiększyć? Zwiększałem ją tabliczkami tylko i miksturami które znalazłem.
Gulasz Thekli
Pan Smoków
Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.
Stonnos111
Ognisty łuk nie daje mi ekspa Kilka razy próbowałem na tym bossie goblinów niedaleko farmy Onara i tylko raz dostałem ekspa i bohaterski bonus...Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.Tak ma być w obu przypadkach czy jak?
Czy ukończenie wątku opiekunów jest wymagana do ukończenia gry jeśli się go rozpoczęło?