Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4413597 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4413597

Odpowiedzi 14149

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pytanie podobno pierścień od myśliwego (nie pamiętam imienia coś na B) za zabicie dzika daje szybkość. Ale kiedy założe pierścień biegam normalnie gram na reblance 2010 pomoże ktoś ?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Musisz mieć patcha 1.3.1

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Znalazłem tylko na chomikuj: http://chomikuj.pl/Mateusz2205/Returning++PRO+PL/Patch+PL/Patch_1_3_1_PL,4597374476.rar(archive)

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Czary są zbyt silne czy jak? Na bardzo łatwym(iksde lol) zaklęcie Wir załatwia Kruka :lol:
Also, da się drastycznie zwiększyć karmę Beliara? Używałbym szpona  :)

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy
Czary są zbyt silne czy jak? Na bardzo łatwym(iksde lol) zaklęcie Wir załatwia Kruka [emoji38]
To jeden z 2 czarów które zabijają na raz. Na każdym poziomie tak jest. A szpon to łatwo zdobyć po zabiciu palladynow na wyspie Eltu. Tylko potrzebujesz 100zrecznosci do kradziezy klucza do portalu.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Czary są zbyt silne czy jak? Na bardzo łatwym(iksde lol) zaklęcie Wir załatwia Kruka :lol:
Albo jak najszybciej zdobądź mora ultranu i zamykaj dusze każdej istoty przed zabiciem jej. 10 dusz/istot - 1 punkt.
To jedyny sposób tak aby nie utracić karmy u Innosa.
Drugi sposób to idź do górniczej doliny tam gdzie w jedynce Lester błąkał się po kamiennej fortecy. Jest tam pokój ze stołem alchemicznym w którym odblokowuje się ukryty pokój przez pociągnięcie dźwignią. W ukrytym pokoju jest demon, drewniana prycza i kilka skrzyń oraz posąg Beliara. Idziesz do łóżka przesypiasz dzień i na modły do Beliara i tak w kółko aż dociśniesz karmę.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
No właśnie, jak najlepiej załatwić sprawę ze Szponem? Zbierać te sfery czy tą Morę zamykaczkę dusz? :P Jakby mógł ktoś ładnie opisać najlepszy proces mienia najwydajniejszego szponu. Znalazłem gdzieś post Tizgara ale... No właśnie, przez tą interpunkcję(raczej jej brak) nie mogę nic zrozumieć :lol:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Zależy czym grasz. Jeśli jesteś wyznawcą Innosa trudno będzie ci używać szponu. Więc jeśli nie chcesz kombinować to sobie go odpuść i oddaj złotemu smokowi albo Saturasowi.

Sfery i tak musisz zdobyć chyba że chcesz czekać do 4 rozdziału, tak mi się przynajmniej wydaje.

Szpon z duszą senyaka jest znacznie potężniejszy.

Po prostu zagraj poczytaj dialogi i wpisy do dziennika reszta stanie się jasna.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie, jak najlepiej załatwić sprawę ze Szponem? Zbierać te sfery czy tą Morę zamykaczkę dusz? :P Jakby mógł ktoś ładnie opisać najlepszy proces mienia najwydajniejszego szponu. Znalazłem gdzieś post Tizgara ale... No właśnie, przez tą interpunkcję(raczej jej brak) nie mogę nic zrozumieć :lol:

Najlepiej to ulepszyć szpon duszą Senyaka którą zdobędziesz przy pomocy mora ulartu. Jednakże smok nie pomoże Ci stworzyć mora ulartu jeśli nie dasz mu sfer.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Najlepiej to ulepszyć szpon duszą Senyaka którą zdobędziesz przy pomocy mora ulartu. Jednakże smok nie pomoże Ci stworzyć mora ulartu jeśli nie dasz mu sfer.
Smok nie tworzy mora ultranu tylko krzyż żywiołów.
Mora ultarnu dostajesz od Beliara za amulet tifura (czy jakoś tak) z wyspy eltu do której można się dostać okradając Hagena z klucza (100 zręczność wymagana).

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Jestem najemnikiem. Na razie poziom karmy u Innosa i Beliara mam odpowiednio 29 i 31. Wbijam sobie powoli HP na pancerz wyznawcy beliara, ale idzie wolno. Brakuje jeszcze ze 400hp :lol: Zręczności brakuje mi 50. Da się ją z bonusów jedzenia zwiększyć? Zwiększałem ją tabliczkami tylko i miksturami które znalazłem.

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy
Jestem najemnikiem. Na razie poziom karmy u Innosa i Beliara mam odpowiednio 29 i 31. Wbijam sobie powoli HP na pancerz wyznawcy beliara, ale idzie wolno. Brakuje jeszcze ze 400hp [emoji38] Zręczności brakuje mi 50. Da się ją z bonusów jedzenia zwiększyć? Zwiększałem ją tabliczkami tylko i miksturami które znalazłem.
Załóż hełm łucznika,.daje on 35 zrecznosci Znajdziesz go w jaskini ze szkieletami niedaleko slonecznego kregu, do tego pierscienie amulety i powinno ci starczyc. Jeśli chodzi o hp to naucz się u Constantina eliksiru na hp z rdestow i korzeni i kup od Lutera przepisz na eliksir z jagod.
Jeszcze naucz się powoli usuwania serc, bo z serc demonów robi się wino zapomnienia, które daje 50HP.

Gulasz Thekli

Gulasz Thekli

Użytkownicy
posty7
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem, a mianowicie w returningu zabiłem szamana Ur-Daha a teraz muszę z nim porozmawiać i nie mam zapisu na którym jest on żywy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to kod na przyzwanie go. Podał by ktoś ten kod?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Ognisty łuk nie daje mi ekspa :| Kilka razy próbowałem na tym bossie goblinów niedaleko farmy Onara i tylko raz dostałem ekspa i bohaterski bonus...
Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.
Tak ma być w obu przypadkach czy jak?

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gulasz Thekli

Gulasz Thekli

Użytkownicy
posty7
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.
Tak już jest, to nie żaden błąd

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ognisty łuk nie daje mi ekspa :| Kilka razy próbowałem na tym bossie goblinów niedaleko farmy Onara i tylko raz dostałem ekspa i bohaterski bonus...
Tak ma być w obu przypadkach czy jak?
Tak już jest, z grobów albo się można zatruć albo goblin wyskakuje, to nie błąd.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Czy ukończenie wątku opiekunów jest wymagana do ukończenia gry jeśli się go rozpoczęło?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ukończenie wątku opiekunów jest wymagana do ukończenia gry jeśli się go rozpoczęło?
Tak trzeba zrobić ich wszystkie zadania.

Post połączony: 2015-06-20, 20:08
A tak poza tym ktoś jeszcze wgl gra bronią jednoręczną? Zapraszam na mój filmik który przedstawia jak ja walczę tym typem broni. :D ;)
https://www.youtube.com/watch?v=a7enxKXbz-4

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

0 użytkowników
Do góry