Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4422848 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4422848

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pisalem wcześniej mam problem z wstąpeiniem jako mag ognia. Gdy mam próbe ognia to hyglas nie może mnie nauczyć tworzyć runy ognista strzała. Pisze że nauczy mnie dopiero wtedy gdy będę miał wszystkie składniki, mam wszystkie (jest to sama siarka), ale nie mam opcjii dialogowej żeby mnie tego nauczył. Myślałem, że to jest bug, ale to nie jest sprawdzilem nawet na patchu 1.2 i też nie dziala wygląda na to że jest jakiś "tajemny" składnik o którym nie mam pojecia. Ktoś wie o co chodzi?

A zwój z zaklęciem masz?

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pisalem wcześniej mam problem z wstąpeiniem jako mag ognia. Gdy mam próbe ognia to hyglas nie może mnie nauczyć tworzyć runy ognista strzała. Pisze że nauczy mnie dopiero wtedy gdy będę miał wszystkie składniki, mam wszystkie (jest to sama siarka), ale nie mam opcjii dialogowej żeby mnie tego nauczył. Myślałem, że to jest bug, ale to nie jest sprawdzilem nawet na patchu 1.2 i też nie dziala wygląda na to że jest jakiś "tajemny" składnik o którym nie mam pojecia. Ktoś wie o co chodzi?

A zwój z zaklęciem masz?
To on jest potrzebny? :v
Zaraz sprawdze :D

Edit: Dobra wychodzi na to że jestem po prostu kretynem...Ale na swoje upsrawiedliwienie moge powiedzieć, że poraz pierwszy gram magiem w Gothic :D Dzięki za podpowiedź @Szulwik

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie kto uczy warzyć mikstury zwiększające ilość hp proszę o odpowiedz  :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie kto uczy warzyć mikstury zwiększające ilość hp proszę o odpowiedz  :)
Constantino.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
się pomodliłem do beliara żeby mógł szponu używać i pokazał się demon sługa arcy demona seneyaka to po prostu go zabić nie oddawać szponu ??

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mozesz go smialo zabic. Bedzie sie on pojawial zawsze jak masz szpon w eq i modlisz sie do beliara. Jak chcesz zeby sie nie pojawial to poprostu wyrzuc szpon przed modlitwa.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Gram sobie na bardzo łatwym(BO TAKO MAM FANABERIE i pierwszy raz w gotika 2 bez godmowa gram :lol:) po raz pierwszy w modzika. Opłaca się ulepszać strój kowala? Można gdzieś dorwać szybko jakiś pancerz fajny BEZ dołączania do gildii głównej jakiejś?
Larius jest w budynku z Hagenem nie? Jak ja mu mam dostarczyć paczkę od bractwa? :D

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Nie da się ulepszyć stroju kowala
2. Chyba nie, ale nie jestem pewny
3. W południe Larius siedzi na ławce po lewej stronie ratusza.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
1. Nie da się ulepszyć stroju kowala
Da się, mam wersję 1.3.1, może dlatego.
Dzięki bardzo za odpowiedzi.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram sobie na bardzo łatwym(BO TAKO MAM FANABERIE i pierwszy raz w gotika 2 bez godmowa gram :lol:) po raz pierwszy w modzika. Opłaca się ulepszać strój kowala? Można gdzieś dorwać szybko jakiś pancerz fajny BEZ dołączania do gildii głównej jakiejś?
Larius jest w budynku z Hagenem nie? Jak ja mu mam dostarczyć paczkę od bractwa? :D
Najlepszy jest pancerz z plytek pelzacza ( przynajmniej na patchu 1.3). Na 1.3 wymaga 80 zrecznosci.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Najlepszy jest pancerz z plytek pelzacza ( przynajmniej na patchu 1.3). Na 1.3 wymaga 80 zrecznosci.
Jak go dorwę?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak go dorwę?

Musisz dołączyć do myśliwych i pogadać z Baremem.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak go dorwę?
Najpierw dolacz do mysliwych potem pogadamy :D

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Gdzie zdobyć 3 zwoje zniszczenie ożywieńca?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Jak nie masz pewności to nie wprowadzaj ludzi w błąd.
@JohnSnaf (Glaca)
Zuris ma kilka,ewentualnie Gallahad jak wybierze się naukę magii u niego.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A kto uczy wyrwać rogi smoczego zębacza bo już zapomniałem

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Po co wogóle pytać o takie oczywistości zamiast obejść po kolei myśliwych,którzy czegoś uczą i sprawdzić.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Nosz co jest z tym Thorbenem... Miał mnie nauczyć otwierać zamki jak uwolnię Elvricha, a nie chce tego zrobić :(

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po uratowaniu gritty  uczy jeśli jeszcze nie umiesz 

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nosz co jest z tym Thorbenem... Miał mnie nauczyć otwierać zamki jak uwolnię Elvricha, a nie chce tego zrobić :(
Uczy po uratowaniu Gritty albo przyniesieniu księgi Lehmara,ale lepiej nauczyć się u Ramireza za 150 golda aniżeli przepłacać 1 k  u Thorbena.

0 użytkowników
Do góry