Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4401091 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4401091

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja pierdolę... Nawet nie zamierzam komentować powyższego postu.

A jednak to zrobiłeś. Może zamiast spamować pomóż z problemem jeśli masz lepszy pomysł.

Edit. Sorki jednak za wprowadzenie w błąd. Ja miałem otwarte drzwi, więc stwierdziłem że kolega ma buga. A to jednak ja go miałem. teraz wiem że tak ma być

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nałożyłem Morę Ultranu na jakiegoś potwora i w chaosie uciekłem bo brakowało życia, teraz nie mogę nałożyć mory runy na kolejne stworzenia dopóki nie wezmę tego kamienia. Da się to jakoś obejść bo za diabła na tego stwora nie trafię. 

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nałożyłem Morę Ultranu na jakiegoś potwora i w chaosie uciekłem bo brakowało życia, teraz nie mogę nałożyć mory runy na kolejne stworzenia dopóki nie wezmę tego kamienia. Da się to jakoś obejść bo za diabła na tego stwora nie trafię.
Nie. Jeśli go nie zabijesz nie będziesz mógł użyć tej runy, i nie ma na to innego sposobu.

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem odnośnie próby ognia. Mam zrobić rune ognistej strzały ale nie mam umiejętności a w zdaniu pisze że gdy tylko będę miał wszystkie składniki to mnie nauczy problem w tym że mam wszystkie składniki. Ktoś wie co moge zrobić?

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem odnośnie próby ognia. Mam zrobić rune ognistej strzały ale nie mam umiejętności a w zdaniu pisze że gdy tylko będę miał wszystkie składniki to mnie nauczy problem w tym że mam wszystkie składniki. Ktoś wie co moge zrobić?
Posiadając składniki, nie możesz nauczyć się u Hyglasa ognistej strzały; dobrze rozumiem??

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up Dokładnie tak
W takim razie musisz cofnąć się zapis czy dwa wstecz, i podejść do próby jeszcze raz; innego wyjścia nie widzę.

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up Dokładnie tak
W takim razie musisz cofnąć się zapis czy dwa wstecz, i podejść do próby jeszcze raz; innego wyjścia nie widzę.

Heh już nawet zrobiłem nową gre i to samo mam

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up Dokładnie tak

Heh już nawet zrobiłem nową gre i to samo mam
Reinstall gry może by coś dał :/

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zejść z tej wieży z Necromiconem? Zabrałem książkę, ale nie mogę się stamtąd wydostać :D. Teleport nie działa, a do wody nie doskoczę. Żadnych run do miasta i okolic nie mam.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz akrobatyke?
Nie. Czyli tylko marvin?

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zejść z tej wieży z Necromiconem? Zabrałem książkę, ale nie mogę się stamtąd wydostać :D. Teleport nie działa, a do wody nie doskoczę. Żadnych run do miasta i okolic nie mam.
Może masz zwój przemiany w chrząszcza, owce, krwiopijce albo cieniostwora on daleko skacze więc może wyskoczysz do wody.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może masz zwój przemiany w chrząszcza, owce, krwiopijce albo cieniostwora on daleko skacze więc może wyskoczysz do wody.
Nie doskoczą. Ale dobrze mówiłeś z tymi zwojami. Zmieniłem się w golema i po prostu spadłem z tej wieży :D.
Dzięki za pomoc.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Masz akrobatyke?
Nie. Czyli tylko marvin?

Tak na przyszłość to akrobatykę łatwo się nauczyć będąc nawet magiem. Po prostu wyciśnij na początku zręczność do 34 a później z samych bonusów (mikstury, tabliczki, jagody goblińskie) wyciśniesz do 70.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz akrobatyke?
Nie. Czyli tylko marvin?

Tak na przyszłość to akrobatykę łatwo się nauczyć będąc nawet magiem. Po prostu wyciśnij na początku zręczność do 34 a później z samych bonusów (mikstury, tabliczki, jagody goblińskie) wyciśniesz do 70.
Sam hełm łucznika +35 do zręczności :P

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. W zrękę nie ma co inwestować,na lajcie idzie wbić z 80 z samych bonusów R1.
2. Hełm daje 25,nie 35.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
@casual Można doskoczyć do wody, ale to nie do morza pod wieża jest taki mini jeziorko wskocz tam.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ktoś już pisał, że można łuk używać jako spadochron.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Gdzie znajduję się skrzynia Nefariusa w dawnym Nowym Obozie?

0 użytkowników
Do góry