O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4401602
Odpowiedzi 14149
Szulwik
Ja pierdolę... Nawet nie zamierzam komentować powyższego postu.
Żelazko
Krętacz
Nałożyłem Morę Ultranu na jakiegoś potwora i w chaosie uciekłem bo brakowało życia, teraz nie mogę nałożyć mory runy na kolejne stworzenia dopóki nie wezmę tego kamienia. Da się to jakoś obejść bo za diabła na tego stwora nie trafię.
ExCluzivee
Mam problem odnośnie próby ognia. Mam zrobić rune ognistej strzały ale nie mam umiejętności a w zdaniu pisze że gdy tylko będę miał wszystkie składniki to mnie nauczy problem w tym że mam wszystkie składniki. Ktoś wie co moge zrobić?
@up Dokładnie tak
Cytat: ExCluzivee w 2015-06-02, 09:35@up Dokładnie takW takim razie musisz cofnąć się zapis czy dwa wstecz, i podejść do próby jeszcze raz; innego wyjścia nie widzę.
Cytat: Krętacz w 2015-06-02, 09:45Cytat: ExCluzivee w 2015-06-02, 09:35@up Dokładnie takW takim razie musisz cofnąć się zapis czy dwa wstecz, i podejść do próby jeszcze raz; innego wyjścia nie widzę.Heh już nawet zrobiłem nową gre i to samo mam
casual
K0nopa
Masz akrobatyke?
Damian11131
Jak zejść z tej wieży z Necromiconem? Zabrałem książkę, ale nie mogę się stamtąd wydostać . Teleport nie działa, a do wody nie doskoczę. Żadnych run do miasta i okolic nie mam.
Cytat: casual w 2015-06-02, 13:35Jak zejść z tej wieży z Necromiconem? Zabrałem książkę, ale nie mogę się stamtąd wydostać . Teleport nie działa, a do wody nie doskoczę. Żadnych run do miasta i okolic nie mam.Może masz zwój przemiany w chrząszcza, owce, krwiopijce albo cieniostwora on daleko skacze więc może wyskoczysz do wody.
Cytat: K0nopa w 2015-06-02, 14:06Masz akrobatyke?Nie. Czyli tylko marvin?
Cytat: casual w 2015-06-02, 14:10Cytat: K0nopa w 2015-06-02, 14:06Masz akrobatyke?Nie. Czyli tylko marvin?Tak na przyszłość to akrobatykę łatwo się nauczyć będąc nawet magiem. Po prostu wyciśnij na początku zręczność do 34 a później z samych bonusów (mikstury, tabliczki, jagody goblińskie) wyciśniesz do 70.
Wonsz
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Maciuś