A dzięki. A demony niech przychodzą, będę miał serca 
A ktoś wie jak z tą falą śmierci jest? Dobra jest? Raczej nie zamierzam walczyć mieczem.
Bardzo dobra,4 krąg,130 many,czar obszarowy szybko się castujący-najpotężniejsi orkowie,paladyni czy jaszczuroczłeki lecą na hita,smok na kilka strzałów.
Jak zabić mrocznego golema ? Rzucam głosem strażnika i wypędzeniem zła i nic mu się nie dzieje.
Zaklęcie "Światło".
Dlaczego Cord mówi mi że "jestem kompletnym amatorem". mimo że mam broń 1h na poziomie weteran. (33%)?
Musisz mieć 50 %.
Jak zobaczyłem, jakie ludzie mają staty w temacie "Pochwal się swoja postacią" to doszedłem do wniosku, że większość z tego to bonusy. Moja postać (poziom 18) to miecze jednoręczne i siła. Do ilu warto uczyć się siły i broni 1H zanim zacznie się zużywać bonusy ?
Zrobiłem zadanie Gallahada ale nie dostałem nagrody (kazał przyjśc jutro a jutro nic mi nie dał
). Co to za nagroda ?
Złoto,mikstura lub nauka magii (czary typu zniszczenie ożywieńca,do 3 kręgu). Polecam wziąść naukę,ewentualnie miksturę jeśli wolisz czystego wojownika.
@Keldorn Do jednej ze skrzyń daje ci klucz Xardas na początku 3 rozdziału (Nekromanta),a co do drugiej to absolutnie nie mam pojęcia kto może mieć klucz.W tej pierwszej i tak nie ma nic ciekawego,jakiś kostur jednoręczny na umarlaków i zwoje.