Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4426003 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4426003

Odpowiedzi 14149

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Keldorn masz z tą skrzynią związaną jakąś misję?

Generalnie to miejsce wiąże się z ostatnią misją dla Opiekunów, jest tam Żywioł Ciemności czyli zadanie Test Wiary dla 10go opiekuna Stonnosa. Te skrzynie są zamknięte a klucza nie ma żaden mobek w wieży. Domyślam się że może go mieć sam Xardas i wiąże się to z jakimś innym zadaniem ale nie mam pojęcia z jakim.

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy polecacie Guru runę Fala Śmierci Uriziela? Bo chyba to jest czar obszarowy, a Guru takich nie mają.

Żebym dostał Morę Ulartu wystarczy żebym ofiarował Beliarowi Triramar i miał % szcześcia? 

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy polecacie Guru runę Fala Śmierci Uriziela? Bo chyba to jest czar obszarowy, a Guru takich nie mają.

Żebym dostał Morę Ulartu wystarczy żebym ofiarował Beliarowi Triramar i miał % szcześcia?
Co do Mory to tak. Tylko upuść Szpon Beliara przy modlitiwe o rune bo przyjdą do ciebie Demony Senyaka.
Jak dostać się do wieży przy plaży ognistych jaszczurów ?

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A dzięki. A demony niech przychodzą, będę miał serca :)

A ktoś wie jak z tą falą śmierci jest? Dobra jest? Raczej nie zamierzam walczyć mieczem.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie dostaniesz za nich expa, ani nie mają ekwipunku :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Joth wchodzisz na plażę, do morza i płyniesz w prawo, tam będzie wejście. ;)
@Keldorn wydaje mi się iż to zadanie jest dla niekromantów (z tą skrzynią), jak masz znaleźć sfere ciemności to tylko ją weź, najwyraźniej ta skrzynia nie jest dla Twojej frakcji.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie w jakim odstępie czasu spawnują się mobki,bo ostatnio po kilku dniach (gothicowych) zauważyłem że trochę ścierwojadów mi przybyło, chcę wiedzieć ponieważ muszę dobić 20lvl przed Jarkiem (taki mam plan) i mniej więcej nic po Khorinis już nie chodzi oprócz npc :P

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie w jakim odstępie czasu spawnują się mobki,bo ostatnio po kilku dniach (gothicowych) zauważyłem że trochę ścierwojadów mi przybyło, chcę wiedzieć ponieważ muszę dobić 20lvl przed Jarkiem (taki mam plan) i mniej więcej nic po Khorinis już nie chodzi oprócz npc :P
Tylko co rozdział albo z questa.

szpaqszpaq

szpaqszpaq

Użytkownicy
posty33
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zobaczyłem, jakie ludzie mają staty w temacie "Pochwal się swoja postacią" to doszedłem do wniosku, że większość z tego to bonusy. Moja postać (poziom 18) to miecze jednoręczne i siła. Do ilu warto uczyć się siły i broni 1H zanim zacznie się zużywać bonusy ?

Zrobiłem zadanie Gallahada ale nie dostałem nagrody (kazał przyjśc jutro a jutro nic mi nie dał  ;( ). Co to za nagroda ?

Oi

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@szpaqszpaq poczekaj jeszcze jeden dzień.A Gallahad może zaoferować Ci: naukę magii, handel miksturami etc. i miksturę bonusową.Mogłem coś pomylić ale do wyboru masz tylko jedno z tych trzech.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zabić mrocznego golema ? Rzucam głosem strażnika i wypędzeniem zła i nic mu się nie dzieje.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego Cord mówi mi że "jestem kompletnym amatorem". mimo że mam broń 1h na poziomie weteran. (33%)?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A dzięki. A demony niech przychodzą, będę miał serca :)

A ktoś wie jak z tą falą śmierci jest? Dobra jest? Raczej nie zamierzam walczyć mieczem.
Bardzo dobra,4 krąg,130 many,czar obszarowy szybko się castujący-najpotężniejsi orkowie,paladyni czy jaszczuroczłeki lecą na hita,smok na kilka strzałów.
Jak zabić mrocznego golema ? Rzucam głosem strażnika i wypędzeniem zła i nic mu się nie dzieje.
Zaklęcie "Światło".
Dlaczego Cord mówi mi że "jestem kompletnym amatorem". mimo że mam broń 1h na poziomie weteran. (33%)?
Musisz mieć 50 %.
Jak zobaczyłem, jakie ludzie mają staty w temacie "Pochwal się swoja postacią" to doszedłem do wniosku, że większość z tego to bonusy. Moja postać (poziom 18) to miecze jednoręczne i siła. Do ilu warto uczyć się siły i broni 1H zanim zacznie się zużywać bonusy ?

Zrobiłem zadanie Gallahada ale nie dostałem nagrody (kazał przyjśc jutro a jutro nic mi nie dał  ;( ). Co to za nagroda ?
Złoto,mikstura lub nauka magii (czary typu zniszczenie ożywieńca,do 3 kręgu). Polecam wziąść naukę,ewentualnie miksturę jeśli wolisz czystego wojownika.
@Keldorn
Do jednej ze skrzyń daje ci klucz Xardas na początku 3 rozdziału (Nekromanta),a co do drugiej to absolutnie nie mam pojęcia kto może mieć klucz.W tej pierwszej i tak nie ma nic ciekawego,jakiś kostur jednoręczny na umarlaków i zwoje.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@Joth musisz wyczuć moment, w którym to golem będzie blisko ciebie, wtedy rzuć zaklęcie światła na sb.

EDIT: Dlaczego nie mogę wpakować duszy Senyaka do szponu? Jestem magiem, mam 100 karmy u Beliara, ale nadal nie jest zainteresowany moją ofiarą.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co mam zrobić, aby dostać jakieś questy w obozie bractwa? Jak sprawić, aby dało się rozmawiać z Guru?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co mam zrobić, aby dostać jakieś questy w obozie bractwa? Jak sprawić, aby dało się rozmawiać z Guru?

założyć przepaskę nowicjusza czy co tam jest. Dostajemy ją na początku od Lestera

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O w mordę...Niech ja sobie przypomnę, komu ją sprzedałem ;/

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Nie odkupisz jej i tak bo zbroi nie mozna kupic

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Od kogo posiądę pierścień nieskończonej szybkości?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Taką nazwę nosi ten pierścień? Czy chodzi ci poprostu o możliwość pernamentnego biegania na sprincie?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry