Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4450571 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4450571

Odpowiedzi 14149

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Laresa, biffa lee vatrasa miltena lestera kapitana mario gorna diego?
Bennet , Angar,Girion

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
A co się stanie jak bym wypił mixa +5 do wytrzymałości? Doda mi tylko 3 a reszta przepadnie, czy jak? Jeżeli 100 jest wartością maksymalną to nie dobrze, bo większe batalie z Orkami poniekąd wymuszają na nas taktyczne odwroty w celu ładowania jej, gdy walczymy Urizielem
EDIT:
W III rozdziale jest możliwość nauczenia sie regeneracji many i wytrzymałości, tak? Jeżeli wytrzymałość regeneruje sie tak szybko jak 100 HP to w sumie nie powinno być źle :)

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Da ci +3 :)

Post połączony: 2014-01-08, 19:24
A ilu ja na ten statek luda władować moge?
Bo na razie wszyscy się mieszczą. Kto zabrał strażników okrętu z pod statku? Nie mam kogo opierdolić że jestem MO :)

Post połączony: 2014-01-08, 19:46
Dobra a co ma hosh-pak do ulu mulu ano nic niema wiec dlaczego go ruszasz on ma stać jak głupi i czekać na oklep w 4 rozdziale :P
Do SS nie wejdziesz bez Doliny cienia a tam można wejść przez miasto orków a tam ni chuja bez ulu mulu no dobra można ale to zasadniczo samobójstwo chociaz można to wygrać

Nie napalaj się na siłe run bo ta bron jest bo jest ale skorzystać z niej nawet niema okazji skoro 10 minut później max masz urka bla bla bla :P
A po co mu czekać na kill Hosh-Paka?
Tak samo może klepnąć tych typów dookoła oblężania (orki dowódzce ( coś najebałem w wyrazie przed tym nawiasem) )

EDIT
Nie to tak szybko nie działa. Ogólnie to tylko HP się opłaca.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
To że jesteś MO to mogłeś w I rozdziale zrobić.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Hymm.... Na szczęście mam plan awaryjny. Podciągnw Inta, zainwestuje w mane i będę dziadków kasował magią Paladynów. Zanim dobiegną, paru padnie po drodze a reszte wykończę Urizielem. Z tego co zauważyłem magia nie wykorzystuje wytrzymałości, więc jeżeli ich magia działa to jestem ustawiony

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
guru , rozdział VII oczyszczenie Światyni Adanosa
wersja 1.1
Grając MO tego problemu nie miałem a postanowiłem odkurzyć guru i rytuał trwa w nieskonczoność...
miałem tylko 3 fale potworów ostatnio jakichś czarnych paladynów czy tam inne coś podobne.
Bug?  czy też coś robię żle? Odgrywanie zadania od początku nic nie daje.
Help ;D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zapominasz ze 100 staminy nie jest tak do końca wartością maksymalna mamy przecież drugi pasek czyli nasze życie wiec możemy to naginać :P
Wiec obejdzie się bez odwrotu ba w walce możemy ja zregac w pewien sposób niestety tracimy na tym podwójnie otóż klawisz sprintu rega nam stamine ale ta operacja do działania wymaga 2 pełni staminy bo tyle ich z zera w takowej sytuacji czytaj w wirze walki :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Staram się zbierać roślinki ale jak na razie nie przebiłem 900 hp, tak więc ja dużo nie dam rady ponaginać :)
Ty masz ten + że Twoja zbroja robi z Ciebie czołg więc możesz sobie pozwolić na takie manewry :) , może jeszcze nie teraz ale potem jak najbardziej, za to ja mam magię (oby) więc poniekąd te postaci sie równoważą :)
Postaram się w nocy wrzucić screena z moją postacią i będziesz mógł ocenić mistrzowskim okiem czy coś jest warta :P
Przed III rozdziałem wyskoczę jeszcze do obu wież Xardasa i mogę chyba zaryzykować stwierdzeniem, że poza Jaskinią Bólu, pozbyłem sie wszystkich trupów :P
EDIT:
Dlatego napisałem że z tym czołgiem to może jeszcze nie teraz ale potem bankowo:)
Teraz sprawdziłem spis pancerzy i moja max ma 220 defa, jak założę pas +10, mam 2 pierscienie +10 do wszystkiego i amulet też +10. To razem daje mi 260 a nie wiem czy nie ma lepszych błyskotek do defa więc może nie jest cudnie ale źle też nie jest :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Magia tego nie zrekompensuje, czołg to mało powiedziane ja dzieki zbroi mogę stać jak głupi w miejscu i macha na pałę prawo i lewo i tak wygram :P
Jednak sytuacja która ci opisałem to akcja na 3 rozdział gdzie dysponujesz taki samym armorem jak ja :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
No tak, ŁS jest przekombinowany, w 4 rozdziale osiąga 300 defa na broń i mało co może mu zaszkodzić.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No tak ty palek będziesz miał 260 defa niezłe na pierwszy rzut oka teraz łs w piątym podjeżdża pod 400 i na drugi rzut oka fuck logic nie opłaca się nikim innym grac :P
Tak to skrotowo wyglada :P a defakto im dalej w grze tym wiekza role odgrywając cyferki defa :P

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze dojdzie +15 defa od opiekunów jeśli wybierze drogę kamienia;) Ale rzeczywiście obrona paladyna prezentuję się nadzwyczaj słabo. Te 300 defa jest wymagane do komfortowego grania wojem. Strażnikiem Świątynnym mam na 7 rozdział: 327,270,340,340 i jedyne co mi może zagrozić to duża liczba orkowych kuszników no i niestety szamani:/ Mimo tak wysokiej obrony na ogien zabierają mi sporą część życia. Za to ogniste jaszczury nie robią mi nic:D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
I to jest ta różnica zasadniczo sam stwierdziłeś komfort daje 300 taki komfort Łs ma od 4 rozdziału pozostałe 2 gildie od 7 albo wcale no lol to one nawet pod woja się nie nadają.

O ile sama ideologia żeby ten komfort był od 4 jest dobra o tyle danie tego 1 gildii i rzekomo wyrównanie tego małym defem na fire i magic to jest parodia śmiechu :P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To jest po prostu nie fair! Dlaczego ja mam najsłabszy pancerz? Gdybym tak chociaż miał taki bulletproof jak SnC to może była by jakaś sprawiedliwość na tym świecie. No nic, trochę pokombinuje i kto wie, może coś wymyśle :)

Post połączony: 2014-01-09, 11:28
Skasowałem Eligora bo chciał żebym mu oddał sfere. Dobrze czy będą negatywne konsekwencje tego?

CaptainPoland

CaptainPoland

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie, mam problem - po zabiciu Kreona (lodowa fala uber alles) nie znajduje tej księgi tylko runę leczenia poważnych ran, czy coś w tym stylu.

Walka wygląda w taki sposób, że uderzam go, on przyzywa szkielety, potem włącza się opcja dialogowa, on przyzywa ich jeszcze więcej i potem się teleportuje. Gdzieś. Wtedy w ogóle znika z wieży i nie wiem gdzie jest.... jeśli uda mi się uciec od niego zanim zacznie coś do mnie gadać, to wtedy zostaje, ale posiada tylko tą runę, a po jego śmierci dostaje 300 expa i tyle.Gadałem oczywiście z trzecim Opiekunem, ale nie mam ochoty tracić 20 PN i 4k złota, co mogę zrobić? Lub co powinienem zrobić?  

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Niedawno była tu o tym mowa.
W wersji Returning 1.1 można było zabić go i zdobyć ksiegę. W Rebalance i SnC takiej możliwości nie ma i języka demonów trzeba się od niego po prostu nauczyć.

CaptainPoland

CaptainPoland

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niedawno była tu o tym mowa.
W wersji Returning 1.1 można było zabić go i zdobyć ksiegę. W Rebalance i SnC takiej możliwości nie ma i języka demonów trzeba się od niego po prostu nauczyć.

;_;
No to by wiele wyjaśniało... no dobra, dzięki za info, ale 20 Pn i 4k golda...? Nieee....! Stanie się coś, jak zabije go po nauce tego języka? W końcu to trochę expa jest.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jeżeli nie jesteś Nekromantą to kasuj dziada
Co z moim pytaniem?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Nie mogłeś zabić Eligora. Ta postać nie pojawia się q grze.
A jak ja o czymś nie wiem to mnie oświeć :)

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Na fakt troche to nie precyzyjnie napisalem :) Chodzi mi o tego demona w zatopionej wieży Xardasa, zaczepia mnie i coś tam pieprzy o Opiekunach, przekonuje go że jestem tu z ich polecenia i pokazjue pierścień Dagotha. Demon mi wierzy ale każe oddać sfere i wrócić gdy Opiekunowie mnie tu przyślą. Oczywiście odmówiłem i poznałem go z Urizielem :) bo się na mnie rzucił. Dlatego pytam czy czegoś nie zjebałem :P

0 użytkowników
Do góry