O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4450961
Odpowiedzi 14149
Tizgar
Tituf
tak dokladnie, chodzilo o ten co trzeba skubnac parcivalovi, dzieki, a 3 klucz wie ktos gdzie jest? czyli ten do najwyzszej wiezy mam klucz do 1 drzwi do 2 i brakuje mi klucza do drugich drzwi w tunelu.
Everston
garry18
Ventrue Moderator działu
Maciuś
Też mam pytanie, w jaskini koło piramid zawala się jedno przejście w tejże jaskini kamieniem, jak tam się dostać ? ( tam są kamienne golemy )
BeziJuve
Nie warto, jak skończyłeś to może poradnik zrób, albo jakiś spis questow cokolwiek co pomorze tyle osób skończyło a nikt się nie kwapi, a tak to mamy 76 stron spamu gdzie raptem na 1 stronę 1 post jest do rzeczy a reszta to pytania o coś co ktoś inny pytał się 20 stron temu :PP
Kuken
Robertinho
Skąd wziąć ubranie dla Kliffa, tego kopacza który chce uciec z zamku w gorniczej dolinie, solucja twierdzi ze w komnacie garonda w skrzyni, no ale ja tam żadnej zbroi znaleźć nie mogę, no chyba ze szukam w zlej komnacie.
xDominik
elathir
Wyzysk11
MagnuMr1p
Staz
Pewnie było już takie pytanie, ale jak szukalem po przednich stronach to jakos nie moglem znalezc.Mam list od valentina,fernanda,salamidra czy jakos tak, i chyba od luttero. Valentina listu nie przyjał i musze mu dac jeszcze 1. Gadalem z Gallahadem, z innymi kupcami,Lariusem i z nikim nie ma takiej opcji dialogowej a chce zeby mnie uczył(gallahad) Wiecie co muszę zrobić? Jak musze zdobyć ten ostatni list? Dalej jestem w 1 rozdziale.