Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4451018 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4451018

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie warto, jak skończyłeś to może poradnik zrób, albo jakiś spis questow cokolwiek co pomorze tyle osób skończyło a nikt się nie kwapi, a tak to mamy 76 stron spamu gdzie raptem na 1 stronę 1 post jest do rzeczy a reszta to pytania o coś co ktoś inny pytał się 20 stron temu :PP

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak dokladnie, chodzilo o ten co trzeba skubnac parcivalovi, dzieki, a 3 klucz wie ktos gdzie jest? czyli ten do najwyzszej wiezy mam klucz do 1 drzwi do 2 i brakuje mi klucza do drugich drzwi w tunelu.

Przecież wszystko masz na tacy:
Spoiler
1.zdobyć klucz z pokoju Engora.
2.zdobyć klucz z pokoju Parcivala.
3.Klucz ze skrytki w magazynie paladynów.
Aby mieć klucz do magazynu musimy okraść Parcivala
Musimy także zdobyć klucz który zgubił Engrom(jest na dachu bramy w Zamku)

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem mianowicie wróciłem z gd zaniosłem list hagenowi wróciłem do bractwa i mogę tylko zostać strażnikiem świątynnym a opcji na zostanie guru już nie mam da się coś zrobić aby przywrócić tą opcję????

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Też mam pytanie,  w jaskini koło piramid zawala się jedno przejście w tejże jaskini kamieniem, jak tam się dostać ? ( tam są kamienne golemy )

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
W jednym z bocznych budynków jest kamienny kołowrót, musisz go przekręcić.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Też mam pytanie,  w jaskini koło piramid zawala się jedno przejście w tejże jaskini kamieniem, jak tam się dostać ? ( tam są kamienne golemy )
W mniejszej piramidzie za krzakiem jest kołowrotek.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie warto, jak skończyłeś to może poradnik zrób, albo jakiś spis questow cokolwiek co pomorze tyle osób skończyło a nikt się nie kwapi, a tak to mamy 76 stron spamu gdzie raptem na 1 stronę 1 post jest do rzeczy a reszta to pytania o coś co ktoś inny pytał się 20 stron temu :PP
Poradnik jest, wklejam go po raz ostatni już, bo mnie coś trafia... Każda gildia/ważny wątek w osobnym temacie, quest po queście opisany, czego chcieć więcej ?

http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fforum.worldofplayers.ru%2Fforumdisplay.php%3Fs%3D2eb2971c7ca67df908f5f0e41aad958b%26f%3D478

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta i jakoś i w nim tez nie widzę questa od onara w sprawie dołączenia do najemników, kolejny poradnik typu poradnika warda nie pod 2.1.
Gdyby on był dobry i miał opis wszystkich questow to by tu było raptem max 20 stron, a nie 70+ :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć ubranie dla Kliffa, tego kopacza który chce uciec z zamku w gorniczej dolinie, solucja twierdzi ze w komnacie garonda w skrzyni, no ale ja tam żadnej zbroi znaleźć nie mogę, no chyba ze szukam w zlej komnacie.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd wziąć ubranie dla Kliffa, tego kopacza który chce uciec z zamku w gorniczej dolinie, solucja twierdzi ze w komnacie garonda w skrzyni, no ale ja tam żadnej zbroi znaleźć nie mogę, no chyba ze szukam w zlej komnacie.

Daj zbroje z pancerzy pelzacza i po klopocie.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wy też tak czasami macie że buguje się jakiś czar? Bo gdy próbuję użyć lodową falę albo zniszczenie ożywieńca (ze zwojów) to postać zacina się w miejscu i stoi tak już cały czas no chyba że przycisnę prawy przycisk myszy, ale czary wciąż nie działają...

LET'S ROCK!

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Niektóre potwory i postacie mają ochronę antyczarową.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
A to sprawdzanie czasami nawala i blokuje się nawet gdy takich postaci w pobliżu nie ma. Problem tyczy się:
- zamrożenia
- lodowej fali
- zniszczenia ożywieńca
- chyba korzenia
- części magii umysłu, jak choćby sen

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś łaskawie jak mam niby zabić kamiennego smoka? Przywołałem 4 szkielety i 3 szkieleto gobliny użyłem czarnej rudy założyłem najlepszą broń jaką posiadam i pozakładałem wszystkie itemy na siłę, nawet użyłem mikstury prędkości aby szybciej dojść do tego jebanego smoka i nic.... Nawalam go do połowy  życia a ten w tym czasie zajmuje się moją armią, gdy wszystkie przywołane szkielety nie żyją a mi kończy się czarna ruda wali mi z kombinacji zianie ogniem co mnie oczywiście odpycha i podpala gdy wstaję to dostanę na dzień dobry jeszcze tą jebaną niebieską kulką co mnie wypierdala na pół mapy. Powie mi ktoś jak mam to przejść bo już mnie taka kurwica przed monitorem strzela że mam ochotę usunąć tę grę wraz w modem...

LET'S ROCK!

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja jako mag ognia rozjebalem go magią ognia, deszcz ognia, burza ognista, grom, ;)

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra jakoś go zajebałem ale łatwo nie było. Teraz dylemat co zrobię jak będę walczył z lodowym smokiem, wszystkie zaklęcia zużyte ... A z tego co pamiętam z lodowym smokiem było najwięcej pierdolenia i to w podstawce. A dokładając do tego jeszcze moda ...

PS: Co to czarów  nie może być to żadna ochrona antyczarowa bo nawet jak nikogo w okół mnie niema to i tak nie mogę użyć...

LET'S ROCK!

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie było już takie pytanie, ale jak szukalem po przednich stronach to jakos nie moglem znalezc.Mam list od valentina,fernanda,salamidra czy jakos tak, i chyba od luttero. Valentina listu nie przyjał i musze mu dac jeszcze 1. Gadalem z Gallahadem, z innymi kupcami,Lariusem i  z nikim nie ma takiej opcji dialogowej a chce zeby mnie uczył(gallahad) :P Wiecie co muszę zrobić? Jak musze zdobyć ten ostatni list? Dalej jestem w 1 rozdziale.

Staz

Staz

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj pogadać z:
Lutero
Fernando
Gerbrandt
Salandril

Z tego co pamiętam, każdy z nich ma jakąś pracę za którą otrzymasz list polecający dla Gallahada.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Pewnie było już takie pytanie, ale jak szukalem po przednich stronach to jakos nie moglem znalezc.Mam list od valentina,fernanda,salamidra czy jakos tak, i chyba od luttero. Valentina listu nie przyjał i musze mu dac jeszcze 1. Gadalem z Gallahadem, z innymi kupcami,Lariusem i  z nikim nie ma takiej opcji dialogowej a chce zeby mnie uczył(gallahad) Wiecie co muszę zrobić? Jak musze zdobyć ten ostatni list? Dalej jestem w 1 rozdziale.
Musisz dać mu jeszcze list od Gerbrandta, który to chce abyś dostarczył mieszek i list typkowi spod ciemnej gwiazdy w gospodzie Orlana. To zadnie dostaniesz tylko jeżeli wybierzesz właściwe kwestie dialogowe.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ooo, a jak mam ta misje poruszyć ? Jak  w nim w rozmowie nic na ten temat nie ma  ?

0 użytkowników
Do góry