Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419894 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419894

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak idziesz od tego goscia z ktorym polowaliscie na blotne weze to idz ciagle prosto troszke skrec w strone sciany,   przy pierwszym dujzym drzewie od strony tych schodkow  ktore prowadza na gore znajdziesz szpade. PRZU DUZYM DRZEWIE !

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholercia w ile tego moda trzeba grać aby go przejść nawalam 60 godzin i lewo w połowie gry jestem przy oku innosa...

LET'S ROCK!

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ja mam 44 godzin gry a jeszcze w Górniczej Dolinie nie byłem.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
79 godzin i 7 rozdzial, mag ognia ma swoje plus, oraz inwestuj w mikstury speeda :)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja na Kruka stosuje zwoj Wiru i pozniej trzeba go 1 hitem czegokolwiek dobic.

79 godzin i 7 rozdzial, mag ognia ma swoje plus, oraz inwestuj w mikstury speeda :)

tylko 79h? ja sie uporałem w 100h dopiero ;o

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, jak pokonac goblia mirbla tego z winiarni Vino, on sie sam leczy i hp nie schodzi mu ponizej pewnego stanu ....

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, jak pokonac goblia mirbla tego z winiarni Vino, on sie sam leczy i hp nie schodzi mu ponizej pewnego stanu ....

dobij go czarem, ognista strzala czy kula ognia to chyba bedzie za malo, chyba, ze 2 czy 3 na raz rzucisz to padnie, sprobuj mala ognista burza (w 2 rozdziale bodajze 5 mial ich u siebie w sprzedazy Zuris 150 kosztuja), ewentualnie pokombinuj lodowa strzala czy lanca..

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy karma u Innosa będzie do czegoś potrzebna?  Obecnie mam minus 91 a będe miał zdecydowanie więcej czy będzie się dało wyzerować jakąś kolosalną ilość na minusie?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do jednego zadania(duch Gomeza chyba) plus potrzebny, ale można na smokach i czarnych kapturkach odrobić...
Można jeszcze modlitwami...(1/1)

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Pytanko, czy te dwie zamknięte skrzynie w zatopionej wieży Xardasa możemy otworzyć tylko w ramach misji Nekromanty, czy też inną gildią jakoś się też da dobrać do ich zawartości?

A co do godzin, dopiero co smoki poszedłem lać a mam 80h.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uzywalem  mikstury speeda to szybko wszystko bylo ,a co do wybijania wszystkiego to mag ognia ma plusy, bo deszcz ognia i burza ognista, wiec bardzoooo szybko idzie. :)

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś ile razy trzeba uczyć się przekuwania opaski nowicjusza żeby dariron mógł uczyć przekuwania pancerza  światynnego?

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ee dobra juz wiem ze tylko raz;p
Ludzie jak ulepszyc szpon ta dusza serynaka czy jak to on tam ma? Przyzywam go i podczas rozmowy uzywam mora ulatu, zabijam go, zbieram jego szczątki i lece do beliara i nie mam zadnej opcji zeby oddac mu dusze lub zeby nalozyc dusze na szpon. Co robie zle?

'

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
rozmawiałeś z xardasem o jego duszy ?

Letrox

Letrox

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Siemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?
musisz pogadac z nim i w ktorej z opcji dialogowych on powie ze pobil jednego goscia o imienu valentino wtedy zadanie ruszy, od razu uprzedzam nie beda sie pojawiac wpisy do dziennika

Letrox

Letrox

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz pogadac z nim i w ktorej z opcji dialogowych on powie ze pobil jednego goscia o imienu valentino wtedy zadanie ruszy, od razu uprzedzam nie beda sie pojawiac wpisy do dziennika
No to nie dobrze bo już z nim o tym wcześniej rozmawiałem i też robiąc zadanie dla Gallahada go pobiłem i dlatego teraz chyba nie ma żadnej opcji. A czy to zadanie jest niezbędne by zostać strażnikiem świątynnym? Bo jak tak to jestem uziemiony :(.

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rozmawiałeś z xardasem o jego duszy ?
Nie mam żadnej opcji dialogowej, ani zadnej duszy w eq, karme mam wiecej niz 100, a mam teraz 4 rozdzial i karma u beliara mi drastycznie bedzie spadac

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Jak zabiłeś demona? Krzyżem żywiołów czy tradycyjnie go oklepałeś? Użycie runy wyklucza ulepszenie szponu.

Ps. podbijam pytanie o skrzynie w zatopionej wieży, jak dorwać do nich klucz?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to nie dobrze bo już z nim o tym wcześniej rozmawiałem i też robiąc zadanie dla Gallahada go pobiłem i dlatego teraz chyba nie ma żadnej opcji. A czy to zadanie jest niezbędne by zostać strażnikiem świątynnym? Bo jak tak to jestem uziemiony :(.

zwój zapomnienia spróbuj użyć

0 użytkowników
Do góry