O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4422888
Odpowiedzi 14149
Wyzysk11
xDominik
Maciuś
Robertinho
79 godzin i 7 rozdzial, mag ognia ma swoje plus, oraz inwestuj w mikstury speeda
Kuken
Szybkie pytanko, jak pokonac goblia mirbla tego z winiarni Vino, on sie sam leczy i hp nie schodzi mu ponizej pewnego stanu ....
Tituf
elathir
uriziel94
kacperziom
Letrox
Citak
Siemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?
CytujSiemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?musisz pogadac z nim i w ktorej z opcji dialogowych on powie ze pobil jednego goscia o imienu valentino wtedy zadanie ruszy, od razu uprzedzam nie beda sie pojawiac wpisy do dziennika
rozmawiałeś z xardasem o jego duszy ?
Cytat: Citak w 2013-09-22, 12:45CytujSiemka. Mam kolejny problem. Chcę zrobić zadanie dla bractwa które polega na znalezieniu nowego ucznia dla Parveza. Wg. poradnika mam zagadać najpierw do Regisa a potem do Coragona. No i problem polega na tym, że jak zagaduję do Regisa to się nie pojawia żadna opcja dialogowa związana z zadaniem. I co zrobić w związku z tym?musisz pogadac z nim i w ktorej z opcji dialogowych on powie ze pobil jednego goscia o imienu valentino wtedy zadanie ruszy, od razu uprzedzam nie beda sie pojawiac wpisy do dziennikaNo to nie dobrze bo już z nim o tym wcześniej rozmawiałem i też robiąc zadanie dla Gallahada go pobiłem i dlatego teraz chyba nie ma żadnej opcji. A czy to zadanie jest niezbędne by zostać strażnikiem świątynnym? Bo jak tak to jestem uziemiony :(.