Problemy techniczne 619079 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 619079

Odpowiedzi 1643

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zadanie z kłem ma limit dni na wykonanie, inaczej piesek zdycha, sprawdź czy jeszcze żyje u siebie

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepraszam że się wtrące ale wydaje mi się że to nie ten wątek służy do opisywania problemów z questami.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Przepraszam że się wtrące ale wydaje mi się że to nie ten wątek służy do opisywania problemów z questami.
Wszystkie ostatnie posty dotyczyły TECHNICZNYCH problemów z questami,nie solucji do przejścia ich.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Problemy techniczne
#1043 2015-06-06, 16:46(Ostatnia zmiana: 2015-06-07, 06:39)
A mi się wydaje, że nikt z Was nie rozumie definicji "problemy techniczne" i czemu ten temat miał służyć...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Problemy techniczne
#1044 2015-06-07, 04:51(Ostatnia zmiana: 2015-06-07, 05:36)
C: zCPar_DataStack :: Push () : stack overflowNo i rozjebałem sobie grę. W Świątyni Śniącego
Spoiler
po pokaniu bossa załążyłem maskę śniącego co ukatropiło Bezimiennego. Po tym jak wczytałem grę pojawił mi się powyższy błąd. Teraz jak próbuje wczytać jakikolwiek zapis gry ten błąd mi wyskakuje.

Post połączony: 2015-06-07, 05:35
Miałem farta że z jeden akurat działa, ale chętnie bym posłuchał jak obejść ten error/naprawić.

trewór

trewór

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Gdy włączam Returrninga włącza mi sie mod Odyseja. Nie moge sie tego cholerstwa pozbyć zrobiłem reinstall dalej to samo. Nawet gdy włączam zwykłego G2NK to Pojawia mi sie menu z Odysejii ale gra sie normalnie.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pewien problem. Gdy włączam Returrninga włącza mi sie mod Odyseja. Nie moge sie tego cholerstwa pozbyć zrobiłem reinstall dalej to samo. Nawet gdy włączam zwykłego G2NK to Pojawia mi sie menu z Odysejii ale gra sie normalnie.

Zapewne masz zainstalowanego System packa do Odyseji, odinstaluj go i zainstaluj tego do Returninga.

trewór

trewór

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zapewne masz zainstalowanego System packa do Odyseji, odinstaluj go i zainstaluj tego do Returninga.
Mogłbyś troszeczke dokładniej Objaśnić ;D

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Skoro ci się Odyseja włącza, to znaczy, że masz ją zainstalowaną. Żeby poprawnie chodziła, musisz mieć zainstalowanego specjalnego System Packa do niej. Zacznijmy od tego, czy wogóle go instalowałeś?

trewór

trewór

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pamiętam. Instalowałem ją już dość dawno. Ale jak robiłęm reinstall to chyba powinna sie usunac

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To odinstaluj ją całkiem, bo te 2 mody się gryzą. Teraz zainstaluj specjalnego System Packa do Returninga.

trewór

trewór

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko jak ja mam ja odinstalować jak ja jej nie widze. Bardziej chodzi mi o to że nei wlacza mi sie odyseja tylko zwykły gothic z Menu odyseii po niemiecku jak chce wlaczyc G2 lub returrninga.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To musisły ci zostać jakieś pliki z Odyseji jak odinstalowywałeś. Jedynym wyjściem jest teraz reinstal Gothica i zainstalowanie od nowa Retrninga z System Packiem.

trewór

trewór

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chce sie powtarzać

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Możesz jeszcze poszukać resztek Odyseji na kompie, i pousuwać ręcznie. Zainstaluj także tego System Packa o którym mówiłem, jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Jeżeli to nie pomoże to musisz pytać dalej, ja nie mam już pomysłów.

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
@trewór
po deinstalacji odyseji i gothica, usuń folder z gothiciem i dopiero potem zainstaluj gothica jeszcze raz następnie zainstaluj mod zgodnie z instrukcją
często się zdarza że deinstalator nie usuwa wszystkiego, a instalator nie protestuje na stare pliki, to musiało ci się zdarzyć

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
proszę pomocy zainstalowałem patcha 1.3.1 i wczytałem postać wcześniejszą i jestem nieśmiertelny co powinienem zrobić ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
proszę pomocy zainstalowałem patcha 1.3.1 i wczytałem postać wcześniejszą i jestem nieśmiertelny co powinienem zrobić ?

Zacząć od nowa. stare sejwy nie są kompatybilne z nową wersją.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zacząć od nowa. stare sejwy nie są kompatybilne z nową wersją.

:( a byłem już w górniczej dolinie

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mam dziwny przypadek, po dobiciu do 100 pkt siły (ogólnie mam wyuczone 79 pkt, 21 to są z 2 pierścieni, pasa i amuletu) zaczęły się dziwne rzeczy dziać, za każdym razem jak zaczyna się walka, moja postać dostaje efekt spalenia bagiennego ziela, i tak non stop aż do końca walki. Da się to jakoś naprawić?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry