O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 700998
Odpowiedzi 1643
domix
Damian11131
mam problem ponieważ bal tayon nie chce dać mi zadania z przepisem z klasztoru
Wonsz
ale ja potrzebuje poparcia bala tayona żeby mnie przyjeli
ExCluzivee
pomożę ktoś ? kiedy otwieram skrzynie wytrychem coś mnie zabija o co tu chodzi?
Szulwik
TadekKanalarz
yyy... Ulepszam strój czeladnika-kowala.Pierwsze ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - tak jest (z 10 zrobiło się 8)Drugie ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - zżera 4 (z 8 zrobiło się 4)coś chyba jest nie tak
Al
Cytat: TadekKanalarz w 2015-06-04, 18:00yyy... Ulepszam strój czeladnika-kowala.Pierwsze ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - tak jest (z 10 zrobiło się 8)Drugie ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - zżera 4 (z 8 zrobiło się 4)coś chyba jest nie takNa każdym zżera więcej stali,nie ulepszaj stroju kowala bo nie będziesz miał stali na lepsze zbroje.
Cytat: Wonsz w 2015-06-04, 18:04Cytat: TadekKanalarz w 2015-06-04, 18:00yyy... Ulepszam strój czeladnika-kowala.Pierwsze ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - tak jest (z 10 zrobiło się 8)Drugie ulepszenie - napisano, że zżera 2 pręty - zżera 4 (z 8 zrobiło się 4)coś chyba jest nie takNa każdym zżera więcej stali,nie ulepszaj stroju kowala bo nie będziesz miał stali na lepsze zbroje.Orlan sprzedaje już w 2 rozdziale ponad 50 stalowych, w 3 ponad 150 o ile się nie mylę [emoji10] Więc nie ma co się martwić że braknie [emoji16]
Sellinaris
Opiekun Tegon nie ma żadnych kwestii dialogowych... Nauczyłem się języka u Kreola, przeczytałem księgi na wieży Xardasa, on też nie gada ze mną o niczym. Bug?