Problemy z zadaniami 334226 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 334226

Odpowiedzi 861

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sennar

Problemy z zadaniami
#500 2014-08-28, 22:24(Ostatnia zmiana: 2014-08-28, 22:29)
Tylko że on u mnie sie nie respi na schodkach tylko leci do boju palant jeden :facepalm:  W dodatku on jako jedyny nie jest niesmiertelny  :F

Hmm a może z kodów skorzystam ? Pobije go zamienie sie w niego odejde nim od obozu piratow i przywolam bohatera hero_export hero_import ? xd głowka pracuje

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Myślę że lepiej nie używać kodów w tym modzie. 
Mody od Magic Team mają to do siebie, że kody bugują grę. 
Mi się dziwne rzeczy zaczęły dziać jak na próbę włączyłem marvina, w Globalu to samo. 

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Posłuchałem i poradziłem sobie bez kodów. Magar u mnie się respił w kuźni tam gdzie Hans pracuje. Oczywiście biegł w kierunku walki, ale na szczęście tym razem powstrzymało go.... drzewo :D Niewidzialna ściana czasem się przydaje. No i zagadałem tym razem i wszystko poszło okej :ok: Piratów nie ma

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak się dostać do podziemi fortu? Ten budynek ze szkieletami, jakby koszary jest zamknięty. Nie znalazłem żadnej dźwigni, która otwierałaby kraty. To nie jest uzależnione od rozdziału?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak się dostać do podziemi fortu? Ten budynek ze szkieletami, jakby koszary jest zamknięty. Nie znalazłem żadnej dźwigni, która otwierałaby kraty. To nie jest uzależnione od rozdziału?
wchodząc do fortu od strony obozu orków (wejście z mostem) idziesz w lewo wchodzisz po drabinie do wnętrza baszty, szybko przełączasz 1wszą dźwignię z prawej, kula światła poleci do budynku ze szkieletami w lewej części fortu, tam w nią (kulę światła) strzelasz z łuku/kuszy jeden lub dwa razy i kula światła poleci do kolejnej baszty w prawej części fortu, nastepnie wchodzisz w niebieską poświatę, która Cię przenosi do kołowrotu, przekręcasz go, wracasz znów wchodząc w poświatę i voila! :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Abaddon

Problemy z zadaniami
#505 2014-08-29, 17:36(Ostatnia zmiana: 2014-08-29, 19:21)
Faktycznie. Nie pomyślałem o łuku.
A jak właściwie pogadać z Wściekłą Dziewczyną w podziemiach? wziąłem tak: przemilczeć --> zostać i obserwować
Dalej po wybraniu pierwszej opcji (gniewnie) przyzywa ona zambiaki, ale do tajnej lokacji mnie nie przenosi, jak wezmę opcje drugą - umieram a jak opcje trzecią to nawiązuje się walka z nią. To działa jakoś, czy jest zbugowane?

Chodzi mi o tą z podziemi, nie o Szaloną Dziewczynę co ma kamień żywiołów.

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć jakieś spore pokłady żelaza?

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Faktycznie. Nie pomyślałem o łuku.
A jak właściwie pogadać z Wściekłą Dziewczyną w podziemiach? wziąłem tak: przemilczeć --> zostać i obserwować
Dalej po wybraniu pierwszej opcji (gniewnie) przyzywa ona zambiaki, ale do tajnej lokacji mnie nie przenosi, jak wezmę opcje drugą - umieram a jak opcje trzecią to nawiązuje się walka z nią. To działa jakoś, czy jest zbugowane?

Chodzi mi o tą z podziemi, nie o Szaloną Dziewczynę co ma kamień żywiołów.
dialog: przemilczeć->zostać i obserwować->(gniewnie)Kim lub czym jesteś?->potem należy dać się pobić przez zombiaki, wtedy ginie dziewczyna i zombiaki, a pojawia się poświata - przejście do ukrytego pomieszczenia :) ; dla ciekawskich: szukajcie dźwigni, nie pamiętam do czego były (jedna jest na pewno w forcie umarłych w prawej baszcie na dole, 2ga pod mostem do świątyni czaszki, 3cia bodajże na wysepce, dokąd płynie się łódką), było ich bodajże 5

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót

arto
Tester Złotych Wrót

Problemy z zadaniami
#508 2014-09-01, 21:11(Ostatnia zmiana: 2014-09-01, 21:17)
Ja mam bug bo wykonałem prawie wszystkie zadania u myśliwych a Dorian dalej nie daje mi propozycji przyłączenia się do myśliwych. Co robić?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Muszą być wykonane wszystkie, ja w każdym razie tak miałem.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
W poradniku w dziale obozu myśliwych zrobiłem wszystkie przed zadaniem "poświęcenie"

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To muszą Cię myśliwi zagdać, mnie chyba strażnik bramy zaczepił i powiedział, że Dorian chce się ze mną widzieć. 

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót

arto
Tester Złotych Wrót

Problemy z zadaniami
#512 2014-09-01, 21:46(Ostatnia zmiana: 2014-09-02, 20:45)
Aha, jak tak będzie to będzie dla Ciebie props ;D

Post połączony: 2014-09-02, 20:45
Dalej tak samo :/

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

ZarzaPL

Problemy z zadaniami
#513 2014-09-03, 18:25(Ostatnia zmiana: 2014-09-03, 19:59)
Hejo. Mam problem którym pewnie gdzieś tam w tym temacie wystąpił, ale go nie odnalazłem.

Mianowicie: Jaka jest POPRAWNA kombinacja otwarcia orkowego skarbca z zadania "Artefakty obozu orków"? Bo w każdym razie ta z poradnika to g#wno prawda, bo robię wszystko poprawnie (czyt. wciskam je w odpowiedniej kolejności) i nic się nie dzieje.

Post połączony: 2014-09-03, 19:59
Mam też drugie pytanie.

Gdzie jest Ur-Grah z zadania "Uczeń Gor-Hara"?
Przeszukałem CAŁY obóz i NIGDZIE go nie ma.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Dobra chuj tam. Już sobie z poprzednimi dwoma problemami poradziłem.
Mam inny problem: Czy jak wykonam najpierw wszystkie zadania nekromanty, a dopiero później zabiorę się za zadanie "Piedestał trzech smoków" to zadanie sie zbuguje? Bo mimo że jestem uczniem nekromanty, to on nie chce mi powiedzieć gdzie znaleźć bańkę upiora. Mam tylko 3  opcje dialogowe: Ze szkatułką, która nic nie daje, z przyniesieniem 10 bryłek rudy i z zabraniem duszy dla golema. Jest to trochę bez sensu, że mimo że jesteśmy jego uczniem to on wymaga od nas takich rzeczy :/

Czy to jest bug, czy tak ma być?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jeśli się zgodziłeś na magię krwi, to chce abyś oddał duszę golemowi, jak się nie mylę, wszystko zależy jak z nim dialog poprowadziłeś, wykonaj inne zadania, może wtedy się odblokuje?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

ZarzaPL

Problemy z zadaniami
#516 2014-09-07, 11:57(Ostatnia zmiana: 2014-09-07, 12:58)
Tylko że ja wykonałem jego WSZYSTKIE zadania xd i są tylko te 3 dialogi, ze szkatułką, z golemem i z rudą.

Post połączony: 2014-09-07, 12:58
Dobra, chyba najbardziej opłaca się wybrać opcję z golemem, bo to zabiera tylko 5 pkt. siły.

Druga sprawa - Wiem, że ciągle się pytam, ale chciałbym ukończyć moda w 100%.
Między innymi - Gdzie znajdę pirata skipa? Pamiętam, że jak grałem w 1.0.0.4 to gdzieś niedaleko obozu piratów był, ale już nie pamietam gdzie dokładnie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak we wczesnych wersjach był w tej chacie, gdzie ukrywa się ten niewolnik piratów (pomocnik kowala). W wersji obecnej jednak nigdzie Skipa w świecie nie znalazłem potem.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Skip powinien się pojawić, jeśli nie wykonamy zadania ze szkicami Tobiasa przed wyeliminowaniem piratów (nie należy wcześniej zabierać szkiców z kufra z tej chatki kowala), wtedy dostajemy dodatkowe zadanie od Skipa i exp  :)

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
No dziwny pomysł mieli twórcy, by zrobić coś takiego.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry