Problemy z zadaniami 375221 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 375221

Odpowiedzi 861

Quadrak

Quadrak

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak biłeś się z nim i go nie przeprosiłeś to dupa...Zwaliłeś zadanie.Przy tym jak ukradniesz tarczę i przeprosisz go przed tym to mówisz mu o tarczy i spotykasz się po za obozem.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Jedno jest pewne: sam fakt bicia go nie przeszkadza w wykonaniu zadania, bo zawsze pierwszą rzeczą jaką robiłem po wyjściu z kopalni było złojenie mu grubego dupska ;) 

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Zwyczajnie złapałeś buga. Wcześniejszy save daj. Jeśli zapisywałeś na jednym lub dwóch slotach to masz pecha. Sprawdź w tedy te zapisy co wrzucają użytkownicy. Jest od tego odpowiedni temat.

Elensefar

Elensefar

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eh... Ta modyfikacja jest taka dobra, że gdyby nie bugi, byłaby to najlepsza gra jaka kiedykolwiek istniała. Niestety nie ma na świecie ideałów... Czyli muszę zrezygnować najwidoczniej z tego zadania, bo jestem już daleko (30 poziom), więc nie ma sensu, by zaczynać z powodu jednego zadania nową grę. Tyle, że chyba będę musiał to zrobić, bo mam buga też z zadaniem "Zapasy na dnie" (a z tego co wiem, jest ono wymagane, żeby Timon nas uznał za godnych, by wyjawić plan ataku na obóz orków- a co za tym idzie, nie będę mógł kontynuować wątku głównego...). :( Przydałoby się, żeby ktoś na solidnie zajął się tą modyfikacją, bo szkoda, żeby tak dobra produkcja się zmarnowała przez pierdyliard bugów (zaczynałem już nową grę 8 razy z tego powodu...). :(

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie bug, po prostu wszystkich nie znalazłeś.

Daryl

Daryl

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem w zadaniu ze świątynią w obozie paladynów.
Przeszedłem tam do drugiego pokoju, strzeliłem w przycisk drzwi się otwierają a tam jeszcze jakaś płyta stoi.
Nie wiem jak zniszczyć/otworzyć tą płytę.

Elensefar

Elensefar

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro to nie bug, że zabiłem bandytów w zatoce przed przyjęciem zadania, to gdzie mam ich jeszcze szukać?

@Daryl Nie wiem, czy chodzi o tę płytę (ścianę), ale ją wystarczy rozbić kilofem, tak jak tę w zadaniu z Francisem (w której obecnie mam niestety buga...).

Daryl

Daryl

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze nie zamykajcie bo mam kolejne pytanie. Nie wiem do jakiego tematu je zaliczyć więc piszę tu.No więc. Kiedy wypełniłem prawie wszystkie questy od myśliwych, Dorian zaproponował mi współpracę.Zgodziłem się, zostałem przyjęty itd. idę potem do Daniele(czy jakoś tam) uczę się garbarstwa, następnie ciężkiego pancerza myśliwego (tylko). Czytam w informacjach ogólnych że potrzebuje do tego 4  zprefarowne(czy jakoś tak) skóry cieniostwora, zdobywam je podchodzę do stołu garbarskiego wchodzę w te zprefarowywanie skór a tam nie ma linijki do sprefarowania skóry cieniostwora. Nie wiem co zrobić. Pomóżcie chciałbym mieś ten pancerz a do zdobycia 12 ametystów i 2 diamentów, brakuje mi 4 ametystów. 

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oprócz skóry cieniostwora musisz mieć chyba coś jeszcze.

Daryl

Daryl

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Daryl

Problemy z zadaniami
#369 2014-04-08, 07:02(Ostatnia zmiana: 2014-04-08, 07:42)
Wiem, 10 stalowych płytek. Ale tu chodzi o to że nie mam możliwości przerobienia skóry cieniostwora. Wszystkie inne działają sprawdzałem. Jeśli to w czymś pomoże to powiem że te 4 skóry przeniosłem z poprzedniego rozdziału.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może jej nie trzeba przerabiać ?

Daryl

Daryl

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdziłem przed chwilą. Trzeba kiedy mam te 4 skóry i 10 płytek to nie mogę wykuć zbroi. Może to można dopiero zrobić po wypełnieniu jakiegoś questa.
Nie wiem co zrobić.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką masz wersje gry ?

Daryl

Daryl

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.0.0.4 bo nie mogłem pobrać wersji 1.0.1.7 przez awasta. Ale ostatnio dowiedziałem się jak to zaktualizować ale chyba mi wszystkie sejwy zabierze.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na tej wersji są setki bugów, graj lepiej od nowa na 1.0.1.7 albo poczekaj na 2.0 pl.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Mam już za sobą dwie godziny grania, a Draks nadal mówi, że jest zajęty i żebym sobie znalazł jakieś zajęcie... Nie mogę wykonać przez to wielu zadań! Co się dzieje?

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elensefar jeśli zabiłeś ich przed zadaniem no to niestety ale problem.

Ripperman musisz po kolei gadać z każdym, na pewno jest coś jeszcze do zrobienia. I gadałeś z tym niewolnikiem przed jamą z Draksem ? On może pozwolić na rozmowę.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
O shit... Rzeczywiście! Dzięki!

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Gorni

Gorni

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam kolejny raz mam pytanie odnośnie zadania "szpieg orków". Otóż po tym jak nie mogłem zrobić tego zadania dałem sobie spokój z tym modem, ale jakis czas temu spróbowałem ponownie. Rozpocząłem grę od nowa i postanowiłem zaliczyć to zadanie jak najszybciej. Kierując się wskazówkami z poradnika oraz zdaniem użytkownika przemek273:
1.Bug. Save przed rozpoczęciem tej misji, albo nie rozmawiałeś z wszystkimi. Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z Draxem i tym kopaczem co stoi przed jego jaskinią.
Zapisałem grę przed rozpoczęciem misji i próbowałem pare razy - bez skutku. Rozmawiałem z każdym imiennym npc i nic jak ostatnio nie odpalał mi sie dialog z Rumarem i zadanie się zawieszało (zero opcij dialogowych dotyczacych tego zadaniu u wszystkich npc).
Proszę o pomoc kogos komu udało się zaliczyć to zadanie.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś npc z areny musi cię zastraszyć. Popatrz dobrze.

0 użytkowników
Do góry