Wiedźmin 3: Dziki Gorn 775729 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 775729

Odpowiedzi 1986

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Downgrade wynika z optymalizacji ale winę ponoszą i tak chujowe Next Shitowe konsole bo recenzenci jasno mowie ze ponownie, bo pierwszy raz miało to miejsce w AC:Unity Konsole NG nie dały rady Wiesiek 3 w obecnej formie bez 1day patcha na PS4 jest kurwa nie grywalny wieczne spadki do poniżej 18 fps i kolosalne problemy z utrzymaniu płynności na poziomie 20 klatek, oraz doczytywanie textur w większej lokacji niż pola z 1 słomiana chata, kurwa i to jest Next genowa konsola kurwa to jest największa ściema Sony i MS bo na xklocku jest to samo, kupa złomu o wartości 1500zł ja prld szczyt frajerstwa.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w takim razie fałszywa reklama jak z watch dogs
https://www.youtube.com/watch?v=17qTXgm9esg

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Oczywiście że downgrade był, i to nie są żadne plotki. Wystarczy porównać sobie grafikę z 2013 do tej z dzisiejszej.

Inną sprawą jest, czemu go zrobili.  :ayfkm:

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Wiedźmin 3: Dziki gon
#563 2015-05-16, 17:29(Ostatnia zmiana: 2015-05-16, 17:36)
Downgrade wynika z optymalizacji ale winę ponoszą i tak chujowe Next Shitowe konsole bo recenzenci jasno mowie ze ponownie, bo pierwszy raz miało to miejsce w AC:Unity Konsole NG nie dały rady Wiesiek 3 w obecnej formie bez 1day patcha na PS4 jest kurwa nie grywalny wieczne spadki do poniżej 18 fps i kolosalne problemy z utrzymaniu płynności na poziomie 20 klatek, oraz doczytywanie textur w większej lokacji niż pola z 1 słomiana chata, kurwa i to jest Next genowa konsola kurwa to jest największa ściema Sony i MS bo na xklocku jest to samo, kupa złomu o wartości 1500zł ja prld szczyt frajerstwa.

Tizgar czy ty dostajesz hajs za takie pierdolenie od CDP?
To tylko i wyłącznie wina CDProjectu, dostarczyli obietnice, nie spełnili ich. Tyle.

A "downgrade wynika z optymalizacji" aż gotuje mi krew, jakbyś nie wiedział co to w ogóle jest optymalizacja.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No i co? Macie zamiar obwiniać CD-Projekt Red, bo poszli o rozum do głowy i chcieli trochę więcej kasy zarobić? Mało już zrobili ukłonów w stronę fanów? Dalej będziecie obrażać ich od oszustów i złodziei?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
No i co? Macie zamiar obwiniać CD-Projekt Red, bo poszli o rozum do głowy i chcieli trochę więcej kasy zarobić? Mało już zrobili ukłonów w stronę fanów? Dalej będziecie obrażać ich od oszustów i złodziei?

Mam zamiar obwiniać każdego kto nas zdradza. CDProject był nasza ostatnią nadzieją, teraz zamieniają sie w ubisoft i EA i jeszcze pierdolą że G2A ukradło im klucze, dajże kurwa spokój. Gdyby to było EA, Ubisoft, Actvivision, spodziewałbym się tego, dlatego nie kupuje ich gier. CD Project nas zdradził. Dlatego nie kupie tej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Niektórzy ludzie.... dokończcie sami. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Gerry
Tak wina jest po stronie CDP nie no kurwa na głowę upadłeś czy ki chuj, to jest ich wina ze chujowe konsole nie maja mocy i muszą robić downgrade gry bo obiecali ze na każdym sprzęcie gra będzie wyglądać tak samo ? skoro obiecali to muszą się tego trzymać a ze tylko na Pc  może wyglądać tak jak na przereklamowanych trailera to win CDP? sry ale to wina Sony i MS

Jakbyś chociaż miał małe pojecie to byś wiedział ze optymalizacja to ostatni proces tworzenia gry, to co widzisz na przereklamowanych trailera jej nie posiada i jest pokazywane na kompie o wartości ponad 10k żeby sprowadzić to do poziomu konsoli bez downgrade trzeba chyba być kurwa coperfiledem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

#568 2015-05-16, 18:00(Ostatnia zmiana: 2015-05-16, 18:07)
@Gerry
Tak wina jest po stronie CDP nie no kurwa na głowę upadłeś czy ki chuj, to jest ich wina ze chujowe konsole nie maja mocy i muszą robić downgrade gry bo obiecali ze na każdym sprzęcie gra będzie wyglądać tak samo ? skoro obiecali to muszą się tego trzymać a ze tylko na Pc  może wyglądać tak jak na przereklamowanych trailera to win CDP? sry ale to wina Sony i MS
Jakbyś chociaż miał małe pojecie to byś wiedział ze optymalizacja to ostatni proces tworzenia gry, to co widzisz na przereklamowanych trailera jej nie posiada i jest pokazywane na kompie o wartości ponad 10k żeby sprowadzić to do poziomu konsoli bez downgrade trzeba chyba być kurwa coperfiledem
Jakbyś miał chociaż odrobine pojęcia to wiedziałbyś że optymalizacja nie polega na obniżaniu możliwości gry tylko na obniżaniu wymagań sprzętu. To po pierwsze. Jeśli pokazywali grę na najlepszych wymaganiach na sprzęcie za 10k, to to jest fałszywa reklama i tyle, kropka period kurwa mać.
muszą robić downgrade gry bo obiecali ze na każdym sprzęcie gra będzie wyglądać tak samo ?
Obiecali że wersja PC będzie lepsza niż wersja konsol.
http://static1.gamespot.com/uploads/original/115/1157863/2571910-red.jpg
Wina CDProjectu to to że albo nie mają jaj żeby sprzeciwstawić się MS i Sony albo tego że świadomie reklamowali lepszą gre podczas gdy dostaniemy coś innego.
Ciekaw jestem, czy tak tak naprawdę shillujesz tą grę czy rzeczywiście dostajesz za to hajs?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tak piszecie jakby wiedźmin miał wyglądać jak mod do gothica dx11 

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak ty chcesz kurwa przekroczyć technologiczna barierę to kurwa nie wiem ale jak dotąd nikomu to się nie udało. Jeśli kurwa coś pokazują na 16 rdzeniówce i potem ma to działać na 8 rdzeniowym procku z tableta to kurwa liczysz ze to się da zrobić bez downgrade, chyba ochujałes technologi od tak nie przeskoczysz

To jak kurwa z Nvidiia wczoraj wyskoczyli ze na GTX960 na high na full hd bedzie 60 fps ofc potem dopisali ze testowali to na topowym procku czyli 8 rdzeniowym 16 watkowym 5960X z 16gb ramu, kurwa może z 10 graczy ma takiego proca w Polsce, nawet kurwa youtuberzy których stać na takiego kompa go nie maja.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Tizgar ty w ogóle omijasz cały punkt tej dyskusji.

To niech tej gry nie pokazują na 16 rdzeniówce, niech ją pokazują taką jaką będzię. na normalnym komputerze za 2k na max wymaganiach, ja rozumiem że się przeliczyli, ale coś kurwa obiecali i teraz udają że nic takiego nie było. To jedna sprawa a drugą jest to że jeśli nie masz ani Peceta ani konsoli to taniej o 500z ci wyjdzie kupić konsolę by pograć na maksymalnych ustawieniach. Coś jest kurwa nie tak.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
piszą o gf serii 9, bo wiedźmina dodają do tej całej serii. to są w ogóle jakiego typu obawy, że na starym sprzęcie gra nie będzie dobrze wyglądała i chodziła płynnie, czy że wszystko będzie źle na nowym? naiwnym jest sądzić że turbo jakość można osiągnąć na słabszym kompie.

ja osobiście nie mam wątpliwości, 3.5 roku temu kupiłem i7, 16gb na gf580 i nie przewiduję żadnych problemów.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
piszą o gf serii 9, bo wiedźmina dodają do tej całej serii. to są w ogóle jakiego typu obawy, że na starym sprzęcie gra nie będzie dobrze wyglądała i chodziła płynnie, czy że wszystko będzie źle na nowym? naiwnym jest sądzić że turbo jakość można osiągnąć na słabszym kompie.

ja osobiście nie mam wątpliwości, 3.5 roku temu kupiłem i7, 16gb na gf580 i nie przewiduję żadnych problemów.

To są wątpliwości typu: Pokazali nam grę ładniejszą niż ta która się ukazała, słowem, oszukali nas. Powiedzieli nam że wersja PC będzie lepsza niż ta na konsole, a jest dokładnie taka sama, słowem oszukali nas.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
pokaż te ohydne screeny z w3, może faktycznie coś jest nie tak...

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
pokaż te ohydne screeny z w3, może faktycznie coś jest nie tak...

Chociażby to:

http://www.worldsfactory.net/wp-content/uploads/2015/05/novigradbefore_after.jpg

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
faktycznie, nie da się tego oglądać. będę musiał wczuwać w fabułę. 

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3

Gepsiu

#577 2015-05-16, 19:03(Ostatnia zmiana: 2015-05-16, 19:19)
Witam,
Otóż z wiadomych przyczyn zmieniam sprzęcior i poprosiłbym od osób chętnych o rade.
Czy mógłby mi ktoś oszacować ocenę mojego sprzętu + nowe     do Wieśka 3 (  czy gra będzie płynna i na jakich ustawieniach - ogólnie )? Oraz wypowiedzieć się co jest jego zdaniem lepsze i czy się opłaca.
Karta: GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB
Procesor: Mam AMD A8-5600K APU 3,6 GHz 4 rdz. Zmieniać na:  i5 4440 3,1 MHz 4rdz/ i5 4460 LGA 1150 3,2 MHz 4rdz / i5 4670 3,4 MHz 4rdz?
Płyta: Asrock FM2A75 Pro4 Dual Graphics - wchodzi w grę łączenie kart graficznych?
Pamięć: 8GB DDR3
Zasilacz: 600W

Mile widziane jakieś propozycje itp.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Dobrze wiesz że nie chodzi o to, da się to oglądać, jest w cholerę gier dużo gorzej wyglądających ale z świetnym gameplayem, rozchodzi się o to co było obiecane a co dostalismy. I boli gorzej bo CDProject był naszym rycerzem w lśniącej zbroi, naszym Don Kichotem walczącym z wiatrakami. Dlatego ten downgrade rodem z watch dogs boli.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
przepraszam za ironię, powiem inaczej, jeżeli to porównanie odnosi się do jakości grafiki uber turbo na maxa, to faktycznie można czuć duże rozczarowanie. jeżeli jednak to jest minimum - medium to jakoś da się to wytłumaczyć. 

0 użytkowników
Do góry