Dark Saga PL 984211 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 984211

Odpowiedzi 2103

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Kiedy ma wyjść spolszczenie do wersji 1.0.3 ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
No właśnie czekamy aż odpowiedni człowiek ruszy dupę. Spolszczenie powinno wyjść już dawno. Nie opłaca się w obecną wersję grać ci powiem. Trzeba czekać.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Aha, no to muszę jeszcze poczekać.

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli zainstaluje tą modyfikację , nie będę miał problemów z odpaleniem Global Moda ?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Będziesz, bo obecnej Dark Sagi nie odpala się w GothucStarter, tylko jako osobną grę. Musisz zainstalować drugą kopię G2NK czystego i wtedy TDS zainstalować. 

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
What? Przecież Dark Saga nie ingeruje w Gothica. Dodaje tylko dodatkowy plik, którym od razu odpala Dark Sagę. Można nawet odpalać przez Gothic Starter jeśli chcesz. Gothic jak i reszta modów będzie działać bez problemów.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Darksagi przez starter się nie da. Ona usuwa coś z oryginalnego gothica. Zastępuje go. Bynajmniej u mnie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Dark Saga PL
#1627 2014-07-11, 20:36(Ostatnia zmiana: 2014-07-12, 09:55)
Przynajmniej geniuszu. PROFESORZE :lol2:

Co do Dark Sagi - u mnie, tak jak i u przemka, nie dało sie odpalić zwyklego gothica czy innych modow. Co wiecej, gdy mialem zainstalowane inne mody albo gmdk pojawialy sie dziwne błedy.

EDIT: Kazde slowo moze byc uzyte, ale Ty uzyles go źle. Polecam poczytać jakie są różnice miedzy "przynajmniej" a "bynajmniej".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego o wiem bynajmniej też może być użyte. Zresztą nie znam 100 % języka polskiego.

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie  mogę pobrać patcha Patch v1.0.1.7 RU  antywirus pokazuje mi że plik jest zarażony i podano go kwarantanie xd 

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To wyłącz antywirusa.

kuleczka221

kuleczka221

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Zwracam się do was ,gdyż utknąłem i nie wiem jak ruszyć dalej. Piszę to w tym temacie ,gdyż przyczyną nie jest to ,że nie umiem wykonać jakiegoś zadania ,lecz chyba jakiś bug. Jestem w 2 rodziale ( chyba to już końcówka ) ,otrzymałem od Timona ( tego dowódcy palandynów ) polecenia aby zanieść widomość do Doriana ,więć poszedłem do niego ,a ten mi mówi ,że nie ufa mi na tyle by o tym ze mną rozmawiać ( tak wgl to u mnie Dorian i reszta ekipy została w obozie piratów i nie wiem co zrobić ,żeby wrócili do obozu Ferokijczyków ) i tu pojawia się problem ,bo jeżeli chodzi o zadania u ferokijczyków to ukończyłem wszystkie oprócz Wielkie polowanie. Nie wiem co zrobić ,żeby ruszyć to zadanie ,ostatni wpis w dzienniku pod tym zadaniem to coś w stylu "Starszyzna mi nie ufa ,muszę zaskarbić sobie ich zafunie" ,a ja już prawie wszystkie zadania zrobiłem.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Niestety, jeśli nie wrócili do obozu to masz ogromny problem, ja przez to musiałem zaczynać grę od początku, te pół roku temu nikt jeszcze nie znalazł sposobu żeby mi pomóc. Ogólna zasada jest taka, że nie pchamy się do Ferokijczyków(wcale nie włazimy do obozu!) zanim nie wyrżną oni piratów, wtedy zostajemy złapani i przetransportowani do klatki, a sami łowcy wracają do siebie do domciu.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niestety, jeśli nie wrócili do obozu to masz ogromny problem, ja przez to musiałem zaczynać grę od początku, te pół roku temu nikt jeszcze nie znalazł sposobu żeby mi pomóc. Ogólna zasada jest taka, że nie pchamy się do Ferokijczyków(wcale nie włazimy do obozu!) zanim nie wyrżną oni piratów, wtedy zostajemy złapani i przetransportowani do klatki, a sami łowcy wracają do siebie do domciu.

Naprawde? O widzisz, to dobrze, ze tego nie wiedzialem, bo 5 razy gralem w Dark Sage i za kazdym razem wykonywalem najpierw wszystkie zadania u Ferokijczyków (nie wykonywalem ostatnich - do momentu poprzedzajcego wystapienie Doriana w kwestii dodania nas do ich spoleczenstwa) i dopiero wtedy szedlem do piratów i robilem wszystkie zadania u nich. I ani razu na buga nie trafilem. Nie wydaje mi sie wiec, zeby akurat to było kwestią bugującą, być moze jest jakis inny warunek za to odpowiadający.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
@Werewolf
Ja też więc nie wiem, najpierw wykonałem kilka misji dla Ferokijczyków, potem wyrżnięto piratów i mi się bug pojawił(tak samo, nie miałem opcji dialogowej, w której mogłem dołączyć do nich). Wtedy poradzono mi na tym forum właśnie żebym przypadkiem nie szedł do nich zanim piraci nie zdechną(poza mną!) i wtedy buga nie było ni ćwierć, powtarzam jedynie to, co mi się zdarzyło i jak mi poradzono. Tak czy siak, musiałem zaczynać od początku wtedy(bo nie miałem sejwów około 10h gry wcześniej, żeby wypróbować inne opcje). 

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
kiedy spatchujecie do wersji PL 1.0.7?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa nauczcie się prawidłowo grac w Darksagę ! Najpierw piraci, potem ferokijczycy. Fabularnie jest tak, że ferokijczycy łapią nas u piratów, dają w niewolę, tam oferują w klatce możliwość dołączenia do nich jak pokonamy wilki i tam poznajemy ich obyczaje.

Czy to takie trudne ? Od początku jest to wałkowane.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurwa nauczcie się prawidłowo grac w Darksagę ! Najpierw piraci, potem ferokijczycy. Fabularnie jest tak, że ferokijczycy łapią nas u piratów, dają w niewolę, tam oferują w klatce możliwość dołączenia do nich jak pokonamy wilki i tam poznajemy ich obyczaje.

Czy to takie trudne ? Od początku jest to wałkowane.

Nie, nie i nie.

KOMPUTER:
Spoiler

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To graj na zabugowanej grze, mi to koło chuja lata. Ważne by nikt twojej tępoty nie powielał.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No wlasnie ja synku robilem tak, że szedlem do ferokijczykow, latalem tam i przestawalem PRZED ostatnim zadaniem. Pozniej piraci juz do konca, konczylem Ferokijczyków i szedlem dalej.

Zainstalowalem Dark Sage dwom moim kolegom i jakos tez nie mieli problemo. Wydaje mi sie, ze klucz do tego rozwiazania, to że Dorian musi być u siebie w chacie w momencie ataku na obóz, a nie na środku obozu chcąc nas przyjąć do spoleczenstwa. Wtedy idzie wszystko ok. Ale jesli ktos robi zadania Ferokijczykow do konca a dopiero potem u piratów, to nie ma sie co dziwic.

A o tepocie nic nie powiem, bo sam wiele razy udowodniles, ze jesteś z nią za pan brat.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry