O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3409682
Odpowiedzi 7445
tedddy_bear
ugibugi
Jao
WinterKing Kereth Gry (themodders@telegram)
Ile dają mikstury siły po uwarzeniu?Na ile poziomów mogę liczyć w grze?Ile siły wymaga Uriziel?
lee27
Gdzie można znaleźć kocianki?Czy można je kupić u kupców?Na ile można liczyć kocianek w grze?Obecnie jestem w 3. akcie i okazało się, że potrzebuję 3 sztuki na jedną miksturę siły i nie wiem czy zdołam je uzbierać?
+2 siły
Henioo
Ukash
Wie ktoś jak się łowi ryby? Przynętę mam ale co dalej?
POWINIEN być tam, gdzie w 1-3 rozdziałach był Lester i gadać z Baal Namibem.
Siekiera
pawbuj
Wie ktoś czy da się i jeżeli tak to jak modyfikować parametry różnych rzeczy np broni ? Gdzie są pliki które zawierają takie dane ? Bo kiedy próbuje to zrobić wg tego poradnika https://www.youtube.com/watch?v=ZkH2gUm5Ars to parametry np właśnie broni we wskazanym na filmie folderze mają statystyki z normalnego Gothica a nie z Edycji Rozszerzonej przez co ich zmiana nie wpływa w żaden sposób na itemki w modzie .
Rhonin
Kura6
Godlo
WitamPo ponad półrocznej przerwie wróciłem do gothica i wykonuję obecnie zadanie "bunt zbieraczy". Wszystko poszło świetnie, zdobyłem broń i rozdałem przygotowany alkohol, po czym rozpoczął się bunt. Problem w tym że gdzieś z tyłu głowy pamiętam iż ten quest dawało się zrobić inaczej, mianowicie Horacy dawał nam klucz do skrzyni z wynagrodzeniem szkodników. Kradliśmy rudę i wywoływaliśmy konflikt pomiędzy Ryżowym a Lewusem. Wtedy mieliśmy wybór albo pomóc Ryżowemu księciu albo zabić wszystkich. Problem w tym że Horacy nie wspomina mi o tym sposobie. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź jak odpala się to zadanie bo w poradniku do starszej wersji moda nie ma tego zadania.