wlasnie ukonczylem modyfikacje, kazdemu kto chcialbym zagrac mowie stanowczo i naprawde z powaga ZEBY JEJ NIE PROBOWAL. Zenujace misje przynies podaj pozamiataj. Taka misja od Aidana, jakbym mogl to autorowi nakopalbym do dupy. Zleca nam odszukanie swoich rzeczy w jaskini z zebaczami, idziemy robimy swoje patrzymy skrzynia potrzebuje klucza. Wracamy znowu do aidana a on co"oo zapomnialem" robicie sobie jaja z takimi zadaniami. Trzeba sie nabiegac, nie wiem robicie na sile ilosc godz spedzonych przy grze, wiecej chodzenia niz samej akcji, czegokolwiek. Z punkta a do b a potem do c i zeby nie bylo bo tez kurwa do d. Chujowa modyfikacja nikomu nie polecam
do mrocznych tajemnic nie ma prownania, niektorzy mowia ze to edycja rozszerzona i nie musi nic wnosic, rozszerzona o bieganie przedewszystkim, naprawde ledwo to ukonczylem, myslalem ze mnie kurwica wezmie. Bez mikstury przyspieszenia ani rusz. Chujnia i jeszcze raz chujnia, nie wiem dlaczego tak wiele osob podoba sie to cos. Owszem sa ciekawe rzeczy ale jest ich zaledwie naparstek w morzu gownianych misji. Bo przeciez wiekszosc misji bylo takich ze trzeba sie nachodzic jak pajac, jakby w podstawce malo tego bylo. GORACO NIE POLECAM!!!