O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3049198
Odpowiedzi 7439
Draks
gothic1210 Gość
Dreamerion RaveN Studio
P.S takie pytanko jeszcze w sprawie Mrocznych Tajemnic, dlaczego dubbingowali oryginalne postacie z gry?
Cytuj8 lat temu powstała większość nagrań, a ostatecznie dubbing wyszedł w 2012r. Ciekawi mnie czy 8 lat temu użytkownik krytykujący wyżej miałby lepszy mikrofon niż ówcześni dubbingujący, oraz w ogóle mutację głosu. ;) Nie ma co się pastwić nad tym dubbingiem, czasy i możliwości były wtedy jakie były.Dla mnie, jeśli coś ma zostać wykonane na marnym poziomie, lepiej żeby tego nie zrobić wcale
8 lat temu powstała większość nagrań, a ostatecznie dubbing wyszedł w 2012r. Ciekawi mnie czy 8 lat temu użytkownik krytykujący wyżej miałby lepszy mikrofon niż ówcześni dubbingujący, oraz w ogóle mutację głosu. ;) Nie ma co się pastwić nad tym dubbingiem, czasy i możliwości były wtedy jakie były.
Draquer
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Maciej
Splash Moderator
Mayonezorro
Werewolf
Arkhnen
Szukam kogoś, kto będzie testował Bractwem, bo Ahn odpadł. Bal-Sagoth i Wojtan odwalają kawał dobre roboty, ale gildie są cztery a nas tylko trzech. Pomóżcie nam!
WotanGolS
Fabio The Modders
Jeszcze jedna osoba do grania bandytą potrzebna i dałaby radę dobić w tydzień do czwartego rozdziału Już nie trzeba, aż tak szczegółowo testować, bo mod już jest naprawdę mało zbugowany. Jak coś to PW lub GG.