Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3455216 7447

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3455216

Odpowiedzi 7447

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Łuki moim zdaniem są w porządku. W trakcie testów przyznam że czasem używałem i się dobrze sprawdzały. Oprócz tego dla łuczników przygotowaliśmy także inne nowości, a mianowicie bronie wymagające zręczności na podobieństwo tych z G2NK. Wiec myślę że się nie zawiedziecie.

gothic1210
  • Gość
Ludzie nie patrzcie na poziomy trudności w MT. Mam olbrzymi szacunek dla grupy Poziomkaz, ale po prostu w MT zrobili te poziomy trudności po prostu źle. Podnieśli ochronę potworów do chorych wartości i to niby miało utrudnić. W  innych modach też często coś takiego jest. Jak dla mnie to głupota. Gracz się tylko męczy, bo walki wcale nie są trudniejsze tylko wolniejsze i na tym ta cała "trudność" polega. Albo exp zaniżany do "nieuczciwych" wręcz wartości. Gracz się nachodzi, pewnie sporo złota wyda a z tego dostaje ledwie garść exp.

Przepraszam, ze używam słowa "exp" zamiast doświadczenie. Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą o co chodzi. To tak dla Drakona na wszelki wypadek. xD

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tylko, że zbieracze to raczej chodzi o zbieraczy bagiennego ziela, a nie o zbieraczy z nowego obozu.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Moim zdaniem te gildie zostały dobrze w ER przemyślane. Po prostu trzeba się wybić - od zera do milionera. W Bractwie nie ma sensu wymyślać niższej klasy, poza tym do SO i NO można dołączyć na wiele różnych sposobów, od razu jako Szkodnik czy Cień. Zostanie Kopaczem i Kretem to tylko smaczek i rzecz całkowicie nieobowiązkowa. 

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Nie nie, ja rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie. Po prostu jest to dość dobrze zrobione :) Zmian takich raczej nie będzie bo praca nad modem jest już na zbyt zaawansowanym etapie. 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
,, . W Starym Obozie są kopacze, w Nowym Obozie są już krety i zbieracze, za to w Obozie bractwa, nie ma niższej gildii niż Nowicjusz, a przecież są oni traktowani przez grę na równi z cieniami, czy szkodnikami. ''

Jakbys czytal dialogi to straznicy w starym obozie mowili ze w obozie sekty poszukuja najwiecej ludzi i dlatego najlatwiej sie dostac do sekty

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

gothic1210
  • Gość
Problemu nie ma. Dodam uczenie się piątego kręgu w Bractwie tak jak to było planowane i tyle. Jak komuś nie pasuje to ma problem. Ja nie zamierzam teraz przebudowywać połowy gry. Zwłaszcza, że na wakacje mod musi wyjść, bo już za długo się w to bawię tak szczerze....

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

gothic1210
  • Gość
Spoiler
Nie przejmuj się. Nocturn wszystkich hejtuje : ( Po prostu "OCZY BOLO" od tego głupiego skina i nie chciałem wam robić krzywdy pisząc długiego posta. Nie rób drugiemu co tobie nie miłe, jak to mówią. ;)

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Fajnie ze mod na ukończeniu szkoda tylko że tam ten Ahnbael814 napisał zapewne cała furę nowych rozwlekłych Lore dialogów jak w Global PL i  znów trzeba będzie godzinami je skipować zamiast bić potworki.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Oj tak, skiperzy będą mieli pole do popisu. Niemal jak przy życiowych historiach z Leśnego Obozu!

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
W ER 1.4 nie będzie już tego, że 2H można się uczyć dopiero jak się ma mistrza 1H?

I może tak jak w golden modzie moglibyście dodać zmienianie stylu chodzenia jak się dołącza do danej frakcji np do bractwa to jak mag chodzi -- np cor kalom

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

0 użytkowników
Do góry