Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3418790 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3418790

Odpowiedzi 7445

Winters07

Winters07

Użytkownicy
Tkacz Magii
posty65
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Tkacz Magii
Co zamierzacie zmienic w graniu magiem ?
Przyłączam się do pytania .  :D

Przyszłość jest niepewna , więc lepiej stawiaj jej warunki , inaczej ona postawi je Tobie.

gothic1210
  • Gość
Osoby, które już wcześniej testowały moda, mają dostęp do działu testerów na naszym forum (czytaj: są wtajemniczone) i mają trochę czasu,
 żeby pomóc nam wyłapać bugi niech się pojawią w tym tygodniu na forum.
Przypominam adres: http://gothic-edycja-rozszerzona.cba.pl/

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
idziesz pełną parą z tym modem.jakbym mógł ci pomóc daj znać.

Winters07

Winters07

Użytkownicy
Tkacz Magii
posty65
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Tkacz Magii
Mając awans na Guru dostajemy jakieś nowe bajery np.Możliwość nauki 5 kręgu czy coś w tym stylu ?

Przyszłość jest niepewna , więc lepiej stawiaj jej warunki , inaczej ona postawi je Tobie.

gothic1210
  • Gość

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie.

To jaki sens jest granie guru skoro nie można nauczyć się 5 oraz 6 kręgu ?  :huh: 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tylko oni nawet nie maja zaklęć 5 i 6 kręgu

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No i co z tego ? To guru nie może używać innych run  :facepalm: ?  Strażnik świątynny - ścieżka walki, guru - ścieżka magi. Jeśli guru może używać tylko 4 kręgu to jest bez sensu ta gildia :facepalm: bo od strażnika będzie się różnić tym że ma kiecke zamiast zbroi i w dodatku cor angar nie będzie uczył 2h  :lol: ? To bez sensu jest ta gildia

gothic1210
  • Gość
Ty jesteś bez sensu. Wypierdalaj zanim zaczniesz pisać takie błyskotliwe posty jak tu: http://themodders.org/index.php?topic=21651.0

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ty jesteś bez sensu. Wypierdalaj zanim zaczniesz pisać takie błyskotliwe posty jak tu: http://themodders.org/index.php?topic=21651.0

Brak argumentow i wyzywanie , typowe dla gimbazy  :ok:

gothic1210
  • Gość
Heh jesteś zabawny. Nie skomentuję tego. Wrzucę jeden wymowny obrazek, a każdy następny twój post, niezależnie od treści zgłoszę do usunięcia. poza tym jest różnica pomiędzy niegrzecznym wyproszeniem kogoś, a obrażaniem a ty Panie Student powinieneś to już wiedzieć, no nie?
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To wytlumacz geniuszu jakie zalety dolaczenia do guru sa ? Pewnie i tak nic nie odpiszesz bo brak ci argumentow ;)

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Takie że ty nie będziesz grał Guru.  A poza tym dwie fajne szaty, tak!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czyli procz szat gildia guru nic nie daje . A wiec nie widze sensu dlaczego guru nie mozna byloby sie uczyc 5 kregow , bo na razie zadnych argumentow nie podaliscie

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Jak się nie podoba to nie musisz grać. Doceń czyjąś pracę włożoną w moda i poświęcony wolny czas, ja się cieszę że jest możliwość chociaż noszenia tytułu Guru + fajne szaty, ale widzę że tobie jak zwykle nic się nie podoba.

gothic1210
  • Gość
Czyli procz szat gildia guru nic nie daje . A wiec nie widze sensu dlaczego guru nie mozna byloby sie uczyc 5 kregow , bo na razie zadnych argumentow nie podaliscie
ja nie jestem od robienia tego co ty mi każesz i sobie to zapamiętaj. To jest MÓJ czas, MÓJ prąd i MÓJ mod. chuj mnie obchodzi, że ci coś nie pasuje. nie dla takich jak ty poświęcam każdy wolny weekend, żeby skończyć moda.

Winters07

Winters07

Użytkownicy
Tkacz Magii
posty65
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Tkacz Magii
Jak się nie podoba to nie musisz grać. Doceń czyjąś pracę włożoną w moda i poświęcony wolny czas, ja się cieszę że jest możliwość chociaż noszenia tytułu Guru + fajne szaty, ale widzę że tobie jak zwykle nic się nie podoba.
Mimo , że też trochę ubolewam nad brakiem tego 5 kręgu  , to zgadzam się z ahnbael814 . Trzeba doceniać pracę twórcy . I racja , sam tytuł Guru daje dużo radochy.  :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chcecie zrobic bezuzyteczna gildie , wasza sprawa  :ok:
Smieszne, bo nawet 1 argumentu nie potraficie podac ;) Dyskusje uwazam za zakonczona

P.S Ja i tak nie gralbym guru , po prostu  chcialem zeby inne osoby ktore by chcialy pograc guru graly nie bezuzyteczna gildia ;)

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
A ty głupi jesteś czy udajesz? Przeczytaj nazwę moda. To nie ma być mod dodający milion rzeczy a tylko rozszerzenie a Outlander miał taką a nie inną wizję na gildię Guru. Więc z łaski swojej - nie odzywaj się już.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Chcecie zrobic bezuzyteczna gildie , wasza sprawa  :ok:
Smieszne, bo nawet 1 argumentu nie potraficie podac ;) Dyskusje uwazam za zakonczona

P.S Ja i tak nie gralbym guru , po prostu  chcialem zeby inne osoby ktore by chcialy pograc guru graly nie bezuzyteczna gildia ;)
Nie podoba Ci się gildia? To nią nie graj. Nie podoba Ci się mod? To w niego nie graj. Uwierz, naprawdę nie robisz autorom moda jakiejkolwiek łaski. Uważasz, że można to zrobić lepiej? To wypierdalaj robić lepszego moda. Spójrz na siebie i na swoje zachowanie. Robisz z siebie chuj wie jakiego speca, a tak naprawdę po prostu wkurwiasz ludzi i robisz z siebie pośmiewisko. Dziękuję.

PS: Czekam na tę ripostę!  :lol:

0 użytkowników
Do góry