Chyba mam "bug absolutny" polegający na tym, że nie mogę dołączyć do żadnego z obozów (roz 1). Wykonałem questy dla bractwa, Cor Kalomem nie ma opcji dialogowej żeby do nich dołączyć, odprowadziłem Flinta do SO, kruk prowadzi mnie do Gomeza a ten mnie... zabija, rozmowa z Laresem nie otwiera questów innych najemników (jak daje że chce dołaczyć to pisze że mała reputacja, a nikt tam nie chce mi dać questa), opcja bandytów o dołączenie zniknęła (wykonałem test ale nie dołaczyłem do nich), nie mogę testu diego zrobić, bo mimo że przyprowadziłem 3 kopaczy, nie ma opcji dialogowej żeby zostać kopaczem.
Da się coś temu poradzić korzystając z konsoli? Mam napisane że guild = 2. Co to znaczy? Jestem w pierwszym rozdziale. Poszedłem z kosą na początku do wolnej kopalni i zostałem kretem, ale opuściłem okno dialogowe po tym jak dostałem spodnie, dużo później pogadałem z nim jeszcze raz i była jeszcze jedna linijka dialogowa, po wybraniu której nicki NO i wolnej kopalnii zaczęły być zielone. Może tu coś się zbugowało?
Ktoś coś poradzi?