Ogólna dyskusja o modyfikacji 438996 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 438996

Odpowiedzi 1170

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
No cóż magia Gothic'a. Chcesz studnię, a wychodzi ogrodzona kałuża :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Spoiler
<3 Team Złote Wrota :D

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

comorgpl

comorgpl

Użytkownicy
posty11
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na moim blogu już godzinę po premierze był news, a gothic.org.pl  i gothic.phx.pl nadal milczą.

Jak ktoś chce przeczytać ;) http://zagryzacz.pl/premiera-modyfikacji-zlote-wrota/

ConanPL111

ConanPL111

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy pojawi się niedługo jakiś patch naprawiający już odkryte bugi? I czy będzie on wymagał przechodzenia gry od początku?

HarrySO

HarrySO

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odkryłem buga ...niestety nie da się walczyć z orkami na  arenie kiedy już wchodzę na arene potem robi się ciemno bo już wszyscy zajmują miejsca i kiedy zaczyna się walka to ktoś strzela do orka miga jakoś obraz czy coś w tym rodzaju przestawiają się ludzie i nagle jest koniec walki i ork z ,którym walczymi mówi ,ze uciekliśmy z areny...mam nadzieje ,że coś zrozumieliście z tego co napisałem :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Patch oczywiście będzie, raczej nie będzie trzeba zaczynać gry od nowa, pojawi się pewnie w ten weekend.

YetoKnight

YetoKnight

Użytkownicy
posty125
Propsy114
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Taka mała prośba do twórców - stwórzcie listę easter egg'ow (czy w osobnym temacie czy gdzieś) bo nie chciałbym przegapić któregoś. Może bardziej na zasadzie, gdzie możemy coś tam znaleźć, a nie to, co to jest (albo ewentualnie w spoilerze).

Ja się nie znam, to chętnie się wypowiem.
https://www.youtube.com/user/YetoKnight

Xan

Xan

Angielska wersja Złotych Wrót
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Angielska wersja Złotych Wrót
Ja też mam pytanie do twórców. Jest w planach przełożenie gry na język angielski? W razie czego mogę pomóc.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Taka mała prośba do twórców - stwórzcie listę easter egg'ow (czy w osobnym temacie czy gdzieś) bo nie chciałbym przegapić któregoś. Może bardziej na zasadzie, gdzie możemy coś tam znaleźć, a nie to, co to jest (albo ewentualnie w spoilerze).
Pomylślimy o tym.

Ja też mam pytanie do twórców. Jest w planach przełożenie gry na język angielski? W razie czego mogę pomóc.
Mamy taki zamiar, ale zależy czy zgłosi się odpowiednia ilość chętnych i osoba, która będzie koordynować pracami (ja obecnie nie mam czasu). Myślę, że założę nowy temat i zobaczymy.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy ten trudny poziom naprawdę jest taki przesadzony czy tylko takie wrażenie mam ? Myślałem że będzie nieco trudniej niż na g2nk ale jedyne co jestem w stanie zabić na początku to zwykłe ścierwojady wilki i szczury xD Chyba że robić te misje w obozie paladynów je męczyć żeby coś tam expa zdobyć pod 30% walki mieczem i nie wiem wilczy kieł ?

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tylko takie wrazenie jest na początku ze mod jest trudniejszy niż Return Czy DS niestety po 10 minutach poziom spada do normy trochę ciężej niz nk :P i taki zostaje do momentu w którym gracz założy konkretny oraz co tez następuje dość szybko ( kwestia zależna od umiejętności )  dalej jest już łatwiej niż w nk :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jak masz za łatwo to sobie utrudnij i biegaj bez zbroi, ze slabym mieczykiem. Emocje gwarantowane jak bedziesz sztyletem pół godziny szczura bił.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Czy ten trudny poziom naprawdę jest taki przesadzony czy tylko takie wrażenie mam ? Myślałem że będzie nieco trudniej niż na g2nk ale jedyne co jestem w stanie zabić na początku to zwykłe ścierwojady wilki i szczury xD Chyba że robić te misje w obozie paladynów je męczyć żeby coś tam expa zdobyć pod 30% walki mieczem i nie wiem wilczy kieł ?
Nie wiem, ja grałem na ekstremalnym i źle wydawałem PN xD

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Bezimienny powiedział Lee, że nazywa się Meryl? (Meryl to koleś z Gothic 3)

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Zaskoczyła mnie strasznie sprawa z orkami. Bardzo ciekawie rozwiązane to, nietypowo. Ogólnie gra bardziej zasługuje na miano Gothica 4 niż Arcania. 

HarrySO

HarrySO

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ukończyłem 1 część moda...i choć czuje straszliwy niedosyt to muszę przyznać ,że mod jest WYKURWISTY !!! genialne easter eggi , świetny dubbing i genialna fabuła.Ukończyłem moda w jakiś tydzień na normalnym poziomie trudności przez całą grę napotkałem tylko kilka bugów z czego tylko jeden psujący radość z gry mam tu na myśli walkę z orkami na arenie podsumowując moda oceniam na 8.9 na 10 ! czekam na kolejną cześć tej świetnej modyfikacji ! brawo panowie odwaliliście kawał dobrej roboty i nie poddaliście się za co wam dziękuje nie Addanos będzie z wami !! :D

Jarooo

Jarooo

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Czyli będzie tworzona kolejna część?
Bo szczerze mówiąc ta zakończyła się w momencie, gdy wszystko zaczęło się rozkręcać. Myślałem, że jeszcze masa przygód przede mną, a tu koniec gry. :(

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Grałem w Moda 3 dni przed chwiką skończyłem i jest zajebisty zobaczyłem juz miasto na Elei i chciałem grac dalej a tu dupa koniec ale ogólnie zajebiście się grało czekam na kolejną część :)

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
A była jakaś oficjalna zapowiedź 2 część?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Kilka oficjalnych informacji;) Druga część ZW jest planowana, w ciągu 2-3 miesięcy podejmiemy decyzję czy będzie to zupełnie nowa gra czy też modyfikacja do Gothica. A jakie jest Wasze zdanie? Poza tym w ciągu kilku dni powinna być ukończona solucja.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry