Wiedza Brytoli i Amerykanów 18872 72

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 19.06.2012 roku

Wyświetleń 18872

Odpowiedzi 72

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zostałem rozjebany. Oto obrazek, który pewien koleś z Aber, którego nie znam, Brytol, wrzucił sobie jako zdjęcie w tle na FB:

Pomijam już kwestię tego, że Polska chyba nie powinna mieć orzełka na fladze, bo taka flaga jest tylko na specjalne sytuacje. Natomiast zażenowały mnie komentarze:

Dziewczyna na różowo Brytolka, koleś na zielono Polak, mój znajomy. Dziewczyna na niebiesko Polka, moja znajoma, jednak co mnie dziwi w tej sytuacji to to, że to dziewczyna tego Brytola. Jak można być z kimś, kto stwierdza, że Twój kraj to barbarzyńskie miejsce, gdzie strach wyjść na ulicę? Na szczęście Ukraina, o której nie było tak złowieszczego dokumentu (?) jest miejscem zupełnie bezpiecznym... A nie, Ukraina nie jest przecież w Europie. Nie wiem kto tu jest głupi.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
kurna ci brytole serio tak wierza temu co w telewizji pokazuja? :O

A nie, Ukraina nie jest przecież w Europie. N
ostatnio jakos czytalem jakies niby badania i wyszlo ze angole sa najglupszym narodem. m. in. mysla ze mleko robi sie ze zboza a jajka rosna w ziemi :lol2:  prosze powiedz czy to prawda bo nie wiem czy dalej uznawac media za glupie czy miec polewe z angoli :D

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak można być z kimś, kto stwierdza, że Twój kraj to barbarzyńskie miejsce, gdzie strach wyjść na ulicę? Na szczęście Ukraina, o której nie było tak złowieszczego dokumentu (?) jest miejscem zupełnie bezpiecznym... A nie, Ukraina nie jest przecież w Europie. Nie wiem kto tu jest głupi.
Nie wiem czy masz jakąkolwiek z tych osób w znajomych, ale jeśli tak ja wyjebałbym takową w 5 sekund

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ale oni są tacy nowocześni, proeuropejscy.:pokerface:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ostatnio jakos czytalem jakies niby badania i wyszlo ze angole sa najglupszym narodem. m. in. mysla ze mleko robi sie ze zboza a jajka rosna w ziemi :lol2:  prosze powiedz czy to prawda bo nie wiem czy dalej uznawac media za glupie czy miec polewe z angoli :D
Z takim czyms sie nie spotkalem, ale widac ze Brytole maja duze problemy z geografia. Zdarzalo mi sie spotkac ludzi, ktorzy pytali mnie o to, czy Polska jest czescia ZSRR, chociaz to raczej przedstawiciele starszego pokolenia. To pierwszy przypadek, kiedy z z takim czyms spotykam sie ze strony osoby mlodej. Zazwyczaj ludzie wiedza, gdzie lezy Warszawa i Krakow, wielu bylo tu na wakacjach. Dzisiaj mialem okazje przysluchiwac sie rozmowie dwoch Brytolek odnosnie Auschwitz, bylem zazenowany i w koncu musialem sie wtracic.

Inne narody w sumie nie sa lepsze - raz kumpel Bulgar chcial sie popisac zajebistoscia sqojego narodu i zarzucal mi, ze ukradlismy im alfabet, bo to oni wymyslili cyrylice :|
Nie wiem czy masz jakąkolwiek z tych osób w znajomych, ale jeśli tak ja wyjebałbym takową w 5 sekund
Ta dziewczyna jest spoko i do tego w komentarzu propsuje wypowiedz drugiego Polaka, jej chlopaka chyba jednak w zyciu na oczy nie widzialem. Wciaz jednak nie rozumiem jej postawy. Mnie glupi ludzie po prostu odrzucaja :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
O Kyro stary. :lol2:

Większość Brystoli nie ma pojęcia o politycznej geografii i jej historii jak to powiedziałeś, a w dodatku lapią takimi głupotami dopisując sobie brak wiedzy :lol2: . Bardzo niekorzystne. :lol2:  

Amerykanie już lepiej wypadają w tym świetle, bo jeśli ich nie zapytasz osobiście to nie będą zgadywać na pałę - ogólnie stosują taktykę izolacyjną-ignoranta i nie dyskutują międzynarodowych wydarzeń.

Chociaż niedawno jedna dziewczyna pytała mnie się czy Bułgaria jest w Europie, bo ją nakręciłem na rozmowę o UE i Polsce.  ;d

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zastanawia mnie, czy Amerykanie ogarniają położenie wszystkich swoich stanów na mapie :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawia mnie, czy Amerykanie ogarniają położenie wszystkich swoich stanów na mapie :D  
Pewnie mają z tym problemy, w końcu jest ich 51, ale czy Ty na pewno kojarzysz położenie wszystkich województw, któych jest raptem 16? :lol2:  Nie no - amerykanie to ludzie, jak my... z tym, że 100 kilo bardziej obfici w tłuszcz :lol2:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Pewnie mają tak jak my za czasu PRLu co było kilkadziesiąt województw.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Pewnie mają z tym problemy, w końcu jest ich 51, ale czy Ty na pewno kojarzysz położenie wszystkich województw, któych jest raptem 16?
Nie mam z tym problemów. A Ty?

z tym, że 100 kilo bardziej obfici w tłuszcz :lol2:
E tam, z 50 tylko. Ano tak, Ty przecież ważysz mniej niż ta Twoja trzynastka :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam z tym problemów. A Ty?
Na pewno? :lol:  Bo kiedyś już o tym rozmawialiśmy, mówiłeś co innego :lol2:

E tam, z 50 tylko. Ano tak, Ty przecież ważysz mniej niż ta Twoja trzynastka :D  
:facepalm:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Na pewno? :lol:  Bo kiedyś już o tym rozmawialiśmy, mówiłeś co innego
Przypomnij.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Wiedza Brytoli i Amerykanów
#12 2012-07-18, 03:33(Ostatnia zmiana: 2012-07-18, 03:33)
Ja pierdole ale otaczają mnie wszechobecni mieszczuchy. Nie było światła na kilka godzin i już wielka panika. A jak przyszło to radocha jak u gimbora po fapowaniu.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem czy gimborzy są tak weseli po fapowaniu.

Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytajmy Wowoza

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Pomijam już kwestię tego, że Polska chyba nie powinna mieć orzełka na fladze, bo taka flaga jest tylko na specjalne sytuacje.

Cos takiego jak barwy narodowe to już przeszłość. Teraz w kloace mamy właśnie handlowe bandery statków morskich (wspomniane flagi z godłem), bo "ładniejsze", lub właśnie najczęściej nową oficjalną Flagę Kloaki

http://imageshack.us/photo/my-images/10/s6309387copy.jpg

Jednym z najnowszych symboli narodowych stały się również gustowne biało czerwone pampersy na lusterka starych rozpierdolonych samochodów sprowadzanych z europy.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Wiedza Brytoli i Amerykanów
#16 2012-07-18, 11:14(Ostatnia zmiana: 2012-07-18, 11:16)
Czytalem gdzies, ze Angole to naglupszy naród świata, ktory nie wie skąd biorą się jajka i mleko.
Było.

kazzmir
  • Gość
gdzie leży ten kraj pajaców i ignorantów xD

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
W ogóle Angole jacyś dziwni są, idziesz sobie spokojnie ulicą a tu nagle jakiś wyłazi szczerzy morde, kciuk do góry i pyta czy "alright". W mordę by chciał? Chuj go to obchodzi geja.
Innym razem jakiś słyszał jak rozmawiam po polsku korzystając z mobilnej komunikacji telefonicznej i pyta czy jestem Hiszpanem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Zajebiscie jestes podobny do Hiszpana.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry