Dubbing do Złotych Wrót 193057 603

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 24.05.2012 roku

Wyświetleń 193057

Odpowiedzi 603

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Wiem jednak wolałbym znać np wygląd postaci . Mam nadzieje że mi się udało dobrze to nagrać. Heh mi się podoba taka jedna kwestia którą wypowiadam, ale nie napiszę jaką :D

SławekG

SławekG

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

SławekG

Dubbing do Złotych Wrót
#141 2012-06-14, 21:38(Ostatnia zmiana: 2012-06-14, 21:47)
Jakie postacie są jeszcze wolne? o ile są. Wiem, że trochę późno, ale dopiero dziś miałem możliwosć zajrzenia na "de" modders :)

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Postaci na 100% jest w chuj sporo wolnych, to nie modyfikacja na godzinę grania. Tak myślę.:D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Dubbing do Złotych Wrót
#143 2012-06-14, 23:52(Ostatnia zmiana: 2012-06-14, 23:55)
Wiem jednak wolałbym znać np wygląd postaci . Mam nadzieje że mi się udało dobrze to nagrać. Heh mi się podoba taka jedna kwestia którą wypowiadam, ale nie napiszę jaką :D
Kilka pierwszych dialogów wysłaliśmy bez screenów postaci, teraz screeny już są dodawane (Martinos powinien je wysyłać), więc można zobaczyć jak dany bohater wygląda. Jeśli chcesz to mogę ci podesłać screen Samuela:)

Jakie postacie są jeszcze wolne? o ile są. Wiem, że trochę późno, ale dopiero dziś miałem możliwosć zajrzenia na "de" modders :)
Są jeszcze wolne postacie, głównie piraci, ale też magowie, paladyni czy postacie niezależne.

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Są już może gotowe dialogi do Orków? Można zobaczyć przykład? :D

SławekG

SławekG

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Wysłałem moją próbkę. Kiedy można spodziewać się odpowiedzi? :)

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Kilka pierwszych dialogów wysłaliśmy bez screenów postaci, teraz screeny już są dodawane (Martinos powinien je wysyłać), więc można zobaczyć jak dany bohater wygląda. Jeśli chcesz to mogę ci podesłać screen Samuela:)

W sumie, to czemu nie :D

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
SławekG, a możesz powiedzieć mi, który to twój numer? Sporo się tego uzbierało xd

SławekG

SławekG

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
8288778 To mój, a raczej brata bo ja nie mam:) , Napisz mi tu nawet czy się nadam :P

Chilly

Chilly

Użytkownicy
posty27
Propsy48
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy

Chilly

Dubbing do Złotych Wrót
#149 2012-06-15, 18:33(Ostatnia zmiana: 2012-06-15, 18:35)
Jakąś chwilę temu zarejestrowałem sie na forum z nadzieją że znajdzie się może jakaś oferta dubbingu

No i proszę jak trafiłem i to jeszcze do złotych wrót.

Czy oferta jest nadal aktualna? i do kiedy trwa nabór do dubbingu?

Ja oczywiście byłbym zainteresowany.

Martinos? Jeśli są jeszcze wolne postacie to gdzie można wysyłać próbki?

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Do mnie na gg :)

Crooleeck

Crooleeck

Użytkownicy
posty57
Propsy13
  • Użytkownicy
Zna ktoś jakiś dobry darmowy dyktafon pod Androida?

Tak, np. Tape a Talk. Nagrywa w wysokiej jakości wave, a same telefony komórkowe  smartfony z androidem mają bardzo dobre mikrofony. Naprawdę! Jakość nagrań jest zdumiewająca, lepsza niż nagrywane mikrofonem za 10zl z tesco:D
Ok, a teraz jak nagrania zrzucić na kompa, bo komputer ich nie znajduje na memorce, chociaż w programie są. Nawet szukajka nic nie daje :D

W folderze tapeatalk_records na karcie pamięci powinny być próbki. Nie wiem jak z podłączeniem pamięci masowej na komputerze, bo pliki na komputer wysyłam przez ftp. Tak trochę bezprzewodowo:P

Coś tu było... Teraz nie ma nic!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Już ogarnąłem. Program zapisywał na pamięci wewnętrznej komórki, do której nie miałem dostępu przez kompa. Wystarczyło managerem na samym telefonie przerzucić dane do folderu znajdującego się na memorce i się udało.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
I bedziemy cie mogli uslyszeć w goticzku? :F

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak, będziesz mógł sobie walić konia słuchając mojego głosu

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Przy okazji pogadam z nim (Sentarionem rzecz jasna) na temat kolejnego gameplay#msg1038800a z dubbingiem :)
I jak Wam wyszły ustalenia w tej sprawie? :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Na razie nie ma kto dubbingować Beziego, a do gameplaya też jest potrzebny jego głos;)

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy

Gawsi

Dubbing do Złotych Wrót
#157 2012-06-19, 00:22(Ostatnia zmiana: 2012-06-19, 00:23)
Niekoniecznie. Można zrobić trailer z powyrywanymi z kontekstu kwestiami, które już zostały nagrane. Coś w stylu trailerów do amerykańskich filmów- są tam jakieś dialogi, ale nic z nich nie wynika ;) Można by zmontować coś humorystycznego lub z przekazem skleconym z poszczególnych kwestii.
Albo poprostu wybrać kilka charakterystycznych postaci i zmontować z ich mowy krótki filmik promocyjny.
Tak, czy siak, głos NPC_Hero można na razie pominąć.
Może dzięki temu zgłosi się jakiś talent do roli Beziego ;)

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
No zobaczymy, póki co czekam aż Martinos przyśle mi wszystkie nagrane do tej pory kwestie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie dubbingujcie Beziego bo wyjdzie lipa - juz na starcie wam to mowie. Oszczedzcie sobie roboty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry