Cały świat pozdrawia Kutno! 51840 176

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 6.05.2012 roku

Wyświetleń 51840

Odpowiedzi 176

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jak tam chcesz.

Nie jak tam chcesz tylko to prawda. Jestes jednym wielkim hipokrytą i mieszasz się w zeznaniach. Pozdro

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Nieee... żebyś mnie zrozumiał to musiałbym Ci to wszystko wytłumaczyć, ale to raczej w cztery oczy niż przez neta. Może wtedy byś zrozumiał.
No tak, mogłem się domyślić - podczas zerwania z nią coś w Tobie pękło i zaznałeś duchowego przebudzenia. Uświadomiłeś sobie, że tworzyłeś toksyczną relacją opartą na pożądaniu bliskości, której zabrakło u Ciebie ze strony matki w okresie prenatalnym. Teraz jednak zajrzałeś w głąb siebie i ujrzałeś nieskończone pokłady miłości, tak pięknej, cudownej i olśniewającej w swej istocie, że uświadomienie było niemal natychmiastowe - to Ty jesteś źródłem szczęścia, miłości i bliskości dla samego siebie. Już nie musisz poszukiwać szczęścia na zewnątrz, w postaci pięknych lecz pustych kobiet, gdyż wszystko co najcenniejsze jest w Tobie.

I zaprzestano tedy wszelkiego walenia w worek, a nastały czasy spokoju, wewnętrznej harmonii i miłości do siebie samego...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
KASACJA BY WEREWOLF (przed chwila)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Kyro, więc przyjmujesz wyzwanie na sparing na rękawice?

Chociaż wątpie, żeby ktoś taki jak Ty miał jakiekolwiek rekawice oprócz ogrodniczych.
Wybacz, ale wyzwanie kogoś na pojedynek wiedząc, że ktoś nie uprawia danej dziedziny (w tym przypadku sztuk walki), podczas gdy samemu robi się to regularnie i szczyci się tym, iż jest się w tym dobrym, później w dodatku wyśmiewając oponenta - to nie jest za bardzo honorowe podejście.
A osobiście myślałem, że Twoja chęć do walki to właśnie pragnienie obrony honoru. Myliłem się?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pragnienie obrony honoru
są na tym świecie rzeczy, których już nie da się uratować :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ogrodnik, niestety muszę nie zgodzić się z tym co napisałeś. Ja również zachowuję się wobec Thorusa nieuczciwie. Ja regularnie uprawiam myślenie i bez ogródek szczycę się tym, że jestem w tym dobry. To nie jest za bardzo honorowe podejście.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

KOMPUTER:
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Smiesznie by bylo jakby Thorus dostal wpierdol od kyra na ringu  :lol2:  Ale by byla beja

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"dla siebie i swojego pożytku"
mówiąc w skrócie... parszywy egoista? :lol2:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Egoista? W jakim sensie? Ze wolałem wykorzystać myślenie w nauce lub ocenianiu przeróżnych sytuacji? Niż w ciskanie takich jak ja, co są słabi w ripostach?

KOMPUTER:
Spoiler

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Tobie widać sie nastawiło na ciskanie osobom
Mój sposób myślenia, jak można wnioskować po tym temacie, zapewnia rozrywkę szerokiej publice forumowiczów. Należą Ci się jednak honory, bo przecież co ja bym zrobił bez Ciebie :lol2:

Smiesznie by bylo jakby Thorus dostal wpierdol od kyra na ringu  :lol2:  Ale by byla beja
Styl pijanego mistrza. Co prawda wymaga on wcześniejszego "obgadania wszystkiego przy piwie", a więc "opcja druga" bez wcześniejszego udziału "opcji pierwszej" nie wchodzi w rachubę.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proponuję rozwiązania wszystkiego przy partyjce szachów. To najbardziej brutalne rozwiązanie, ale innego nie widzę

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

KOMPUTER:
Spoiler

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Cały świat pozdrawia Kutno!
#74 2012-05-07, 19:18(Ostatnia zmiana: 2012-05-07, 19:32)
Co za problem, że ktoś nie ćwiczy? Można nawet na zwykły boks posparowac - to chyba dla nikogo nie problem?
To, że wiadomo jaki byłby wynik walki. On na walce się nie zna. To tak, jakby on zaciągnął Cię do laboratorium i wyzwał Cię na pojedynek przy badaniu jakichś pierdolonych grzybów. Nie znasz się na tym. Dałbyś radę? Tutaj też znamy wynik. Jeśli domagasz się honorowego rozstrzygnięcia sporu, musisz wybrać metodę optymalną dla Was obu. Dziedzinę, którą uprawiacie obaj. Wspomniałeś wcześniej, że uważasz siebie za osobę inteligentną. Jeśli nie masz gadanego w prawdziwym życiu, możesz mieć gadane na forum. Wiadomo, to nie to samo co stać z kimś twarzą w twarz, jednak tutaj masz czas do namysłu. Możesz wykorzystać swój intelekt i zmiażdżyć go w sposób czysto honorowy. Jeśli chcesz rozwiązywać konflikty przy pomocy pięści - nie ma problemu! Ale jak wspomniałem - jeden warunek. Twój przeciwnik też musi się zajmować walką. Inaczej po prostu honoru w tym nie ma.

I czemu miałbym go potem wysmiewac?
Chociaż wątpie, żeby ktoś taki jak Ty miał jakiekolwiek rekawice oprócz ogrodniczych.
Nie mówiłem o wyśmiewaniu po walce, tylko w dalszej części posta ;)

Załatwilibysmy sprawe na rekawice, on by skonczył marne prowo
Naprawdę myślisz, że danie komuś w mordę rozwiązuje konflikt? W gimnazjum nie raz zdarzało mi się napierdalać z innymi. A spory i tak ciągnęły się latami, nawet jeśli przeciwnik leżał pokonany.

i wysmiewanie sie ze mnie
Bez przesady. To tylko żarty, w dodatku śmieszne. Naprawdę przejmujesz się nimi tak bardzo? Ja bym na Twoim miejscu ciągnął zajebistą bekę z tego, co zobaczyłbym na zdjęciach :D .

i koniec tematu - nie wracałbym do tego.
Czyli dałbyś w mordę i... tyle? Od poprzedniej sytuacji różniłoby się wszystko tylko tym, że obaj nabralibyście kontuzji, jeden co prawda mniejszej, drugi większej, ale bez siniaków by się nie obyło. Niby mała szansa, że coś się stanie, ale wypadki się zdarzają, jako fighter wiesz coś o tym. Jak mówiłem, sytuacja byłaby dalej taka sama. Równie dobrze można uzgodnić, że do sprawy się nie wraca i po prostu być konsekwentnym. Jeśli dasz komuś w mordę, to tak naprawdę i tak nie masz pewności, że przestanie sobie żartować, jeśli tego wcześniej nie uzgodnicie. Sam miałem taką sytuację pod koniec podstawówki (wiem, dziecinnie to brzmi, ale sytuacja naprawdę podobna, chociaż dotyczy gówniarzy). Koleś sobie ze mnie kpił, ładne parę razy dostał wpierdol, a po walce i poskarżeniu się każdemu, komu tylko się dało, robił to samo.

Myślisz, że z wczesniejszych przeciwnikow krece beke i ich wysmiewam? To sie pomyliles.
To nieporozumienie już wcześniej wyjaśniłem ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niestety muszę odmówić - najbliższe miesiące zapowiadają się dość obładowane zajęciami. Najwcześniej w Polsce pojawię się zapewne we wrześniu, jednak Kutno będzie mi zupełnie nie po drodze - przyjadę zapewne autokarem z Pragi do Warszawy, natomiast niedługo później wybieram się do Bułgarii i znowu Kutno wydaje się dość okrężną drogą. Poza tym, zacznie się już wtedy szkoła i będziesz musiał się uczyć, więc lepiej, żebym nie zajmował wtedy Twojego czasu.

A co powiesz na wakacyjną wizytę w Aber? Wydaje mi się, że z Poznania są jakieś loty do Birmingham lub Liverpoolu. W Birmingham wystarczy wsiąść w pociąg, bo podjeżdża pod samo lotnisko, i 3 godziny później, bez żadnych przesiadek jesteś u mnie. Liverpool, no, tu jest gorzej, najpierw autobus linii 500/501/80A/82A/86A do centrum i ponad 4h jazdy pociągiem z dworca Lime Street, z przesiadkami w Chester i Shrewsbury. Na szczęście wszystkie trzy miejsca zostały uwiecznione na zdjęciach powyżej, więc nie powinieneś mieć większych trudności z odnalezieniem się na obczyźnie. Daj tylko znać kiedy będziesz w stanie się pojawić, to odbiorę Cię z dworca. Nocleg u mnie to żaden problem, cały salon do Twojej dyspozycji.

Jedyny problem może być taki, że ze względu na niepełnoletniość wymagana może być podróż z opiekunem, a więc będziesz musiał poprosić o pomoc mamę lub tatę.

Mark Twain

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przyjadę zapewne autokarem z Pragi do Warszawy

[offtop]Robimy powtórkę ? Tym razem ja funduję [/offtop]

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Cały świat pozdrawia Kutno!
#77 2012-05-07, 19:45(Ostatnia zmiana: 2012-05-07, 19:48)
Co za problem, że ktoś nie ćwiczy? Można nawet na zwykły boks posparowac - to chyba dla nikogo nie problem?
Skoro nauczyć się danej dziedziny żeby komuś pojechać to nie problem, to dawaj, naucz się modelować i zrobimy bitwę 3D.
Dziwne? Głupie? Tak samo jak twoje pierdoły.

Poza tym to ty chcesz mu wpierdolić nie on tobie. On był w twoim mieście, nie stawiłeś się na spotkanie, więc jeśli pragniesz naprawić swój błąd to teraz ty zapierdalaj do niego.

Kurwa, miałem już nic nie pisać, ale po prostu jak to czytam to łapie się za głowę od poziomu hipokryzji trzymającego się twojej paplaniny.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na takie coś mógłbym Cie zaprosić po pierwszej nieudanej wizycie w Kutnie. Teraz wole rekawice, bo innego wyjścia nie widze.

Daj spokój, przecież w tej chwili beka kręciła się główne wokół samej karteczki i jej historii. Kyro ani cię nie obrażał, ani nie wyzywał. Wszystko miało aspekt humorystyczny, więc taka reakcja jest moim zdaniem przesadą

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Co ty Dark, przecież on traktuje wpierdol jako ostateczność, a tutaj nie ma innego wyjścia!
:lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry