Akurat zgodzę się z Bułą. Wowóz ma czasem swoje jazdy, raż zabawne a innym razem niezbyt, ale ten typ tak ma i powinniście się już zdążyć przyzwyczaić do tego. Do tej pory jakoś nikomu nie przeszkadzało nic w postępowaniu WWZ.
To, że Wowóz potrafi postawić opór już wiemy, ale to świadczy jedynie o jego własnym zdaniu i braku chęci do bycia marionetką w czyichś rękach - to mu się chwali. Ofc, czasem przesadza, ale do kurwy no, czy wy nigdy nie zrobiliście czegoś źle? Nie ma ludzi bez wad tak jak i nie ma ludzi, którzy są bez win. Sami
powinniście powinniśmy to wiedzieć najlepiej, więc z łaski swojej Reverse nie rób z siebie jakiegoś przywódcy powstania forumowego bo i tak na gówno się to zda.
W żadnym wypadku nie bronie WWZ, tylko staram się wszystko ocenić na równym poziomie. Już dawno zauważyłem, że 3/4 ludzi tutaj nie potrafi się przyznać do własnych błędów a innym potrafi je tylko wytykać.
No to w czym problem? Jestem tylko ciekaw kto go zbanuje, skoro nie popełnił żadnego czynu wzbudzającego zainteresowanie administracji.
Powiedzmy, że masz rację.
A petycja zostala dopiero zlozona... Administracja powinna dbać o forum. A skoro takie gowno jak wowoz psuje forum i wkurwia UZYTKOWNIKOW TEGO forum to powinni cos zareagowac.
Teraz sam sobie grób kopiesz. Od sawika nic nie słyszałem, żeby WWZ nie lubił, bo już by się dawno pochwalił
tak jak tymi nadgarstkami nieważne. Skoro juz na kogoś wjeżdżasz to podaj sensowny powód, bo mnie osobiście wkurwiają ludzie, którzy bez jakiegokolwiek pokrycia dowodowego narzucają winę na kogoś. W dodatku winę, która potem okazuje się często niesłuszna.
Chociaż nie, tM to nie forum, zapomnialem.
Tak samo szybko, jak się tu zarejestrowałeś możesz stąd polecieć. To tylko przypomnienie jbc. Tak z dobrego serca.
A i tak na koniec. Obiecuję, że jeżeli przedstawicie tu jakieś
niezbite i konkretne dowody na to, że WWZ w ciągu ostatniego roku przegiął niemiłosiernie, zyskacie nowy głos na jego zbanowanie. Nie wcześniej.