Petycja w sprawie Wowoza 25112 74

Ankieta

Wowoz dalej ma denerwować ludzi czy ma wylecieć?

Głosów w sumie: 26

O temacie

Autor Reverse

Zaczęty 4.05.2012 roku

Wyświetleń 25112

Odpowiedzi 74

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ludzi można "wkurwić" mówiąc im prawdę w uprzejmy sposób. To nie jest żaden argument.

Chcę jeszcze zwrócić uwagę, że moim zdaniem tajne ankiety są raczej bezwartościowe, jeśli chodzi o pomoc przy podejmowaniu decyzji. Strasznie łatwo je zmanipulować.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Już nawet obecne wyniki ankiety świadczą o tym, że ów Wowoz zdenerwował tylko 4 osoby. Albo raczej to 4 osoby zdenerwowały się na niego.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Akurat zgodzę się z Bułą. Wowóz ma czasem swoje jazdy, raż zabawne a  innym razem niezbyt, ale ten typ tak ma i powinniście się już zdążyć  przyzwyczaić do tego. Do tej pory jakoś nikomu nie przeszkadzało nic w  postępowaniu WWZ.
To, że Wowóz potrafi postawić opór już wiemy, ale to świadczy jedynie o  jego własnym zdaniu i braku chęci do bycia marionetką w czyichś rękach -  to mu się chwali. Ofc, czasem przesadza, ale do kurwy no, czy wy nigdy  nie zrobiliście czegoś źle? Nie ma ludzi bez wad tak jak i nie ma ludzi,  którzy są bez win. Sami powinniście powinniśmy to  wiedzieć najlepiej, więc z łaski swojej Reverse nie rób z siebie  jakiegoś przywódcy powstania forumowego bo i tak na gówno się to zda.
W żadnym wypadku nie bronie WWZ, tylko staram się wszystko ocenić na  równym poziomie. Już dawno zauważyłem, że 3/4 ludzi tutaj nie potrafi  się przyznać do własnych błędów a innym potrafi je tylko wytykać.

No to w  czym problem? Jestem tylko ciekaw kto go zbanuje, skoro nie popełnił  żadnego czynu wzbudzającego zainteresowanie administracji.
Powiedzmy, że masz rację.

A petycja zostala dopiero zlozona... Administracja powinna dbać o forum. A skoro takie gowno jak wowoz psuje forum i wkurwia UZYTKOWNIKOW TEGO forum to powinni cos zareagowac.
Teraz sam sobie grób kopiesz. Od sawika nic nie słyszałem, żeby WWZ nie lubił, bo już by się dawno pochwalił tak jak tymi nadgarstkami nieważne. Skoro juz na kogoś wjeżdżasz to podaj sensowny powód, bo mnie osobiście wkurwiają ludzie, którzy bez jakiegokolwiek pokrycia dowodowego narzucają winę na kogoś. W dodatku winę, która potem okazuje się często niesłuszna.

Chociaż nie, tM to nie forum, zapomnialem.
Tak samo szybko, jak się tu zarejestrowałeś możesz stąd polecieć. To tylko przypomnienie jbc. Tak z dobrego serca.

A i tak na koniec. Obiecuję, że jeżeli przedstawicie tu jakieś niezbite i konkretne dowody na to, że WWZ w ciągu ostatniego roku przegiął niemiłosiernie, zyskacie nowy głos na jego zbanowanie. Nie wcześniej.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja zagłosowałem,żeby został,ponieważ wkurzał mnie tylko X czasu temu,jak był adminem(te jego osty walone z premedytacją ^^ ).A teraz to nie mam z nim problemów,ani on ze mną(chyba,nie wiem xD)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Widze, ze temat zaczyna sie o mnie :)  a prosze, robcie temat o mnie. Mam wyjebane czy wylece z forum czy na nim zostane, wchodze i tak z przezwyczajenia. Z modami i tak bede na bierząco i tak, wiec robta co chceta!

Tyson, chyba on napisal, ze tylko 4 osoby sa za tak, reszta na nie. Kilka glosow bylo "Chuj mnie to" zanim ktoś to skasowal :)

I sie przestancie do mnie pruc. Nie ja zrobilem ankiete, nawet nie mialem zamiaru prosic o bana dla tego pajaca. A ze Reverse to zrobil to trudno, glosuje tak jak mi mowi rozum i serce.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
"4 osoby". To przecież widać w wynikach ankiety, stąd wziąłem tę liczbę. 4 na "ban", 6 na nie.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Banowanie Wowoza - coroczna tradycja?

Mnie tam Wuwuzel nie wkurza. Czasem napisze coś nie do końca mądrego, ale jak go w kółko banujecie to jest nadal przyzwyczajony do wyglądu tM sprzed dwóch lat :P. Zresztą ja czasami jak zaglądam na shouta to się nadal zastanawiam z jakimi debilami się zadaje :D .

Ponadto Wazon należy do wąskiego grona ludzi zajmujących się tutaj grafiką 3D i myślącym o pracy w branży, więc imo powinien zostać.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ponadto Wazon należy do wąskiego grona ludzi zajmujących się tutaj grafiką 3D i myślącym o pracy w branży, więc imo powinien zostać.
Otóż to. Nie wyobrażam sobie sytuacji żeby kilku nierobów wykopało wartościową osobę z forum, tylko dlatego bo mają jakieś z dupy uprzedzenia, szczególnie takie osoby jak Sawik czy Werewolf którzy cisną po WWZ, a sami mają na pieńku z wieloma użytkownikami.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Nie jestem zwolennikiem zbanowania Wowoza, ale...
Za przeproszeniem, co ma piernik do wiatraka?
Wszakże tM nie jest wylęgarnią grafików, ani innych talentów. To tylko forum. Jeśli ktoś ma pasje i umiejętności, brak konta na forum takim jak tM niczego nie zmienia.
Chybiony argument.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Petycja w sprawie Wowoza
#29 2012-05-04, 12:42(Ostatnia zmiana: 2012-05-04, 12:42)
Wszakże tM nie jest wylęgarnią grafików, ani innych talentów. To tylko forum. Jeśli ktoś ma pasje i umiejętności, brak konta na forum takim jak tM niczego nie zmienia.
Chybiony argument.
Chybiony? Jak czytam takie pierdoły to mam wątpliwości czy sam nie wypierdalać z tego forum.
Jak dla was osoba która zna się nawet nawet na grafice do gier, jest mało wartościowa dla forum o tworzeniu i moddingu gier, to ja chyba podziękuję.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Zwłaszcza, że Wuwuzela przysłużył się forum z tego co słyszałem. Piszę z nim czasem na gadu i strasznie ogarnięty człowiek. Jego brat i chyba on robią to co ja bym chciał a to kolejny plus, prywatny bo prywatny ale plus ;] Osobiste porachunki z WWZ powinniście załatwiać na osobności w "cztery oczy". Chyba tak byłoby najrozsądniej.
Limit propsów w 15 minut... ekstra :x

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
To tak:

@Reverse

A więc tak, nie tylko ja zauważyłem że Wowoz znowu wkur*ia masę ludzi na forum (Rybke, Ava (chyba), Werewolfa, Sawika, Mnie i wielu innych) a więc zakładam tę ankietę aby użytkownicy zdecydowali czy Wowoz ma zostać czy też ma być wywalony.

Wypierdalaj.

@Werewolf

WWZ niech wypierdala. Coraz wiecej osob jest przez niego wkurwianych, a takie przydupasy (juz nie wymienie kto) bo jest ich duzo na forum, zawsze stana po jego stronie "bo był kims" na forum.

Wypierdalaj.

Wyraziłem się jasno, patałachy?

Комиссар RBT

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Petycja w sprawie Wowoza
#32 2012-05-04, 12:48(Ostatnia zmiana: 2012-05-04, 12:49)
Chybiony argument.

Nic nie mówię, ale dział graficzny jest tutaj jednym z niewielu cokolwiek wartych  :pokerface:  
Wszystkie inne wartościowe już teraz świecą pustkami.

Popisuje się ciągle menda jedna...

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Petycja w sprawie Wowoza
#33 2012-05-04, 12:58(Ostatnia zmiana: 2012-05-04, 13:14)
Może doprecyzuję się:
myślącym o pracy w branży, więc imo powinien zostać.
Bo niektórzy nie zrozumieli, co chciałem przekazać.
Więc piszę jeszcze raz: jeśli Wowoz myśli o pracy w branży i ma do tego zdolności, nieobecność na forum, na którym jest pełno tak miłych ludzi, którzy za niewiadomo co chcą, by został zbanowany, nie powinna mu w tym przeszkodzić. Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby jego przyszły niedoszły pracodawca powiedział: "Nie mogę Cię przyjąć, zostałeś zbanowany na tM. Przykro mi."

EDIT:
Właśnie z ciekawości znalazłem użytkownika Wowoz i przejrzałem kilkanaście jego postów w różnych tematach (naturalnie nie miałem ani czasu ani ochoty, aby przejrzeć wszystkie ponad 600 postów).
Domyślam się, dlaczego ktoś może (oczywiście megaprzesadzając!) mieć do niego uraz, ale to - jak już wspomniałem - jest przesadą. To, że wyraża on swoje zdanie w bezpośredni sposób, nie usprawiedliwia owej petycji.
A może są jakieś posty, które świadczą inaczej? Proszę je pokazać na poparcie słuszności w ogóle założenia takowego tematu.
Dziękuję za uwagę.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Pierdole nie czekam! Nie banować i chuj.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Pierdole nie czekam! Nie banować i chuj.

Masz rację, na chuj ? Wowoz waz wkurza ? trudno, ja do niego nic nie mam :)

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może doprecyzuję się:
myślącym o pracy w branży, więc imo powinien zostać.
Bo niektórzy nie zrozumieli, co chciałem przekazać.
Więc piszę jeszcze raz: jeśli Wowoz myśli o pracy w branży i ma do tego zdolności, nieobecność na forum, na którym jest pełno tak miłych ludzi, którzy za niewiadomo co chcą, by został zbanowany, nie powinna mu w tym przeszkodzić. Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby jego przyszły niedoszły pracodawca powiedział: "Nie mogę Cię przyjąć, zostałeś zbanowany na tM. Przykro mi."

Tja, ale pomyśl, że swoją wiedzę może przekazać tutaj innym zainteresowanym, np na planowanej Akademii Graficznej ( pozdro dla Buły i WWZ vide Mięsnego Jeża .  For o grafice jest w chuj i tam mógłby sobie pójść. Ale skoro TU robi coś takiego, mimo, że to nie jest robota warta świeczki ( zbyt mało osób, którym w ogóle można coś przekazać) to warto to docenić.

Reverse

Reverse

Użytkownicy
posty282
Propsy49
  • Użytkownicy
Sory, ale jakbym miał sie zastanawiać kto psuje wizerunek forum to możliwe że połowa z tych co teraz najgłośniej krzyczą by wyleciała.
Wypierdzielać, wowoz zostaje. I jebie mnie to, i tak w oczach gothicowej elity jestem złym adminem.

Może o tobie też zrobimy ankietę? A co do sawika to lepiej byłoby dla ciebie Reverse żebyś go nie wymieniał, bo tylko pogorszyłeś swoją sytuację.

Według mnie nie jesteś złym adminem. Sawik ostatnio był strasznie zdenerwowany na Wowoza (świadczyły o tym wpisy w shoutboxie) no ale może zmienił zdanie.

Spoiler
[ramka]ANGER and FORGIVENESS | [/b]Unity3D.pl | TheGamers | NoteFun[/ramka]

NoteFun:
Spoiler
[/size]NoteFun jest już prawie gotowe!!! Jak tylko ukończymy wersję 1.0,to grę będziecie mogli znaleźć w popularnych sklepach mobilnych oraz PC.
[/b]

AaF:
Spoiler
Niedługo udostępnimy demonstracyjną, przeglądarkową wersję Anger and Forgiveness. Odbędzie się to po ukończeniu prac nad światem.
[/b][/size]

[ramka]Moje konto na p3d.in[/ramka]

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Zostawcie Wowoza. Czasami wkurza, czasami walnie suchara bardziej suchszego od moich, ale większych zastrzeżeń nie mam.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Nie widzę sensu tej dyskusji choć byście nie wiem jak srali wwz nie dostanie bana i chuj. Prędzej bana powinien dostać nasz forumowy jp, za zwyzywanie go.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry