ja jebe, jakie z was sa DEBILE, to jest nie do opisania
co wy mozecie kurna robic z forum, skoro sami nic dla niego nie zrobiliscie? tak, myslcie sobie ze petycjami cos osiagniecie. chuja zrobicie. jesli twoje konto dotrwa do nastepnego dnia screena to idz go sabotowac, lepiej ci to wychodzilo, drogi ThorusTrollku. beka z was
dalej ty damski bokserze z Kutasowa. wielokrotnie powtarzasz ze czego to ty kurwa nie masz w dupie, ze ci zwisa opinia innych. ok spoko, tylko nie chce wskazywac na ciebie palcem jako na pierwsza osobe ktora z krzykiem wyleciala "w koncu poszedl, niech nie wraca" i ktora mi spamowala w komentarzach w profilu jakies pierdolone ripy
(na szczescie je usunalem jak jeszcze moglem). no widzisz, widocznie czyms ci jednak zawadzilem, widocznie to bylo to cos co wiecznie masz w dupie. kurna mozg to ty masz na poziomie tej twojej 12 letniej dziewczyny z ktora bedziesz do konca zycia (no
chyba ze juz nie jestescie razem). nie smuc sie, strzel sobie focie w lusterku
wielokrotnie gadalem z wowozem, kurwa duzo przyjemniej sie z nim wzajemnie wyzywa od pizd i chujow niz czyta twoje posty.
jak nie ta to inna, zawsze pozostaje walenie w worekupust frustracji, ale chuj mnie to