Pytania i problemy techniczne z modyfikacją Czas Zapłaty 83007 97

O temacie

Autor Eros

Zaczęty 25.04.2012 roku

Wyświetleń 83007

Odpowiedzi 97

dexter111

dexter111

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki.

Taka mała uwaga. Jeżeli ktoś ma problem z biciem kogoś mieczem w nie których miejscach czyli tak jak by go nie sięgał a np łukiem już normalnie to polecam duale :D  :D

CaSeeY

CaSeeY

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Mam prolem, w ekwipunku w ogóle nie pojawiają mi się miecze leworęczne. Wpisuję kod, pojawia się broń, biorę ją, ale w ekwipunku już jej nie ma. Włączałem nawet grę od nowa i tych mieczy nie ma nigdzie.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Mam prolem, w ekwipunku w ogóle nie pojawiają mi się miecze leworęczne. Wpisuję kod, pojawia się broń, biorę ją, ale w ekwipunku już jej nie ma. Włączałem nawet grę od nowa i tych mieczy nie ma nigdzie.

Lewe duale są w pancerzach w ekwipunku.

CaSeeY

CaSeeY

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy

Lewe duale są w pancerzach w ekwipunku.
Racja, dzięki. Gdzie mogę nauczyć się walki dualami?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Póki co 'insert ch'

W każdym razie musisz mieć i tak jednoręczne i dwuręczne na mistrzu

Karoooooooool

Karoooooooool

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witajcie mam pytanie. Nie mogłem znaleźć patcha do głębi i chcę się dowiedzieć czy jest już naprawiona. Jeśli tak poprosił bym patcha
z góry dziękuje :)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie, nie jest naprawiona, a nawet jeśli to i tak patcha wyśmy nie wydali, ponieważ wydamy od razu finalną wersję moda

Karoooooooool

Karoooooooool

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Witam,

Szukamy chętnego do naprawienia albo zrobienia Głębi od nowa. Robota na max kilka h - trzeba wstawić wp, połączyć i dodać voby.

Chętni niech piszą na pw do Adanosa. Sprawa pilna bo nikt z nas nie da rady się za to zabrać.

Pozdrawiam,
Sher

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Areczek1510

Areczek1510

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Witam.

Mam pewien problem.. Staram się grać (test) tego upragnionego moda":)  ale mam problemy..

Po 1. Które tekstury wgrać? Mam obecnie fredyego.

Po 2.!!  Podczas gry zawiesza mi się na stałe (restart kompa lub czasem pomaga ctrl+alt+del) najczęściej przy zwieszcze widzę złe tekstury tzn. np jestem w obozie rebeliantów podchodzę do ogniska i gra staje, widzę twarz Mark'a tak jakby szarą, bez wyraźnych rys i ścierowojada "suszącego/wędzonego xd" który też wygląda jak szary bezkształtny hmm? ... coś:D

Czasem dzieje się tak z wodospadami, mam naprawdę ogarniętego kompa, G1 śmiga elegancko. Mam win xp, odpalam przez starter (nie tez z mod itd- zwykły). czy to zależy od grafiki? macie pomysły?

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wybór texturepacka jest zależny, ale polecam freddy'ego. Zawieszenia i problemy z teksturami są spowodowane brakiem optymalizacji. Wystarczy zajrzeć do działu Czas Zapłaty [beta], a wiele się dowiesz.

Edit:
Nie rób śmietnika w dziale. Nie rób nowych tematów. Od tego są odpowiednie tematy.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Areczek1510

Areczek1510

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Rozumiem, powiedz mi jeszcze 1 proszę.. Czy to że zwiesza się co chwilę to normalne? Niektórzy piszą, że mogą grać prawie bez takich problemów.. W tym dziale są osoby którzy do 4 rozdziału na kilku dc mieli problem a tak to płynnie.. Ja nie mogę 5min nawet grać bo zacina. Rozumiem, że finalna wersja będzie ogarnięta, nie mam nic do tego, tylko nawet testować nie mogę;(

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Zmniejsz zasięg widzenia i jakość tekstur.

Areczek1510

Areczek1510

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Przy każdej próbie rozmowy z tym Drako czy jak on tam ma.
Zadanie ''Patrol strażników'' znajdują się oni w zniszczonej chacie,południowa brama SO w drodze na bagna.
Strażnicy wyciągają miecze i gothic się wyłącza.Jest tak za każdym razem mam save odrazu przed rozmową i jest taki błąd :

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Nie mam zapisu. Poprostu ich zabiłem nie rozmawiając z nimi i jakoś ruszyło dalej.
Teraz zbieram te kawałki kamienia  i juz 2 razy pojawiły się nieśmiertelne demony ;/

Pozatym zaatakował mnie mag z kartki po przeczytaniu i oczywiście go ubiłem.
Teraz atakuje mnie cały czas mag z wieży w obozie rebeliantów ten Lafiew czy jakoś tak.
Zapłaciłem dla cavalorna 50brył rudy a on i tak dalej mnie atakuje jak tylko zobaczy -_-

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedy wchodze do  głębi wywala mnie do pulpitu i pisze program przestał działać co można zrobić ?

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Zainstalować GMDK (wystarczy jedynie katalog gothic): http://worldofgothic.de/dl/download_28.htm - aby nie wywalało przy wczytywaniu Głębi.

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Witam ja mam taki problem że niektóre stare oraz większość nowych stworów jest dla mnie nie do trafienia...chodzi o to że nawet nie ma dzwięku ani krwi czyli tak jakbym nie trafiał działa tylko łuk... pomoże ktoś ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry