Problemy z fabułą/zadaniami 561791 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 561791

Odpowiedzi 1539

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mam pytanie, czy trzeba miec poprcie wszystkich Baalów ? Bo ladowanie do 60 zreki, po to aby okrasc Maga zeby miec klucz, to dla mnie za duzo, zwlaszcza jezeli chcialem podladowac sile ;x
Jezeli trzeba miec 60 zrecznosci to chyba zostane lowca/paladynem ....

Nie trzeba mieć 60. Dobij do ok. 40-45 i próbuj okraść Goraxa uprzednia zapisując grę.
Próba, wczytanie, próba, wczytanie itd. Za którymś razem uda ci się go okraść.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To znaczy, ze jest jakiś % na kradziez ? Raczej w to wątpie, ale spróbuje :)

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
To znaczy, ze jest jakiś % na kradziez ? Raczej w to wątpie, ale spróbuje :)

Tylko u niewielu postaci jest % kradzieży. Takich jak Gorax, czy Parlan.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zostac Straznikiem Swiatynnym ? Wiem gdzie jest ta jaskinia z młotem, ale nie wiem jak się tam dostac, pomoze ktos ? : )

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz iść do piramid i wejść do tej małej , przekręcić kamienny blok znajdujący się w krzakach.Otworzy się tajne przejście w jaskini niedaleko dużej piramidy. Dobra broń obuchowa i jedziesz...przyda się grom na bossa golemów...

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy
Witam, otóż jestem 2 rozdziale, gram strażnikiem miejskim i mam zadanie u Fajetha dotyczące zębaczy. Rozmawiałem z Fedem, potem z Bilgotem, zabiłem przywódce stada, zameldowałem o tym Fajethowi i mimo to nie powiedział mi, ile zgromadził rudy. Zabiłem więc WSZYSTKIE zębacze które były w okolicy i mimo to nie powiedział mi o rudzie. Być może problemem jest to, iż 4 smocze zębacze, które był razem w stadzie, doprowadziłem do obozu i zabili je za mnie strażnicy. Proszę może o kod na tego przywódce, aby zabić go jeszcze raz, bo mimo rozmowy nie mam zapisu w dzienniku odnośnie tego czynu (zameldowania Fajethowi). Proszę o pomoc :/

Spoiler

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Pamiętam, że sam miałem problem z tym zadaniem. Upewnij się czy rzeczywiście zabiłeś wszystkie zębacze w okolicy. Sprawdź też płaskowyż tuż nad obozem. To kto je zabił nie ma znaczenia. Mają po prostu być martwe.

Nie wiem czy w ogóle jest jakiś kod na to, bo story helper nie działa.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kojarze, ze byl ten temat, ale  nie moge znalezc: Czy w II rozdziale mozna otrzymac od Wilka zbroje z pancerzy pelzacza ? Dalem mu 10 plytek, i nie ma opcji dialogowej po kilku dniach :)
Dopiero w III rozdziale bede mogl odebrac ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Kojarze, ze byl ten temat, ale  nie moge znalezc: Czy w II rozdziale mozna otrzymac od Wilka zbroje z pancerzy pelzacza ? Dalem mu 10 plytek, i nie ma opcji dialogowej po kilku dniach :)
Dopiero w III rozdziale bede mogl odebrac ?

Musisz mu te płytki dać dopiero w III rozdziale. Jak dasz w I lub II to do końca gry nie będziesz mógł odebrać.

dmaul007

dmaul007

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Pytanie nieco z innej beczki. Wie ktoś może jak dostać się do pomieszczeń orków w ich mieście tych za kratami? Są tam skrzynie z niejednokrotnie fajnymi rzeczami, z tym że póki co przechodziłem tam jedynie przy pomocy zwoju przemiany w chrząszcza i to też bardziej przy pomocy bugu, bo normalnie nie da się tak przejść, gdyż i tak te kraty blokują chrząszcza :P. Także zna ktoś może jakiś sposób?

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
@dmaul007
Co prawda piszę trochę w ciemno, ale prawdopodobnie przejście tam, to będzie nagroda za wypełnienie dość sporego zadania dla orków.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Osobiście gdy otwieram kufer w pobliżu orka ten mnie atakuje wraz z dość pokaźnym stadem Braci.
To już przesada :)

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Mam problem z zostaniem nowicjuszem wody ponieważ: nie mam zadania "handlarz bronią dla bandytów". Drugi raz w to gram, ( bo zostałem wcześniej nekromantą a chwilę po tym padł mi dysk i od nowa -.- ) nowa instalacja, a znów nikt nie daje mi tego zadania. Nie mam u Vatrasa opcji z tym. Mam tylko o zaginionych ludziach. U Fernanda mogę normalnie oskarżyć go o handel bronią i dać, że za kratki albo wziać złoto i pierścień, a u Vatrasa i Martina nic nie mam. A i jak dam że go aresztuję lub biorę "łapówkę" by mógł uciec, to pojawia mi się że nowy wpis w dzienniku ,ale nigdzie się faktycznie nie pojawia.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Otrzymałeś to zadanie, nie bój się(Ale jeżeli rzeczywiście tak jest to za pewne sprawka kodów)

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Nie gram na kodach właśnie. Ale nie mam tego zadania w dzienniku i opcji dialogowych z nim. A przechodzilem gothica i z noc kruka tysiące razy i zawsze było. ;-;

tym razem jeszcze nie próbowałem dołączyć bo trochę za wcześnie, ale questa dalej nie mam, a zaraz kończę z zaginionymi ludźmi.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Spróbuj tak: idź do Vatrasa i spytaj go czym się zajmują magowie wody ( czy tam wodny krąg, nieważne). On coś tam wymigająco powie i wtedy pojawi się opcja :hmm a konkretniej? i da ci zadanie handlarz bronią dla bandytów. Idziesz do Martina. Potem zbierasz trzy dowody : pałasz, pierścień gildi zamorskiej i zamówienie. Idziesz z tym do Fernando, potem do Vatrasa a w końcu do Martina.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Wielkie dzieki, działa. Nie bawiłem się w szczegółowe pytania o kręgu wody i magów. Teraz mam inny problem.. mianowicie podczas robienia questa dla Gerbrandta na list polecający dla Gallahada nie udałem się tego samego wieczoru do karczmy tylko kilka nocy później i teraz nie pojawia mi się tam ten płatny zabójca. I nie wiem co zrobić, by sie pojawił, bo potrzebuję tego listu, oddałem pozostałe trzy ale ciągle tego brakuje. x.x

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pojawi się, musisz wczytac wczesniejszego sava, inaczej nie bedziesz mogl zostac mordercą i nie otrzymasz listu.

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Teraz przeczytałem w solucji jeszcze, że o tej północy najpierw zagadać do Orlana a dopiero pojawi się morderca, cóż, sprawdzę..

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezeli wszedles do karczmy i pojawil ci sie wpis w dzienniku to musisz wczytac sava :)

0 użytkowników
Do góry