Problemy z fabułą/zadaniami 566495 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 566495

Odpowiedzi 1539

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z 2 opiekunem. Mam 3 rozdział, pogadałem z Moriusem i co mam dalej zrobić? Gadałem o tej księdze z Parlanem, ale mi nie powiedział nic co warto by było zapisać w dzienniku, więc... Gdzie tkwi problem?

Musisz się wczuć w rolę cygana ( zapieprzyć ze skarbcu w klasztorze ). Tam będą wypisane składniki chyba.

@Kyubie Nie zadawaj idiotycznych pytań w stylu : Gdzie jest Khorinis ? Żeby nie wiedzieć gdzie jest świątynia śniącego.... o rany boskie.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
A skąd klucz do skarbca mistrzu? oO

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Mag Ognia go ma.Gorax chyba się nazywa,ten co sprzedaję zwoje itp. w klasztorze.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Skąd wziąć róg smoczego zębacza?

Czeladnik

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
jprld. Tematu poświęconego dla Opiekunów może nie ma? Naucz się tej umiejętnośći, bo wolno tego rogu to raczej nie ma.

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Witam. Mam WIELKI PROBLEM. Jestem w 3 rozdziale (mag ognia). Niestety zapomniałem odwiedzić Gallaharda i dołączyć do gildii zabójców. Wbijam do jego chaty, on pyta co tu robie, itd. Gdy zagadam do niego kolejny raz jest opcja "Czy to Ty jestes Gallahard?". On zbulwersowany pyta skad wiem jak sie nazywa, kto mi o nim powiedzial, po czym wyprasza mnie ze swojego domu, ponieważ wtykam nos w nieswoje sprawy. Zamiast w/w opcji dialogowej powinno być cos a'la "kim jestes?" i wtedy on opowiada swoja historie. (wiem, bo lukalem save z 1 rozdzialu). Czy moge jeszcze jakos dolaczyc do jego gildii czy juz jest spalona?
PS. Przy rozmowie z Gerbrandtem (on podobno powiazany z Gallagardem?) nie zwróciłem się do niego per pan i szybko zakonczylem rozmowe. Chyba już pozamiatane?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam. Mam WIELKI PROBLEM. Jestem w 3 rozdziale (mag ognia). Niestety zapomniałem odwiedzić Gallaharda i dołączyć do gildii zabójców. Wbijam do jego chaty, on pyta co tu robie, itd. Gdy zagadam do niego kolejny raz jest opcja "Czy to Ty jestes Gallahard?". On zbulwersowany pyta skad wiem jak sie nazywa, kto mi o nim powiedzial, po czym wyprasza mnie ze swojego domu, ponieważ wtykam nos w nieswoje sprawy. Zamiast w/w opcji dialogowej powinno być cos a#msg1074240la "kim jestes?" i wtedy on opowiada swoja historie. (wiem, bo lukalem save z 1 rozdzialu). Czy moge jeszcze jakos dolaczyc do jego gildii czy juz jest spalona?
PS. Przy rozmowie z Gerbrandtem (on podobno powiazany z Gallagardem?) nie zwróciłem się do niego per pan i szybko zakonczylem rozmowe. Chyba już pozamiatane?

Jak nie wykonałeś zadania dla Galahada w 1 rozdziale to pozamiatane.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy

Kyubie

Problemy z fabułą/zadaniami
#607 2013-03-09, 02:06(Ostatnia zmiana: 2013-03-09, 02:26)
Potrzebuje dokładnych odpowiedzi do 3 opiekuna. Te z tematu Opiekunów są nieprawidłowe (zła forma)

Edit : Już poprawione, pytanie nie ważne

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Pyli się ulepszać szpon ( questy z Ashtarem&Senyak) jak gram nekro(filem:P)? Czy wzmocni to czar który otrzymam po modlitwie? ^^

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
jprld. Tematu poświęconego dla Opiekunów może nie ma? Naucz się tej umiejętnośći, bo wolno tego rogu to raczej nie ma.

Nauczyłem się umiejętności wydobywania rogów, ale nie wydowywa ze smoczego zębacza! Od cieniostwora tak, ale nie od niego... W czym problem, guys?

Czeladnik

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
A ja nie wiem czy to od Gestath'a czy jak mu tam było trzeba było się uczyć. Bo to on "umie oprawiać smoki" ^^

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Czy można przerobić Szpon Beliara na runę grając Magiem Ognia? Jeśli tak, to jak?

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Ulepszenia Szponu Beliara ^^  Ja normalnie na Nekromancie dostałem "Szpon Beliara" rune ^^  I nie wiem czy robić go z Ashtarem czy nie bo wiem że normalnie to go wzmocni ale czy czar wzmocni? ;x

rafalsky12

rafalsky12

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Ulepszenia Szponu Beliara ^^  Ja normalnie na Nekromancie dostałem "Szpon Beliara" rune ^^  I nie wiem czy robić go z Ashtarem czy nie bo wiem że normalnie to go wzmocni ale czy czar wzmocni? ;x
Wybieram opcjię Ulepszanie Szponu Beliara przy kapliczce i dostaję piorunem po twarzy + odpowiedź "Beliar nie jest zbytnio zainteresowany twoja ofiarą". Czy to przez to, że jestem Magiem Ognia czy to, że mam -10 karmy u Beliara? A może jedno i drugie?

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A skąd klucz do skarbca mistrzu? oO

Ogarnij się, krok po kroku chcesz mieć opisane ? Nie rozumiem jaka to przyjemność przejścia gry bez pogłówkowania i ciągłym zaglądaniu do solucji. Mimo tego, że mod jest zabugowany i przez jeden błąd może pojawić się większy problem, to nie jest żadne wyjaśnienie do tak oczywistych rzeczy.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wybieram opcjię Ulepszanie Szponu Beliara przy kapliczce i dostaję piorunem po twarzy + odpowiedź "Beliar nie jest zbytnio zainteresowany twoja ofiarą". Czy to przez to, że jestem Magiem Ognia czy to, że mam -10 karmy u Beliara? A może jedno i drugie?

Trzeba mieć powyżej 100 karmy u beliara. (Powybijać paladynów na wyspie Etlu)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Nauczyłem się umiejętności wydobywania rogów, ale nie wydowywa ze smoczego zębacza! Od cieniostwora tak, ale nie od niego... W czym problem, guys?

Nie uczyles sie wyciagania rogów. Uczyles sie wyciagania "rogow cieniostwora" a to co innego. Wycinania "rogow smoczego zebacza" uczy Gaan po wykonaniu dla niego zadania.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co z moim problemem? :ayfkm:

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Trzeba mieć powyżej 100 karmy u beliara. (Powybijać paladynów na wyspie Etlu)
YYY? Ja ulepszyłem mając 30 -.- ( -61 u innosa)

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Powiedcie. Gram w sekcie, ale nie uśmiecha mi się zdobywanie 100 karmy u Beliara. No ale złoty smok podał dwa sposoby pokonania tego demona. Jeden z uwięzieniem jego duszy, a drugi zwykły sposób. Powiedzcie więc, czy od razu oddać smokowi szpon czy pokombinować (dla doświadczenia) ve schwytaniem duszy.

0 użytkowników
Do góry