Problemy z fabułą/zadaniami 563294 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563294

Odpowiedzi 1539

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
to o czym mowisz jest wczesniej niz to o czym napisalem. mowa jest w tym przypadku o zostaniu wojownikiem zywiolow. no i nie mam z nikim zadnej opcji dialogowej co do dalszej fabuly watku opiekunow

jesli nie da sie ulepszac tych zbroi to sa slabe, moja dotychczasowa bije ja na glowe, bez sensu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
witam

mam dwa istotne dla mnie pytania

1. pokonalem horadrima, dolaczylem do nich, zrobilem sobie zbroje... i nie moge z nikim zagadac tzn od opiekunow slysze, ze wiem co mam zrobic a w dzienniku zadnej sugestii co do oczekiwanego dzialania... jestem w V rozdziale

2 czy zbroje horadrima(jasna lub ciemna) da sie ulepszac?

1. "Wiesz co masz zrobić" po prostu rób dalej fabule gothiczka, pokonuj smoki i graj, w pewnym rozdziale (zostały przed Tobą tylko dwa) dowiesz sie co bedziesz jeszcze musiał zrobić (moja rada - duza ilosc graczy po pokonaniu smoka ozywienca wraca sobie na statek komendą, ewent. klawiszem "k". Nie rób tego - wróc na statek normalnie, piechotą :) )

2. Po jej wykuciu spróbuj porozmawiać ze wszystkimi npc w Pałacu Vakhana, ewent. przepytaj wszystkich kowali na Khorinis. Jeżeli nic nie bedzie, to chyba nie da sie jej ulepszyć, w sumie u mnie najlepszą zbroją jaka mialem w 5 rozdziale był ciężki pancerz strażnika ulepszony maksymalnie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Wątek Opiekunów pojawia się też w 7 rozdziale, więc na chwilę obecną masz pewnie wszystko zrobione.

Przejdę do swoich pytań:
1. Więc tak: Ostatnio zrobiłem sobie takie "małe" polowanie na orków, aby zdobyć dużo karmy u Innosa i dużo expa. Wybiłem wszystkich orków w Khorinis ( oprócz świty orka Pułkownika, bo gdy podchodzę to każdy rzuca się na mnie i nie sposób ich jakoś rozdzielić. ), może połowę w Jarkendarze, wszystkich za palisadą orków i wszystkich w GD nie licząc orków oblężających zamek i tych, co są w Podziemnym Mieście Orków i co są na jego zwenętrznej części. Po zabiciu ich idę do posągu Innosa, modlę się za duszę Gomeza i pokazuje, że przeskoczyło mi z -28 do -14.... Licznik zaniża, czy co? Przed chwilą zabiłem z 20 orków w Jarkendarze, i nic nie dodało... Za herszta też nic nie dodaje. Może jest jakiś inny, szybszy sposób na zdobycie karmy u Innosa?
2. Gdzie jest klucz do skrzyni Salandrila? Ponoć powinien mieć go przy sobie, ale nie ma tego klucza.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Powiedzcie mi. Czy mam się spotkatkać z tym nieznajomym w knajpie Kardifa i przekazać mu ten list? Nie mam go zabić, czy coś w tym stylu? Chodzi o to o co nas prosi Gerbrandt. Moze pytanie trochę głupie, ale przy tym modzie mozna nabawić się prawdziwej paranoi. Wystarczy jedna zła decyzja a w tym zadaniu mam przeczucie ze mozna wykonać je inaczej.

No właśnie w ruskim poradniku są dwie metody, ale nie mogę zrozumieć tego co tam pieprzy translator:
Dołączenie do gildii zabójców

Na zlecenie Gallahada Do Gerbrantu i otrzymać quest "Meet gospodę", a w zamian mówiąc, że musimy w list polecający do Gallahada. On wysyła nas do karczmy "Dead Harpia", list i torebkę, aby otworzyć je bardzo pożądane, jeśli chcesz, aby zakończyć zadanie. Po północy, ale do rozmowy z orłami, mówi, że czeka na nas na górze w ostatnim pokoju nieznajomego tajemnicze. Idź tam. Dajemy pieniądze i papier i powiedzieć, że jest do Ciebie. Obok Gerbrantu. Mówią, że wszystko jest gotowe, daje list. Następnie zapytaj kim jest mężczyzna w tawernie, mówi, że jest to konieczne, aby chodzić wieczorem na górnej kwartale. To jest dom, który znajduje się w przedniej części domu sędziego, po północy. Ciesząc się widokiem i rozmawiać z kimś, kto jest wciąż żywa. Czy jesteś w gildii.

Innym sposobem łączenia Cechu Assassins

Quest może zostać pobrane poprzez przystąpienie gildii złodziei. To jest to, co powiedział Ramirez. Ale najpierw musimy wiedzieć o gildii zabójców Andre. Weź jego zadanie, przejdź do Gillianu, jeden z muzyków na obszarze, na którym khalyavnykh dystrybucji piwa. Powiedział, spotkać go w domu na molo (to jest dosłownie na galery z paladynów, na drodze mnóstwo pudełek leżące wokół) w jedną noc, następnego dnia (mogę powiedzieć, że to jest następny dzień po, a nie przed), a następnie porozmawiać z nim i gildii.

aby otworzyć je bardzo pożądane, jeśli chcesz, aby zakończyć zadanie.
To w końcu otwierać? Czy nie otwierać listu? I o co chodzi z tym drugim sposobem?

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Powiedzcie mi. Czy mam się spotkatkać z tym nieznajomym w knajpie Kardifa i przekazać mu ten list? Nie mam go zabić, czy coś w tym stylu? Chodzi o to o co nas prosi Gerbrandt. Moze pytanie trochę głupie, ale przy tym modzie mozna nabawić się prawdziwej paranoi. Wystarczy jedna zła decyzja a w tym zadaniu mam przeczucie ze mozna wykonać je inaczej.

No właśnie w ruskim poradniku są dwie metody, ale nie mogę zrozumieć tego co tam pieprzy translator:
Dołączenie do gildii zabójców

Na zlecenie Gallahada Do Gerbrantu i otrzymać quest "Meet gospodę", a w zamian mówiąc, że musimy w list polecający do Gallahada. On wysyła nas do karczmy "Dead Harpia", list i torebkę, aby otworzyć je bardzo pożądane, jeśli chcesz, aby zakończyć zadanie. Po północy, ale do rozmowy z orłami, mówi, że czeka na nas na górze w ostatnim pokoju nieznajomego tajemnicze. Idź tam. Dajemy pieniądze i papier i powiedzieć, że jest do Ciebie. Obok Gerbrantu. Mówią, że wszystko jest gotowe, daje list. Następnie zapytaj kim jest mężczyzna w tawernie, mówi, że jest to konieczne, aby chodzić wieczorem na górnej kwartale. To jest dom, który znajduje się w przedniej części domu sędziego, po północy. Ciesząc się widokiem i rozmawiać z kimś, kto jest wciąż żywa. Czy jesteś w gildii.

Innym sposobem łączenia Cechu Assassins

Quest może zostać pobrane poprzez przystąpienie gildii złodziei. To jest to, co powiedział Ramirez. Ale najpierw musimy wiedzieć o gildii zabójców Andre. Weź jego zadanie, przejdź do Gillianu, jeden z muzyków na obszarze, na którym khalyavnykh dystrybucji piwa. Powiedział, spotkać go w domu na molo (to jest dosłownie na galery z paladynów, na drodze mnóstwo pudełek leżące wokół) w jedną noc, następnego dnia (mogę powiedzieć, że to jest następny dzień po, a nie przed), a następnie porozmawiać z nim i gildii.

aby otworzyć je bardzo pożądane, jeśli chcesz, aby zakończyć zadanie.
To w końcu otwierać? Czy nie otwierać listu? I o co chodzi z tym drugim sposobem?
Spotkaj się z nim.Oddaj mu list oraz mieszek(myślę że jest to zlecenie na Wambo).
Potem jak wrócisz do Gebrandta i spytasz o nieznajomego to ci powie ,że można go spotkać w Khorinis po północy9zabije Wambo obok domu sędziego).Potem z nim pogadaj.

sevo

sevo

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
THX za ostatnią odpowiedź. Mam kolejne pytanie. Chodzi mi o te czarne krysztły (czy co to tam jest) dla ostatniego opiekuna. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wskazał mi ich loakalizację, bo to jak szukanie igły w stogu siana.

Trefny

Trefny

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
ma ktos moze kody na rzeczy  ktore mamy wykopac dla kapitana Grega? Musialem  przez pomylke cos sprzedac, a bylem juz we wszystkich 4 miejscach

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
THX za ostatnią odpowiedź. Mam kolejne pytanie. Chodzi mi o te czarne krysztły (czy co to tam jest) dla ostatniego opiekuna. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wskazał mi ich loakalizację, bo to jak szukanie igły w stogu siana.
W jaskini za wodospadem koło starej kopalni, w jaskini z rudą Vipera, koło zalanej wieży Xardasa, w jaskini ognistego smoka oraz na bagnie (tam gdzie bagienny smok).

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Szukam jakiegoś młotu tarakota (chyba tak się nazywa :D  ) Szukałem w jaskini obok piramidy i tam nic nie było oprócz pełzacza i goblinów

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
A otworzyłeś to przejście które jest  zastawione głazem? Za nim jest "boss" golemów i młot.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak zabijać błotne golemy?  oO  
Podchodzę, JEB, rzuca czymś niebieskim, fajcze się z sekunde dwie i zdycham. Jak mam ich zapierniczyć?
Nie wymieniajcie czarów obszarowych, proszę typu: Ognisty Deszcz czy Grom i Lodowa Fala...

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Jan, na logikę. Strzelasz do niego z łuku/kuszy, a on w tym czasie do ciebie rzuca tą niebieską kulą. Ty się przesówasz w prawo bądź lewo i powtarzasz tak do skutku.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
W jaki sposób mam otworzyć to przejście zastawione głazem ?

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Rolnik

Problemy z fabułą/zadaniami
#453 2013-02-27, 16:45(Ostatnia zmiana: 2013-02-27, 16:52)
Na szczycie jednej z piramid w pomieszczeniu jest przełącznik ( w krzakach ukryty), on otwiera. Gdzieś 19minuta lookaj ;]
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=Nb5bwTfT8Uw
[/media]

Trefny

Trefny

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
ma ktos moze kody na rzeczy ktore mamy wykopac dla kapitana Grega? Musialem przez pomylke cos sprzedac, a bylem juz we wszystkich 4 miejscach

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od czego zależy dołączenie piratów do armii w 7 rozdziale?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Od czego zależy dołączenie piratów do armii w 7 rozdziale?

Od wykonania dla nich wszystkich zadan.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Mam pytanie odnośnie wodnego kręgu, aby dołączyć musimy wykonać misje z zaginionymi ludźmi. Byłem u Dextera i go zabiłem, przeczytałem również rozkazy, uratowałem Elvricha oraz rozmawiałem ze Skipem. Wie ktoś co mam zrobić dalej?

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
O ile wiem to po oddaniu ornamentów dopiero możesz dołączyć do WK.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Wie ktoś moze gdzie znalezć(kupić) ale lepiej by było znalezć albo otrzymać za wykonanie questa pierścienie many (najlepiej +10, pierścienie zręczności ewentualnie pas zręczności)?

Chcę dołączyć do bractwa i potrzebuję w tym celu okraść alchemika magów, jak równiez potrzebuję many. A tak poza tym to czy w przypadku many nie będzie się liczyć jedynie wewnętrzna mana? Mana z amuletów pójdzie?
Pamiętam fajny pierścień - pierścień gwiezdnej mocy, był na szczycie niedaleko Niclasa. Lezy tam w dalszym ciągu?

0 użytkowników
Do góry