Problemy z fabułą/zadaniami 563489 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563489

Odpowiedzi 1539

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy

bfkod

Problemy z fabułą/zadaniami
#420 2013-02-25, 17:03(Ostatnia zmiana: 2013-02-25, 17:04)
O której godzinie z nim gadasz?

Edit: bfkod napisałeś że (cytuje) Nie trzeba rzucać czaru.
No to prawda jeśli chcesz płacić Andre grzywne w okolicach 200-2000 złota za pobicie go to nie trzeba. Ale ja tam preferuję rzucenie - dzięki temu nie płacisz nic a i zadanie od Ignaza masz zrobione.
Faktycznie mój błąd, Valentino chyba nie chciał nawet gadać po tym jak się go pobiło więc rzucenie czaru jest potrzebne.

Co do godziny to z tego co pamiętam Larius siedział na ławce około 12:30 do tego zadania. A do questa z paczką mniej więcej o 17:30.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
3 grupa jest niedaleko kamiennego kręgu, za farmą Lobarta w dole. No i jest jakaś grupa obok samego obozu, przed wejściem.

Ps. Co do krwawego pucharu... Byłem w domu Salandrila już wcześniej, pobiłem go i przeszukałem cały dom i nic. Nigdzie nie ma jakiejś skrytki, ani skrzyni.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Ps. Co do krwawego pucharu... Byłem w domu Salandrila już wcześniej, pobiłem go i przeszukałem cały dom i nic. Nigdzie nie ma jakiejś skrytki, ani skrzyni.
Nie jestem pewien czy akurat tam był puchar. Przycisk jest za ladą...

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Guru, jeden z nich kazał mi znaleść jaiś przepis, wie ktoś gdzie jest albo kto go ma ? i jeszcze muszę zebrać ziele od zbieraczy, znalazłem 2 grupy, 1 za fajmą akila a 2 jak idzie się w strone czarnego trolla, są jeszcze jakieś ?

Jak masz kamienny krąg koło farmy Lobarta to idź w dół. Tam jest ostatnia.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Teraz to dopiero problemy mam... Gildia kupców, problem z zurisem, wie ktoś jak najlepiej go rozwiązać bez kwescji złota ? I jeszcze odnośnie guuru, muszę załatwić przepis od goraxa, konieczna jest nauka krazieży kieszonkowej ??

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz to dopiero problemy mam... Gildia kupców, problem z zurisem, wie ktoś jak najlepiej go rozwiązać bez kwescji złota ? I jeszcze odnośnie guuru, muszę załatwić przepis od goraxa, konieczna jest nauka krazieży kieszonkowej ??

Musisz Goraxowi ukraść klucz i wejść nim do skarbca klasztornego (to te drzwi obok tych gdzie żarcie trzymają)
Co do Zurisa to gadaj z nim tak jakbyś nie był w gildii kupców tylko gadaj tak jakby cię to interesowało, tak czysto przypadkowo, z ciekawości. Wtedy dostaniesz od niego zadanie i będziesz musiał iść do GD do Grimesa a potem do kopalni nad wejściem do GD (tym przez kopalnie... zresztą i tak tam bedziesz musiał iść bo tam jest coś do zadania od smoka z Jarkendaru)

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Nie da się tego zrobić bez kosekwencji złota. Jak nie masz zł. to wykorzystaj bug na złoto opisanym przeze mnie w temacie "Rady". Co do przepisu, to tak: musisz nauczyć się kradzieży kieszonkowej i wbić minimum 50 zręczności ( jeżeli dobrze pamiętem )

Ps. Przecież nie wejdzie do kopalni pełnej dobrych przeciwników w 1 rozdziale ( pełzacze, ożywieńce itp. )

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Witam.  poradnika ruskiego wyczytałem ze są dwa sposoby na dołączenie do gildii zabójców. Jeden z nich bezpośrednio z gildii złodziei. Czy któryś ze sposobów jest bardziej opłacalny, czy wszystko jedno? Rozumiem, ze w spotkaniu z tym zabójcą chodzi o to zeby grzecznie wykonać wszystko jak kazą, czy coś kombinować przy dialogach?

Jeszcze pytanko
Powypełniałem questy u najemników. Te które zawsze wypełniam przed dołączeniem do gildii. Czy warto jeszcze coś zrobić (o czym mogłem zapomnieć) Przed dołączeniem do bractwa?

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Da się jakoś wykonać zadanie 'Artefakty', tak aby złoty smok przeżył?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
W jakim miejscu jest Drugi opiekun ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Da się jakoś wykonać zadanie #msg1073020Artefakty#msg1073020, tak aby złoty smok przeżył?

Tak, oddac sfery wczesniej opiekunom.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
W dzienniku mam napisane, że moge ulepszyć Szpon Beliara używając duszy tego demona. Jak?

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Witam mam problem z obozem myśliwych. Mianowicie nie przyszedłem do nich w stroju myśliwego i Falk powiedział ,że mnie przyjmie jeśli pokaże mu skórę czarnego trola. Po pokazaniu mu skóry nie mam żadnej opcji dialogowej i nie wiem co robić;/ czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Też to mam i nie da się nic zrobić.

Ps. Trzeba uwięzić jego duszę w Szponie jakimś zaklęciem od Xardasa. Taki mam wpis w dzienniku.

Ps. Drugi Opiekun jest przed Wieżą Xardasa.

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Jestem w 3 akcie, idę do Lee a on mówi że zabiłem jakiś farmerów(a nikogo nawet nie pobiłem) i nagle wszyscy najemnicy chcą mnie zabić. Nic nie pomaga żeby tego nie było, miał może ktoś podobny problem?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jestem w 3 akcie, idę do Lee a on mówi że zabiłem jakiś farmerów(a nikogo nawet nie pobiłem) i nagle wszyscy najemnicy chcą mnie zabić. Nic nie pomaga żeby tego nie było, miał może ktoś podobny problem?

Tak, idz do Gravo w tawernie Orlana.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy

SirSyriusz

SirSyriusz

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Ja okradłem Goraxa jak miałem 35 zręczności, tylko musiałem próbować kilka razy... Bicie 50 zręczności jak chce się być strażnikiem czy guru nie ma zbyt dużego sensu, tym bardziej w 1 akcie.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
witam

mam dwa istotne dla mnie pytania

1. pokonalem horadrima, dolaczylem do nich, zrobilem sobie zbroje... i nie moge z nikim zagadac tzn od opiekunow slysze, ze wiem co mam zrobic a w dzienniku zadnej sugestii co do oczekiwanego dzialania... jestem w V rozdziale

2 czy zbroje horadrima(jasna lub ciemna) da sie ulepszac?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
1. Hmm... Wiem tylko tyle, że po zrobieniu zadań dla 9 Opiekuna i dołączeniu do nich pojawia się Stonnos ( ten bóg skał czy czegoś ). Gdzieś czytałem, że pojawia się w Słonecznym Kręgu, więc może powinieneś tam pójść. Może to twój cel.
2. Myślę, że nie bo Haradrimowie musieliby mieć swojego kowala. Jak Harad uczy ulepszać zbroje Paladynów, to Darion ulepsza zbroje Strażników Świątynnych, a Haradrimowie swojego kowala raczej nie mają.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry