1. W zadaniu "tajemnicze zabójstwo" Ignaza mam wpis w dzienniku, że mam szukać strażnika miejskiego, który widział tego, który otruł Ignaza. I tu problem. Rozmawiałem ze wszystkimi, i nic. Nawet z Paladynami, ale żaden z nich czy strażników miejskich nie miał dialogu związanego z zadaniem. Więc może znowu jakiś bug? Może muszę pogadać z jakimś bezimiennym strażnikiem/paladynem czy co?
2. Więc tak: rzucam jakiś czar, np. święta strzała w orka. Czar zamiast lecieć w orka, to leci sobie w drzewa, czy gdzieś indziej, wogóle omija cel. Jak stoi na górze, to czar "rozbije" się pod jego nogami... Oczywiście cel mam zaznaczony... To samo tyczy się innych czarów. Trochę to wnerwiające, bo rzucam czar, a on sobie leci gdzieś w niebo czy w drzewa... Więc Wy też tak macie? W G2NK też tak miałem, ale tylko ze świętą strzałą, i to tylko czasami, a teraz muszę bardzo się przybliżyć aby czar uderzył w cel.
3. Uriziel jest bardzo pomocy w walce ze smokami, nawet jak mam 14 % w dwuręcznych, czy obrażenia mało będą się różniły?
4. Jak można zdobyć karmę u Beliara inaczej, niż zabijając ludzi?
5. Gdzie jest krwawy kielich z Ratusza? Ponoć w G2NK on tam był, teraz go tam nie ma i ponoć został gdzieś przeniesiony.