Siemka, mam pare pytań dotyczących rozwoju postaci, od razu powiem, że w G2 grałem pare lat temu, i nigdy nie byłem jakimś super wymiataczem. Moda zainstalowałem 2 dni temu i pykam na normalu i jak dla mnie, jest... cholernie trudno. Przynajmniej w tym 1 rozdziale. Powiem, że G2 z NK także uważam za dośc mocno wymagającego. I myślę, czy by nie zaczać nowej gry pykając na Easy, i chodzi mi o to, czy rozgrywka była by wymagająca, nie jestem typem osoby, która lata przez całą mapę, by zrobić gdzieś jakiegoś jednego questa, by tylko wyłapać trochę expa... Pykam sobie po prostu tak na luzie, tak jak bym grał pierwszy raz (a jak wspomniałem wcześniej, w G2 grałem bardzo dawno temu, z Returning gram dopiero teraz), tak więc, czy Easy będzie odpowiedni? Czy w późniejszej facie gry nie zrobi się po prostu za łatwo?
I pytanko co do rozwoju postaci, chciałem tym razem pobawić sie w łucznika, ale w podstawce średnio sie to opłacało, czy w Returning jest sens kucia się łucznictwa i dawania full w zręczność? Czy są jakieś dobre, nowe łuki i miecze wymagające zręczności? I drugie pytanie, czy w modzie bronie dwuręczne i jednoręczne sa jakoś dobrze zbalansowane? Zauważyłem, że bronie dwuręczne zjadają w cholere tej staminy, i często, w walce z silniejszymi przeciwnikami po prostu zabijałem sam siebie ;p