[G2NK] Konflikt 61438 102

O temacie

Autor arto

Zaczęty 23.03.2012 roku

Wyświetleń 61438

Odpowiedzi 102

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Tak

szymonFajny :P

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
a to mam sorry ale zwykle polegałem na instalatorach

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
To już wiesz jak ?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
To prowo? :|
Nie prowo. Polska przyszłość narodowa :x

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
a gdzie ten cały ini?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
W folderze system  :facepalm:

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
nie widze go :( (( I'm  :facepalm:

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Szukaj w folderze moda.

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
ikonka taki jakby notatnik?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Tak

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
dalej nie wiem :(  <facepalm>

A może ci wyśle mój folder gothica a ty mi zainstalujesz ok??

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Ja już nie mam na to nerwów pooglądaj ten filmik z instalowaniem modów do którego dałem link.

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
A może ci wyśle mój folder gothica a ty mi zainstalujesz ok??
Propsy w huj! Idealne rozwiązanie :lol2:  :lol2:

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Użytkownicy
posty22
Propsy4
  • Użytkownicy
kur** to nie gram w moda

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy
Łaski nikomu nie robisz

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Powiem coś od siebie na temat moda, ogólnie to pograłem wczoraj jakieś pół godzinki i mam zamiar jescze zagrać, a grając w valaye nie miałem zamiaru, ale w modzie tym odpychające są dość dialogi takie nie klimatyczne, słowa typu (kurwa, spoko, itd) to nie pasują do klimatu, fabuła też dość dziwna ale to się okaże jeszcze później, filmik początkowy dość dziwny ginie 3 razy ale jednak żyje xd, a i level densing taki jakiś niedopracowany no i soundtraki głowa może rozboleć po pół godziny ale ogólnie nie jest tragicznie, warto spróbować.

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
level densing
? Może od razu level dancing?
Pisze się level design, a czyta level dizajn, tak na przyszłość.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Gothic Konflikt Mod( to nie mój mod)
#77 2012-11-05, 20:39(Ostatnia zmiana: 2012-11-05, 20:41)
a nie czyta się "lewel dezajn" ? :D

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a nie czyta się "lewel dezajn" ? :D
nie róbta spamu, sprawdź traskrypcję - jest "dizajn"

a propo moda: na ruskim forum jedna z wypowiedzi to: "fajny, zabawny mod", może się skuszę  :naughty:

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta własnie przeszedłem tego moda zajeło mi to ponad godzinę cóż fajne bitwy.

Spoiler
Fajnie się odbija kolejne strategiczne punkty tylko bitwa w Khorinis tak na pałę zrobiona i gdy już się odbije Khorinis to się okazuje że to jeszcze nie koniec i Demon miał przy sobie rune które przenosi cię do doliny koło wieży Xardasa gdzie jest Lee potem razem z nim przebijamy się przez wrogów wprost do wieży Xardasa a tam ostatecznym przeciwnikiem jest Kruk co też moim zdaniem jest już lipne no i gdy go pokonamy to idziemy do Lee i kończymy moda :)  

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry