Zadanie "Sprawa Coopera", problem wygląda następująco: ten cały gość na "H" co startuje nam zadanie każe mi zdobyć kluczyk Gomeza i podpierdzielić piersionek z jego skrzyni. Otóż "wydębiłem" ten kluczyk jeszcze w II rodziale od Rączki przy okazji wykonywania zadania "Szpieg Gomeza" więc w zupełności olałem tą część z Lucjuszem i Valaylą. W komnacie Gomeza są 2 slrzynie: ta na prawo od tronu (znajdują się tam jakieś eliksiry i inne pierdoły, pierścienia nie me), którą otwieram bez problemu i ta na lewo od tronu (ma teksture z kłódeczką), którą można otworzyć jedynie za pomocą klucza, wytrychy nie pomagają. Problem właśnie tkwi w tym, że nie mogę tego cholerstwa otworzyć mimo iż mam w ekwipunku Klucz Gomeza! To zapewne w tej skrzyni znajduje sie ten cały Królewski Sygnet czy co to tam było. Z ciekawości użyłem konsoli "marvin" i wcieliłem się w Gomeza i on też posiadając swój klucz nie może tego cholerstwa otworzyć. Nie wiem czy mi się coś poprawnie nie załadowało związanego z tym kluczem ale przez to nie mogę tego zadania wykonac. Ma ktoś jakiś pomysł o co biega, a jeśli nie to jest ktoś w stanie podać mi kod na ten pierścień? W liście instance wszystkich dodanych przedmiotów tego nie znalazłem, chyba z tego faktu, że na tej liście ten pierścień nie jest nazwany.