O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 862152
Odpowiedzi 2478
M36
Dzięki Mrdragothic. Pomogło. Tylko wyszedł z tego dodatkowy problem. Mam cały czas zamkniętą bramę do zamku. próbowałem ją nawet otworzyć kołowrotem ale nie pomaga... kucharz mi się zacina i muszę zamykać grę konsolą. Wie ktoś czy można coś zrobić z tą bramą?
Usiaj
Draks
man problem robie zadanie czas zapłaty i jestem w starym obozie ide za cavalon i jestem przy drzwiach i mówi ze ma isc pierwszy to ide pierwszy drzwi drugie som zamknie te gdzie może być klucz i jak wejde tam to mnie wywala przy ładowaniu co mogę zrobić? weszłem tam na bmarvinb i ki szukam klucza sorry za błędy
RavenHS
kkla5544xx
kubaper
No ja wiem, zabrałem ten ze skrzyni, ale w ekwipunku dalej mam tylko jeden, ten, który miałem już wcześniej (one się chyba tak samo nazywają). I jak go dam do skrzyni Coopera to nie mam opcji dialogowej z gościem, który dał mi to zadanie.
przemek273
Brolaf
Witojcie, mam mały problemik z zadaniami z lee imagami orazi z tym drugim nekromantą. Pierwsza rzecz jest taka, że saturas, ani żaden inny mag nie ma opcji dialogowych. Rzecz druga: Gdzie znajdę tego cholernego nekromantę?
Grzech44
Arik