Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862159 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862159

Odpowiedzi 2478

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki Mrdragothic. Pomogło. Tylko wyszedł z tego dodatkowy problem. Mam cały czas zamkniętą bramę do zamku. próbowałem ją nawet otworzyć kołowrotem ale nie pomaga... kucharz mi się zacina i muszę zamykać grę konsolą. Wie ktoś czy można coś zrobić z tą bramą?

Może zespawnij Balam'a za bramą już w wewnętrznym pierścieniu i wtedy z nim zagadaj, kod na niego uzyskasz poprzez "edit focus" na danym npc.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
coś w podobie zrobiłem ale za pomocą konsoli i klawisza "o"

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: kkla5544xx
man problem robie zadanie czas zapłaty i jestem w starym obozie ide za cavalon i jestem przy drzwiach i mówi ze ma isc pierwszy to ide pierwszy drzwi drugie som zamknie te gdzie może być klucz i jak wejde tam to mnie wywala przy ładowaniu co mogę zrobić? weszłem tam na bmarvinb i ki szukam klucza sorry za błędy
wczytaj nowa gre, i wczytaj save i wejdz do tego zena, nie daj sie zabic, bo po wczytaniu CIe wypierdoli

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie zadania trzeba mieć ukończone aby móc rozpocząć zadanie "czas zapłaty"? Wiadomo co zrobić aby Kruk z nami rozmawiał po teleportacji do orlego gniazda?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem musze przynieś Nefariusowi Kawałki starej mapy przeszłem całą koloniie (nawet na czitach troche ale nie pomogło) i znalazłem tylko 5 kawałków może mi ktoś napisać gdzie są wszystkie kawałki ?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MAPY
1. dostajesz od Nefariusa
2. gdzieś w skrzyni Gomeza
3. skrzynia w karczmie w Nowym Obozie
4. skrzynia w komnatach Y'beriona na bagnach
5. skrzynia w magazynie Cavalorna
6. skrzynia w zatopionej wieży Xardasa klucz jest w skrzyni kruka w Gomeza zamku
7. skrzynia w takim pomieszczeniu jeśli idzie się na tereny orków drogą której pilnował Pacho w G1, chyba w okolicach wejścia na górę do Skorpiona i Pacho, w okolicy powinno kręcić się trochę wilków
8. skrzynia nad klasztorem, tam gdzie w G1 z Gornem zdobywało się kamień ogniskujący, wchodzisz po półkach skalnych na górę i przeskakujesz nad przepaścią [chyba da się jeszcze kolumnę zawalić ale u mnie Rick tylko wzruszał rękami że nie wie co robić]
(autor: winchester)

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Sprawa Coopera" zabrałem ze skrzyni gomeza sygnet (chyba piękny zdobiony sygnet czy jakoś tak) ale wcześniej też już taki miałem z zadania z Martinem. Mimo zabrania tego ze skrzyni mam dalej tylko jeden, i jak go dam do skrzyni Coopera to nic się nie dzieje. Ma ktoś kod na ten pierścień Gomeza?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ten pierscien jest w skrzyni Gomeza u mnie był tylko ten pierwscien

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja wiem, zabrałem ten ze skrzyni, ale w ekwipunku dalej mam tylko jeden, ten, który miałem już wcześniej (one się chyba tak samo nazywają). I jak go dam do skrzyni Coopera to nie mam opcji dialogowej z gościem, który dał mi to zadanie.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tez tak mam dałem do skrzyni i nic koniec mam tylko ja to zostawiłem na później

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No ja wiem, zabrałem ten ze skrzyni, ale w ekwipunku dalej mam tylko jeden, ten, który miałem już wcześniej (one się chyba tak samo nazywają). I jak go dam do skrzyni Coopera to nie mam opcji dialogowej z gościem, który dał mi to zadanie.

Wrzuć pierścien z przedmiotów nie do użycia i z przedmiotów zakładalnych, jak włożysz dobry pierścień to cooper do ciebie zagada że myszkujesz mu po domu wtedy idziesz do ratforda

kubaper

kubaper

Użytkownicy
posty10
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, nie zauważyłem tego w zakładalnych.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Adanos to jutro wyśle save.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
już nic :) wiem jak już zrobić :)

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witojcie, mam mały problemik z zadaniami z lee imagami orazi z tym drugim nekromantą. Pierwsza rzecz jest taka, że saturas, ani żaden inny mag nie ma opcji dialogowych. Rzecz druga: Gdzie znajdę tego cholernego nekromantę?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. idz do jarvis jest tam gdzie w gothic 1 był kamien ogniszkujocy blisko obozó bractwa i rób zadania do nich to magowie z tobom pogadają

2.niewiem jak wytłumacz jak będę wiedzieć to napisze

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Brolaf
Witojcie, mam mały problemik z zadaniami z lee imagami orazi z tym drugim nekromantą. Pierwsza rzecz jest taka, że saturas, ani żaden inny mag nie ma opcji dialogowych. Rzecz druga: Gdzie znajdę tego cholernego nekromantę?
o kurwa napisałbym Ci ale mi sie juz naprawde niechce tego poraz 100 pisac, przegladnij temat w tył bedzie napewno !!

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
                                                                                                      kkla5544xx                      Gdybym ja chociaż rozumiał, co Ty chcesz mi powiedzieć. Mrdragothic, patrzyłem i dupa. To musi być gdzieś w pigmej głęboko, srsly.

Grzech44

Grzech44

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam może nie tyle problem, a pytanie: ile jest paczek na plaży dla Rodney'a? Sam znalazłem 13 zwykłych i 3 z bronią, ale dodatkowy exp zawsze się przyda.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie dotyczące zadania marzenia rodneya muszę znaleźć topór ostrze zmierzchu jestem w podziemiach wieży mgieł i nie ma tego ostrza za tym załamaniem texstur  -.-

0 użytkowników
Do góry