O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1015384
Odpowiedzi 2478
RavenHS
juhas
P.S Juhas wg scenki strażnicy którzy napadną na was mają zginąć a sam informator też ma zginąć, wtedy bezimienny powinien się do cb odezwać. Ja to zrobiłem tak że dałem mu hita i go zabiłem tego informatora I NADAL CZEKAM NA TEN KOD NA J***GO WĘGORZA!!!
Adanos Administrator
Mam problem z zadaniem Hrabia. Teleportowałem się do Hrabi. Mam zagadać kruka, teleportujemy sie z krukiem do orlego gniazda i nic się nie dzieje. Kruk sto i i nic nie mówi.
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez atakuje". Po spotkaniu z Informatorem na placu wymian, wracam do Obozu Rebeliantów, ale nie mam żadnej opcji dialogowej informującej o przebiegu spotkania z tym informatorem, chociaż w dzienniku pisze, że trzeba ostrzec rebeliantów o ataku na ich obóz. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ;)
przemek273
kkla5544xx
Necro59
Draks
Gdzie są ludzie potrzebni do ochrony konwoju ? Na razie mam tylko Kirga.Necro porozmawiaj z Saturasem w tedy chyba pójdzie.
Adanos tak mam.
M36
potrzebuje pomocy jaszczuloludzie i polwanie na orków gadałem z tym jaszczurem i niechcie isc zamnom to poszedłem tam i wybyłem wszystkich i wruciłem do niego i nic pomoze mi ktoś przytymdrugi problem robie zadanie rozkazy diego kolaborant pomoze mi ktoś wytłumacz co mam zrobić?i gdzie jest cipher wiem ze w kopalni ale gdzie może teraz być o odbiciu nowego obozu? --(jpdl ciężko poszukać w całej kopalni?)-- w kopalni mam bug gdy wchodzie wywala mnie i mnie czy cipher jest gdzie idziej jescie? lub kod jes tnaniego?wie ktoś z tego cos jedno zadanie lub wie cos proszę mi napiszac odpowiedziec jak ktoś wie --(składnia na poziomie mistrzowskim)--
RoMek RaveN Studio
Witam, mój problem polega na tym, że podczas inwigilacji Starego Obozu, gdy już zbiorę wszystkie paczki z bronią dla Urta, to owszem mam u niego dialog "Mam już wszystkie paczki" , jednak gdy to kliknę, to nic się nie dzieje, a z Urtem nie mam żadnych więcej opcji dialogowych, natomiast zadanie nie przechodzi do wykonanych.
Usiaj
Witam, kojarzy ktoś misje "Diego" trzeba zdobyć truciznę oraz szynkę aby kucharz mógł to razem przyrządzić i pozbyć się strażnika. Truciznę zdobyłem od Nekromanty szynkę mam w ekwipunku(chyba 6 sztuk). a u kucharza nie ma żadnych opcji dialogowych. Co zrobić? wczytywałem grę i ciągle nic