Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1015707 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1015707

Odpowiedzi 2478

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie mam Problem z ZAdaniem Miecz Runiczny i Rytułał....przekonałem magów(Xardas,myxir i mag laren) i oddałem Larenowi czy jak mu tam Almanach przetłumaczył go i na tym się kończy nikt nie ma dialogów :P

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: Necro59
P.S Juhas wg scenki strażnicy którzy napadną na was mają zginąć a sam informator też ma zginąć, wtedy bezimienny powinien się do cb odezwać.
Ja to zrobiłem tak że dałem mu hita i go zabiłem tego informatora

I NADAL CZEKAM NA TEN KOD NA J***GO WĘGORZA!!!
Właśnie jest tak że strażnicy się pojawiają, Bezimienny ich zabija, tyle że Informatorowi jeszcze trochę HP zostaje. Próbowałem go zabić, dalej nic, Bezimienny się nie odzywa do mnie w ogóle ;/

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
P.S Juhas wg scenki strażnicy którzy napadną na was mają zginąć a sam informator też ma zginąć, wtedy bezimienny powinien się do cb odezwać.
Ja to zrobiłem tak że dałem mu hita i go zabiłem tego informatora

I NADAL CZEKAM NA TEN KOD NA J***GO WĘGORZA!!!

Masz KOD: insert GRD_2519_WEGORZ.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co do mojego problemu to go rozwiązałem: gdyby ktoś miał tak jak ja, że w czasie ataku informator nie ginie, przez to się quest buguje, wystarczy zmniejszyć Informatorowi przez konsole hp na 1, i po sprawie ;) Mimo wszystko dziękuje za pomoc.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam problem z zadaniem Hrabia. Teleportowałem się do Hrabi. Mam zagadać kruka, teleportujemy sie z krukiem do orlego gniazda i nic się nie dzieje. Kruk sto i i nic nie mówi.
Masz zapis przed teleportacją?

Witam, mam problem z zadaniem "Gomez atakuje". Po spotkaniu z Informatorem na placu wymian, wracam do Obozu Rebeliantów, ale nie mam żadnej opcji dialogowej informującej o przebiegu spotkania z tym informatorem, chociaż w dzienniku pisze, że trzeba ostrzec rebeliantów o ataku na ich obóz. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ;)
Masz zapis przed spotkaniem informatora?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
już nic nierobie tego zadania :) dalej wiem jak już :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Człowieku umiesz ty pisać po polsku? Oj moja Pani od polaka by ci tu wysunęła historię na temat mowy i pisania... a tak btw, Lee powiedział że idzie już do NO ale on stoi w miejscu. Mam wypełnić jeszcze jakiegoś questa czy mam jeszcze z kimś zagadać po prostu?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Gdzie są ludzie potrzebni do ochrony konwoju ? Na razie mam tylko Kirga.

Necro porozmawiaj z Saturasem w tedy chyba pójdzie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: przemek273
Gdzie są ludzie potrzebni do ochrony konwoju ? Na razie mam tylko Kirga.

Necro porozmawiaj z Saturasem w tedy chyba pójdzie.
Ashgan jest przy bramie, gdzie był Mordrag

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy jaszczuloludzie i polwanie na orków gadałem z tym jaszczurem i niechcie isc zamnom
to poszedłem tam i wybyłem wszystkich i wruciłem do niego i nic pomoze mi ktoś przytym

drugi problem robie zadanie rozkazy diego kolaborant pomoze mi ktoś wytłumacz co mam zrobić?

i gdzie jest cipher wiem ze w kopalni ale gdzie może teraz być o odbiciu nowego obozu? --(jpdl ciężko poszukać w całej kopalni?)--

w kopalni mam bug gdy wchodzie wywala mnie i mnie czy cipher jest gdzie idziej jescie? lub kod jes tnaniego?

wie ktoś z tego cos jedno zadanie lub wie cos proszę mi napiszac odpowiedziec jak ktoś wie :)--(składnia na poziomie mistrzowskim)--

Stronę wcześniej jest napisane, ale patrze dzieci czytać nie potrafią, według mnie, należy się jakaś kara za masowy spam dla tego typa...(że o ortografii nie wspomnę.)

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Witam, mój problem polega na tym, że podczas inwigilacji Starego Obozu, gdy już zbiorę wszystkie paczki z bronią dla Urta, to owszem mam u niego dialog "Mam już wszystkie paczki" , jednak gdy to kliknę, to nic się nie dzieje, a z Urtem nie mam żadnych więcej opcji dialogowych, natomiast zadanie nie przechodzi do wykonanych. 

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mój problem polega na tym, że podczas inwigilacji Starego Obozu, gdy już zbiorę wszystkie paczki z bronią dla Urta, to owszem mam u niego dialog "Mam już wszystkie paczki" , jednak gdy to kliknę, to nic się nie dzieje, a z Urtem nie mam żadnych więcej opcji dialogowych, natomiast zadanie nie przechodzi do wykonanych.

Upewnij się, że zebrałeś wszystkie 10 paczek, czasami bywają błędy, wtedy spróbuj odpalić nową grę, po czym wczytaj save i spróbuj oddać paczki ponownie.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, kojarzy ktoś misje "Diego" trzeba zdobyć truciznę oraz szynkę aby kucharz mógł to razem przyrządzić i pozbyć się strażnika. Truciznę zdobyłem od Nekromanty szynkę mam w ekwipunku(chyba 6 sztuk). a u kucharza nie ma żadnych opcji dialogowych. Co zrobić? wczytywałem grę i ciągle nic

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Usiaj
Witam, kojarzy ktoś misje "Diego" trzeba zdobyć truciznę oraz szynkę aby kucharz mógł to razem przyrządzić i pozbyć się strażnika. Truciznę zdobyłem od Nekromanty szynkę mam w ekwipunku(chyba 6 sztuk). a u kucharza nie ma żadnych opcji dialogowych. Co zrobić? wczytywałem grę i ciągle nic
zagadaj do niego o godzienie 20:00 kod set time 20:00

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
man problem robie zadanie czas zapłaty i jestem w starym obozie ide za cavalon i jestem przy drzwiach i mówi ze ma isc pierwszy to ide pierwszy drzwi drugie som zamknie te gdzie może być klucz i jak wejde tam to mnie wywala przy ładowaniu co mogę zrobić? weszłem tam na bmarvinb i ki szukam klucza sorry za błędy :)

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Mrdragothic. Pomogło. Tylko wyszedł z tego dodatkowy problem. Mam cały czas zamkniętą bramę do zamku. próbowałem ją nawet otworzyć kołowrotem ale nie pomaga... kucharz mi się zacina i muszę zamykać grę konsolą. Wie ktoś czy można coś zrobić z tą bramą?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Gdzie jest almanach Nekromanty? Jestem w jego wieży i jedynie gdzie można wyjść to na zewnatrz do world.zen, w reszcie otwartych drzwiach jak dojde do końca nic się nie ładuje? Chyba że to na regałach gdzieś jest?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to jest w tych regałałach książek u nekromana idz tam gdzie som książki i tam będzie almach

0 użytkowników
Do góry