Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867322 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867322

Odpowiedzi 2478

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, ma ktoś może jakąś rada co do zadania Nekromanta? mam tego quest w dzienniku idę do tej jego siedziby przy placu wymiany. w środku nic się nie dzieje żadne filmy się nie ładują nekromanta się nie pojawia, kraty nie chce się otwierać. wczytywałem gre kilka razy(mam sava przed wejściem do jego siedziby) i ciągle nic? czy to oznacza koniec przygody z modem do czasu jakiegoś patcha?

Zmiana rozdzielczości na minimalną pomogłą

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
A dostałeś informację od Lerena, że Nekromanta pojawił się w koloni?

Mam pytanie, gdzie znajdę jakieś duale. Chcę je zdobyć jak najszybciej bo mam 6 rozdział już.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak wyjść z wierzy tego Nekromanty? runa do obozu myśliwych nie działa...

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Są tam uchylone drzwi. Jedne prowadzą do wyjścia.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem znalazłem je ale nie mogłem przez nie wyjść. Ale po zmianie rozdzielczości się udało. dziwne ale ważne że pomaga xP

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, ma ktoś może jakąś rada co do zadania Nekromanta? mam tego quest w dzienniku idę do tej jego siedziby przy placu wymiany. w środku nic się nie dzieje żadne filmy się nie ładują nekromanta się nie pojawia, kraty nie chce się otwierać. wczytywałem gre kilka razy(mam sava przed wejściem do jego siedziby) i ciągle nic? czy to oznacza koniec przygody z modem do czasu jakiegoś patcha?

Zmiana rozdzielczości na minimalną pomogłą

Jeśli otrzymałeś zadanie od Larena, udajesz się do jego siedziby (wiesz już gdzie) po walce z 4 rycerzami powinna się otworzyć brama, jeśli nie, wczytuj save aż do skutku, po przejściu powinien sie pojawić nekromanta, zaczyna sie gonitwa z lawą, uciekasz omijając potworki (nie zapomnij wziąć zbrojki przed wejściem na okrągłą skałę, za nią znajdziesz pancerze.) Po przejściu przez most powinien się pojawić nekros, wtedy zapisz i próbuj dobrze z nim zagadać.

Mam drobną prośbę. Potrzebuje pomocy z rytuałem kiedy to mag go wykonuje u mnie nie chcę ze mną pogadać po jego skończeniu, meczę się z tym już kilka godzin...
To save: http://www.sendspace.pl/file/88dd22cd506312cf56aa5bf
Pierwszy po rozpoczeciu rytuału, drugi niewiele przed...

Gdy rozpoczyna się rytuał podchodzisz do Xardasa on go automatycznie kończy, wracasz do larena po miecz i tyle w temacie.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może ktoś napisać jak zdobyć klucz to skrzyni Gomeza?(tam jest jeden kawałek mapy prawda?) ktoś napisał że dostaje się klucz od jednej z kobiet Gomeza, jesli tak to w jakich okolicznościach? z góry dzięki za odpowiedź

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś napisać jak zdobyć klucz to skrzyni Gomeza?(tam jest jeden kawałek mapy prawda?) ktoś napisał że dostaje się klucz od jednej z kobiet Gomeza, jesli tak to w jakich okolicznościach? z góry dzięki za odpowiedź
Idź do chatki w której mieszkał Rączka w G1, tam cień z imieniem na H powinien ci dać zadanie i wszystko wytłumaczyć.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Pytam poraz kolejny. Jak oddam nefariusowi mapy to konkretnie gdzie mam go zaprowadzić ?

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie są mapy dla nefariusa?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Miecz runiczny nic nie ma wspólnego z bronią dwuręczną. Na naukę walki nim wydajesz 30 pkt u Lee i jesteś w nim mistrzem.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przemek273, masz krzyżyk na mapie, dokładnie na cmentarzysko orków obok drzewa. on zacznie z Tobą wtedy dialog i poleci. 

Gorn5533:

MAPY
1. dostajesz od Nefariusa
2. gdzieś w skrzyni Gomeza
3. skrzynia w karczmie w Nowym Obozie
4. skrzynia w komnatach Y'beriona na bagnach
5. skrzynia w magazynie Cavalorna
6. skrzynia w zatopionej wieży Xardasa
7. skrzynia w takim pomieszczeniu jeśli idzie się na tereny orków drogą której pilnował Pacho w G1, chyba w okolicach wejścia na górę do Skorpiona i Pacho, w okolicy powinno kręcić się trochę wilków
8. skrzynia nad klasztorem, tam gdzie w G1 z Gornem zdobywało się kamień ogniskujący, wchodzisz po półkach skalnych na górę i przeskakujesz nad przepaścią [chyba da się jeszcze kolumnę zawalić ale u mnie Rick tylko wzruszał rękami że nie wie co robić]
(autor: winchester)

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś znalaz,łem 1 i 2 konwój i kartke dałem jom cord i mnie wysłał do starego obozu co dalej?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: kkla5544xx
pomoze mi ktoś znalaz,łem 1 i 2 konwój i kartke dałem jom cord i mnie wysłał do starego obozu co dalej?
no gadaj z magnatem jest tam gdzie był thorus

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najpierw pogadaj ze strażnikiem bramy, potem z magnatem ;D

Gdzie jest kufer Hrabiego ? Przeszukałem całą siedzibę magów i chyba jestem ślepy. 

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Co mam dalej robić po tym jak przekonałem Wilka, Torlofa i Laresa do siebie? Zgaduje że mam szukać Lee, czy może muszę coś innego teraz zrobić?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak masz szukać Lee, znajduje się on w Górskiej Cytadeli. Niestety nikt z Tobą nie będzie chciał rozmawiać. Najpierw musisz udac się do Jarvisa, który znajduje się tam gdzie w G1 był opętany nowicjusz z kamieniem ogniskującym. Z resztą to zadanie masz opisane w poradniku na samym końcu. 

Ponawiam pytanie, gdzie jest kufer Hrabiego ?
E:
Znalazłem odp. w archiwum, kufra nie ma. Trzeba porozmawiać z Gornem a Potem Lee.

Zaś edit:

Kruk teleportuje mnie do orlego gniazda i co dalej ? Nie mam pojęcia co robić. Dodam, że on idzie z buta, a jedynie mnie tepie. Gdy się prześpię Kruk pojawia się, jednak nie ma z nim dialogu, podobnie jak i z Hrabią.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, Wiem że to temat do questow ale mam pytanie natury technicznej a to jest najwięcej osób zagląda. Czy Miecz Runiczny można przerobić na broń 1 ręczną? bez użycia konsoli do kodów oczywiście.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Ciphera w zadaniu "Kolaborant" oraz jak uwolnić Diega z lochów? Gomez raczej dobrowolnie kluczy do lochów nie odda.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy robie zadanie konwoje gadałem już z orkan i kazał mi namuwic 2 strażników namówiłem kirgo kto jescie nie wiem przelecałem cały osóz niemoge znalesc pomoze mi ktoś?

już znalazłem to ashgan już wiem kto

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry