Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862142 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862142

Odpowiedzi 2478

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Dostałem odpowiedź, że muszę spłacić dług Lee u magów wody, problem w tym, że ja ten dług już spłaciłem w trzecim rozdziale (obecnie jestem w czwartym)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no to na bugowałes :D

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę lee? :O

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Brolaf
Gdzie znajdę lee? :O
w twierdzy kamiennego smoka w G2

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie mam zAdanie "Rebelia w NO" i mnie strażnik Carlos nie chce wpuścić poradzi ktoś co mam zrobić ?

Ostatnie zadanie jakie zrobiłem to "Głębia" :P

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam pytanie gdzie jest ten nekromanta co mówi nam Leren ? Muszę go znaleźć by naładować miecz runiczny.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
To raczej nie jest bug, bo nawet w poradniku zadanie "najemnicy" i "ornamenty" są w grupie "Rozdział 3".

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
I to jest błąd. Powinno to być zadanie w 4 rozdziale.   I ponawiam pytanie :

"Mam pytanie gdzie jest ten nekromanta co mówi nam Leren ? Muszę go znaleźć by naładować miecz runiczny."

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Jak idziesz na plac wymian, to wspinasz się po prawej stronie potem idziesz do końca są tam jakieś roślinki i drzwi otwierasz i przechodzisz całą lokację, potem będziesz musiał uciekać przed lawą(możesz wtedy zdobyć stroje strażników świątynnych czyli na tej wersji najlepsze zbroje w grze).

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
I to jest błąd. Powinno to być zadanie w 4 rozdziale.   I ponawiam pytanie :

"Mam pytanie gdzie jest ten nekromanta co mówi nam Leren ? Muszę go znaleźć by naładować miecz runiczny."

Poszukaj wskazówek obok placu wymian(jak będziesz uciekał przed lawą, nie zapomnij wszystkiego omijać i wziąć dobrej zbroi zza kolumny)

To raczej nie jest bug, bo nawet w poradniku zadanie "najemnicy" i "ornamenty" są w grupie "Rozdział 3".

Jak przywrócisz dawną moc mieczowi runicznemu to Laren powie, ze Lee wyruszył do NO i coś tam się dzieje(niby skąd to wie ale ok) jeśli po tym ci fabuła nie ruszy, to new game :/

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Cze. Jestem w zadaniu, kiedy trzeba odzyskać te ornamenty, i właśnie dostałem mapę, która pokazuje umieszczenie tego ornamentu.I tak, jak wezmę ornament przed wejściem pojawia się Hrabia, o dziwo nie zagaduje, żadnej reakcji. Zaczepia dopiero potem, jak Zagada do mnie Węgorz. Po rozmowie nie teleportuje się jak zawsze. I problem jest w tym, że w twierdzy ani Cronos, ani Lee, ani Saturas czy inni nie mają linii dialogowej. W ostatnim wpisie w dzienniku pisze, że zawiązała się bójka pomiędzy strażnikami ( za pierwszym podejściem byli wszyscy martwi, teraz ich w ogóle nie ma ) i że jest to dobry moment na ukradzenie ornamentu. . Nie wiem... Może trzeba zmienić kolejność wykonywania zadania? Spróbowałem dojśc do tego momentu na 2 zapisie, ale znowu Węgorz nic nie zaczepia, nie ma żadnej reakcji. Więc pozostaje tylko 1 zapis.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cze. Jestem w zadaniu, kiedy trzeba odzyskać te ornamenty, i właśnie dostałem mapę, która pokazuje umieszczenie tego ornamentu.I tak, jak wezmę ornament przed wejściem pojawia się Hrabia, o dziwo nie zagaduje, żadnej reakcji. Zaczepia dopiero potem, jak Zagada do mnie Węgorz. Po rozmowie nie teleportuje się jak zawsze. I problem jest w tym, że w twierdzy ani Cronos, ani Lee, ani Saturas czy inni nie mają linii dialogowej. W ostatnim wpisie w dzienniku pisze, że zawiązała się bójka pomiędzy strażnikami ( za pierwszym podejściem byli wszyscy martwi, teraz ich w ogóle nie ma ) i że jest to dobry moment na ukradzenie ornamentu. . Nie wiem... Może trzeba zmienić kolejność wykonywania zadania? Spróbowałem dojśc do tego momentu na 2 zapisie, ale znowu Węgorz nic nie zaczepia, nie ma żadnej reakcji. Więc pozostaje tylko 1 zapis.

robisz tak, gadasz z węgorzem, wchodzisz do jaskini, gadasz z hrabia, potem idziesz zabić węgorza, wracasz do hrabi i saturas cie teleportuje do siebie

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie są wszystkie postacie do zrekrutowania dla obozu?Znalazłem tylko skorpiona,pacho i jacka aligatora.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam potrzebuje pomocy gadałem z lubenem jakos tak to mag ognia który daje zadanie zmmieczem ostrze runiczne mówił ze nekroman jakiś czy to xardas to jes tjak carlos zabrał mi mieć z a ja go znalałem był  trupem wziolem miecz i poszedłem do luben jakos tak nazwy niepamietam a u xardasa byłem już i nic pomoze ktoś co dalej robic sorry za błędy :)

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam potrzebuje pomocy gadałem z lubenem jakos tak to mag ognia który daje zadanie zmmieczem ostrze runiczne mówił ze nekroman jakiś czy to xardas to jes tjak carlos zabrał mi mieć z a ja go znalałem był  trupem wziolem miecz i poszedłem do luben jakos tak nazwy niepamietam a u xardasa byłem już i nic pomoze ktoś co dalej robic sorry za błędy :)

czytaj poprzednie posty, musisz znaleźć almanach (quest z nekromanta) oraz zabić demona z bagien(potrzebne jego serce) no i przekonać 3 magów (xardas i laren pomogą, a żeby myxir pomógł musisz wykonać questy z ornamentami itp.

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robisz tak, gadasz z węgorzem, wchodzisz do jaskini, gadasz z hrabia, potem idziesz zabić węgorza, wracasz do hrabi i saturas cie teleportuje do siebie

Nie wiem czy to u mnie był jakiś bug ale jak zabiłem Węgorza to nie mogłem pchnąć fabuły do przodu, przy następnej lokalizacji ornamentu bez kwestii Węgorza "Szef chce z tobą pogadać." u Hrabiego miałem tylko opcję KONIEC. Musiałem wczytać, dać się pobić Hrabiemu, jak wstałem to Hrabia chciał ze mną porozmawiać i wtedy Saturas teleportował mnie do siebie.

W ogóle tam powinno być dwóch strażników? Bo u mnie Węgorz niby mówił do kogoś ale nikogo innego tam nie było. Pojawiał się wpis w dzienniku o bójce i mogłem iść po ornament. Po podniesieniu go przed wejściem do jaskini pojawiał się Hrabia i reszta jak wyżej.

Gdzie są wszystkie postacie do zrekrutowania dla obozu?Znalazłem tylko skorpiona,pacho i jacka aligatora.
Masz wszystko opisane w poradniu oraz kilka stron wcześniej.
Brat Cavalorna jest przy ognisku obok drogi do twierdzy gdzie w G1 razem z Lesterem zdobywało się kamień ogniskujący.
Drugi typ którego ci brakuje jest w jaskini znajdującej się trochę wyżej od tej w której znalazłeś Skorpiona i Pacho. Po prostu wdrap się wyżej i poszukaj w okolicy.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robie zadanie skarb może mi ktoś wskarzac miejscia gdzie mam szuklac tych kawałków niemam pojwcia gdzie szukac :)

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie Problem mam Więc wyszłem z Głębi i poszłem porozmawiać z Cavalornem on dał mi zadanie "rebelia w NO" (wiem ze to jest błąd i dopiero w 4 rozdziale da sie zrobić) i nie mam u nikogo zadnej opcji dialogowej to błąd czy jak?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuhje pomocy co mam zrobić jak spale ziele lestera wiem ze jestem potem takim nowicziuszem i widzie jak demony atakują bractwo co mam tam zrobić mam zapas save przed spalenie tego ziela zadaniebestia z bagien co mam zrobić?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co się dzieje z zadaniem w którym chodzi o wykopanie skarbu z pacho????
Przychodzę udało mi się wykopać a tu magant zapier...... całą moją rudę!!!
Robię to jeszcze raz i okazuje się że nie mogę wykopać skrzyni choć mam kilof.
Za trzecim razem kilof znika z ekwipunku gdy próbuje wykopać skrzynię!!
TA misja jest zbugowana czy co???

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry