Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 862161 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 862161

Odpowiedzi 2478

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: turbocheat
Cytat: mrdragothicheh z ta nowa gra i wczytanie save, działa mi finał A ja dzięki temu przeszedłem Czas Zapłaty , ah spadł mi ciężar z serca . Nie mogłem sobie darować ze tyci mi brakuje do przejścia moda :d Dzięki M36 :d

PS: mrdragothic już nie jesteś jedyna osoba która przeszła CZ :d
A co do zakończenia
SpoilerSzkoda ze Rick umiera, liczyłem ze jednak jakoś się uratuje
Moda oceniam na 8/10. Dałbym więcej gdyby nie było tyle bugów .
heh, no to jestes 2, eee :D ja przeszłem 1 tu jest satysfakcja :P 

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mam pytanie, które było już zadawane wiele razy.

Zrobiłem zadania dla Laresa, Torlofa i Wilka. Cała trójka kazała mi pójść do Lee, co też zrobiłem. Jednakże Lee mówi, że potrzebuje czasu o zastanowienia. Moje pytanie: Trzeba zająć się w tym czasie jakimś questem, czy po prostu przespać się kilka dni?

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, potrzebuje pomocy w zadaniu "Marzenia Rodneya"  jestem w tej cytadeli orków i znalazłem ten przycisk na gorze wieży a nie mogę znaleźć na dole szukałem po całych ruinach i nic... ktoś pisał wyżej że jest na dole, ale gdzie dokładnie na dole?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
@Usiaj: na dole jest na ścianie, ale nie w wieży, tam na zrujnowanych ścianach, jest to w widocznym miejscu

Mam pytanie, znalazłem wszystkie kawałki mapy, Nefarius je połączył i wyruszyliśmy po skarb, jednak nie mogę go nigdzie znaleźć, obszedłem to miejsce, ale go tam po prostu nie ma... to ma wyglądać inaczej jak poprzednie skarby czy może tam go po prostu nie ma? Nie bardzo wiem co zrobić :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Musisz być z Nefariusem niedaleko WP: MOVEMENT_ORCGRAVEYARD4

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, które było już zadawane wiele razy.

Zrobiłem zadania dla Laresa, Torlofa i Wilka. Cała trójka kazała mi pójść do Lee, co też zrobiłem. Jednakże Lee mówi, że potrzebuje czasu o zastanowienia. Moje pytanie: Trzeba zająć się w tym czasie jakimś questem, czy po prostu przespać się kilka dni?

Musisz zrobić zadanie z ornamentami, Lee ma dług u Magów Wody i musisz pomóc mu go spłacić.

@Usiaj: na dole jest na ścianie, ale nie w wieży, tam na zrujnowanych ścianach, jest to w widocznym miejscu

Mam pytanie, znalazłem wszystkie kawałki mapy, Nefarius je połączył i wyruszyliśmy po skarb, jednak nie mogę go nigdzie znaleźć, obszedłem to miejsce, ale go tam po prostu nie ma... to ma wyglądać inaczej jak poprzednie skarby czy może tam go po prostu nie ma? Nie bardzo wiem co zrobić :D

Nie ma znacznika jak w poprzednim zadaniu, gdzieś w okolicy jednego z drzew powinna włączyć się cut-scenka i Rick sam wykopie skarb.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Baggio, czy to jest taki symbol na kolumnie czy przycisk tak jak na wieży? chyba że mam jakiś bug bo szukam i szuka i ciągle nic...

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Baggio, czy to jest taki symbol na kolumnie czy przycisk tak jak na wieży? chyba że mam jakiś bug bo szukam i szuka i ciągle nic...

Jest normalny przycisk w ścianie. Jak stoisz na tej wieży i patrzysz na przycisk to ten drugi jest na ścianie która jest na dole mniej więcej po lewej stronie. Od tej samej strony co jest most. U mnie z góry było widać lekkie załamanie tekstur w miejscu w którym podłoga ma się zapaść.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
To jest przycisk

Co do skarbu to dzięki, ale dziwne bo wcześniej tam chodziłem z nim i nic się nie stało, a jak mi powiedzieliście to nagle się załączyło :)

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecam nauczyć się akrobatyki od Bustera.

Usiaj

Usiaj

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Łaziłem po całej Twierdzy i nic, dopiero jak zapisałem i  uruchomiłem gra ponownie to przycisk się pojawił, i rzeczywiście jest dość widoczny. Dzięki za pomoc

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kolejne pytanie... zapaliłem zioła od Lestera, położyłem się spać, wczytała mi się misja, biegnę tym nowicjuszem, ale ciągle ginę przy czym Lester nie ma ze mną żadnego dialogu oraz nie ma wpisów do dziennika.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
To ja mam małe pytanko - czy została dodana ta opcja zmiany wygladu postaci bo z tego co sie orientuje to sporo zmodyfikowanych twarzy ricka jest w texturach a ja sie przez caly czas grania nie moge na to natknac :/ 

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Nie dodali tego, ale może Orc by to ogarnął ? :D
Ponawiam:
Kolejne pytanie... zapaliłem zioła od Lestera, położyłem się spać, wczytała mi się misja, biegnę tym nowicjuszem, ale ciągle ginę przy czym Lester nie ma ze mną żadnego dialogu oraz nie ma wpisów do dziennika.

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie dodali tego, ale może Orc by to ogarnął ? :D
Ponawiam:

W wizji musisz porozmawiać z Wiarusem a potem z Baalem Jakimśtam, powinni być w tej samej chatce co ty.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

W wizji musisz porozmawiać z Wiarusem a potem z Baalem Jakimśtam, powinni być w tej samej chatce co ty.

Spoko dzięki, wcześniej próbowałem to nie odpalało się okno dialogu z tym Wiarusem. ZAraz to sprawdzę.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam pytanie, mam iść do zatopionej wieży Xardasa po jakąś księgę i ornamenty, ale do dwóch skrzyń nie da się otworzyć wytrych ciągle pęka, mam 70 zręki i mistrz otwierania zamków. W dwóch pozostałych nic nie ma. Co robić ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: przemek273
Mam pytanie, mam iść do zatopionej wieży Xardasa po jakąś księgę i ornamenty, ale do dwóch skrzyń nie da się otworzyć wytrych ciągle pęka, mam 70 zręki i mistrz otwierania zamków. W dwóch pozostałych nic nie ma. Co robić ?
tam almanachu nie ma, klucz do tych skrzyn jest w kufrze Kruka , zamku magnatow, poszukaj odtworz wszystkie kufry w pokojach magnatow, a almanach jest u nekrmonaty w zadaniu miecz runiczny sie pojawi.

Brolaf

Brolaf

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomocy! W queście, gdzie mam znaleźć kopaczy w nowym obozie i sher chce oddać za mnie życie jest problem. Strażnik bije shera, ale nie zabija i następnie rzuca się na mnie. Co do...?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Brolaf
Pomocy! W queście, gdzie mam znaleźć kopaczy w nowym obozie i sher chce oddać za mnie życie jest problem. Strażnik bije shera, ale nie zabija i następnie rzuca się na mnie. Co do...?
no to uzyj kodu, kazdy to miał, killnij go  pogadaj z torlofem i uciekaj

0 użytkowników
Do góry