O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 862161
Odpowiedzi 2478
Draks
Cytat: mrdragothicheh z ta nowa gra i wczytanie save, działa mi finał A ja dzięki temu przeszedłem Czas Zapłaty , ah spadł mi ciężar z serca . Nie mogłem sobie darować ze tyci mi brakuje do przejścia moda :d Dzięki M36 :dPS: mrdragothic już nie jesteś jedyna osoba która przeszła CZ :dA co do zakończeniaSpoilerSzkoda ze Rick umiera, liczyłem ze jednak jakoś się uratuje Moda oceniam na 8/10. Dałbym więcej gdyby nie było tyle bugów .
ZarzaPL
Usiaj
Baggio DreamVader
Adanos Administrator
winchester
Mam pytanie, które było już zadawane wiele razy.Zrobiłem zadania dla Laresa, Torlofa i Wilka. Cała trójka kazała mi pójść do Lee, co też zrobiłem. Jednakże Lee mówi, że potrzebuje czasu o zastanowienia. Moje pytanie: Trzeba zająć się w tym czasie jakimś questem, czy po prostu przespać się kilka dni?
@Usiaj: na dole jest na ścianie, ale nie w wieży, tam na zrujnowanych ścianach, jest to w widocznym miejscuMam pytanie, znalazłem wszystkie kawałki mapy, Nefarius je połączył i wyruszyliśmy po skarb, jednak nie mogę go nigdzie znaleźć, obszedłem to miejsce, ale go tam po prostu nie ma... to ma wyglądać inaczej jak poprzednie skarby czy może tam go po prostu nie ma? Nie bardzo wiem co zrobić
Baggio, czy to jest taki symbol na kolumnie czy przycisk tak jak na wieży? chyba że mam jakiś bug bo szukam i szuka i ciągle nic...
fifka DreamVader
Nie dodali tego, ale może Orc by to ogarnął ? Ponawiam:Kolejne pytanie... zapaliłem zioła od Lestera, położyłem się spać, wczytała mi się misja, biegnę tym nowicjuszem, ale ciągle ginę przy czym Lester nie ma ze mną żadnego dialogu oraz nie ma wpisów do dziennika.
W wizji musisz porozmawiać z Wiarusem a potem z Baalem Jakimśtam, powinni być w tej samej chatce co ty.
przemek273
Mam pytanie, mam iść do zatopionej wieży Xardasa po jakąś księgę i ornamenty, ale do dwóch skrzyń nie da się otworzyć wytrych ciągle pęka, mam 70 zręki i mistrz otwierania zamków. W dwóch pozostałych nic nie ma. Co robić ?
Brolaf
Pomocy! W queście, gdzie mam znaleźć kopaczy w nowym obozie i sher chce oddać za mnie życie jest problem. Strażnik bije shera, ale nie zabija i następnie rzuca się na mnie. Co do...?