Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013576 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013576

Odpowiedzi 2478

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Musisz wczytać u mnie też tak czasami się zdarza, nie wiem dlaczego tak jest ale jak wczytasz wszystko powinno być ok

co do tego błędu to kwestia np. przeskoczenia dnia np. z 13 na 14 i wtedy warta nie działała, przynajmniej tak u mnie było więc najlepiej przyjdź po północy to powinno być dobrze, ale najpierw zrób to co dracon mówi

Udało się. Dobrze, że podczas tej warty czas leci szybciej, bo myślałem, że znowu będę musiał czekać nie wiadomo ile.

Jestem w 2 rozdziale i mam jeden problem. Wiem, że to moja wina, ale pominąłem dialog z Foxem, podczas którego objaśnia zadanie "Gulasz" i nie mam pojęcia co robić. W dzienniku zadań pisze tylko, że mam rozdać gulasz, a niestety nie mam save#msg1058140a sprzed rozmowy. Z dialogu pamiętam tylko, że Fox mówił coś o gulaszu, który dostaje od Snafa.
Proszę o pomoc :) .

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
w zadanie z gulaszem po rozmowie z foxem nalezy wejsc do magazynu i otworzyc skrzynie (zamek jest otwarty) i bedzie tam 32 gulaszy i musisz rozdac kazdemu gdy juz rozdasz idz do foxa i tyle

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Dzięki Splash ;).

Kolejny problem, tym razem z zadaniem "Szpieg Gomeza".
Spoiler
Pochodziłem po obozie i w końcu odkryłem, że Tony jest szpiegiem. Powiedziałem o tym Cavalornowi i w dzienniku jest napisane, że muszę porozmawiać z Tonym. Niestety nie ma żadnych opcji dialogowych. Pochodziłem też po innych NPC, ale nikt nie ma nic do powiedzenia na ten temat. Czy to jest zadanie poboczne czy fabularne? I czy to jest bug? Nie wiem czy to może być przyczyną, ale po rozmowie z Cavalornem, gadałem z Świstakiem o Tonym i w dzienniku ostatni wpis to właśnie rozmowa ze Świstakiem.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Zgaduję, że tam pisze coś tam... Tony ... może to dobry trop. Musisz dwa razy z NPC pogadać. Ostatni znowu odeśle cię do Cavalorna (i będzie dłuuuuuuga rozmowa)

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Nie, jest napisane, że muszę jak najszybciej porozmawiać z Tonym i Cavalorn dał mi na rozwikłanie zagadki 3 dni. Już rozmawiałem 2 razy z każdym NPC (najpierw o ich przeszłości, a potem o ich opinie nt. zdrajcy).

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
To tera do Tonego powienienes isc i powinno dzialac

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ja już rozmawiałem 2 razy ze wszystkimi zanim napisałem pierwszego posta o tym problemie. Chodzi właśnie o to, że Tony nie ma żadnych opcji dialogowych poza "Opowiedz mi o Starym Obozie".

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
arrim coś musiałeś popierdolić, zrób tego questa jeszcze raz

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Coś ci się zbugowało. Zostaje jedynie new game. Ale to się nie opłaca, bo niedługo ma wyjść nowy patch.

Michals

Michals

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie jest dokładnie posążek innosa? Szwędam się i szwędam przy tym grobowcu niedaleko obozu rebeliantów, ale za cholerę nie mogę znaleźć.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
musisz sie poszwedac po tym cmentarzu i po jakims czasie bedzie zapis w dzienniku

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Wie ktoś może gdzie jest dokładnie posążek innosa? Szwędam się i szwędam przy tym grobowcu niedaleko obozu rebeliantów, ale za cholerę nie mogę znaleźć.

Powinien być zapis w dzienniku przy małym cmentarzysku na terenach orków, tam są ze 4 wargi, po zapisie powinieneś udać się do Quentina a następnie do Jacka aligatora

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
posążek jest w ,,skarbie,, jacka w lesie obok SO a perła  w ,,skarbie,, kolo mostu do starej cytadeli

BALTIeggo

BALTIeggo

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam

Mam problem, zabiłem aligatory które wkurzały Jacka Aligatora wyciągnąłem z nich zęby, ale to nie jest trofeum na którym mu zależało i nie mogę go (chyba) przez to zaciągnąć do obozu. Zna ktoś kod na to trofeum, albo wie co powinienem teraz zrobić?

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Musisz ściągnąć nowszego patcha albo przywołać matkę kodami i ją zabić. Sorki kodu nie znam. Ale sugerowałbym czekać na NOWEGO patcha.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
aligator_boss

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też  od nikogo nie dostałem.

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też  od nikogo nie dostałem.

Dostaniesz zadanie w swoim czasie.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dzięki za profesjonalną odpowiedz...

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Dzięki za profesjonalną odpowiedz...

Ależ nie ma za co.

0 użytkowników
Do góry