O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1013576
Odpowiedzi 2478
Arrim
Musisz wczytać u mnie też tak czasami się zdarza, nie wiem dlaczego tak jest ale jak wczytasz wszystko powinno być ok
co do tego błędu to kwestia np. przeskoczenia dnia np. z 13 na 14 i wtedy warta nie działała, przynajmniej tak u mnie było więc najlepiej przyjdź po północy to powinno być dobrze, ale najpierw zrób to co dracon mówi
Splash Moderator
Pablo1999
koksikmajor
Michals
Draco The Modders
Wie ktoś może gdzie jest dokładnie posążek innosa? Szwędam się i szwędam przy tym grobowcu niedaleko obozu rebeliantów, ale za cholerę nie mogę znaleźć.
BALTIeggo
turbocheat
Korek
Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też od nikogo nie dostałem.
Cytat: turbocheat#msg w 2012-11-14, 20:05Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też od nikogo nie dostałem.Dostaniesz zadanie w swoim czasie.
Cytat: Korek193#msg w 2012-11-14, 21:44Cytat: turbocheat#msg w 2012-11-14, 20:05Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też od nikogo nie dostałem.Dostaniesz zadanie w swoim czasie.Dzięki za profesjonalną odpowiedz...