Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1020623 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1020623

Odpowiedzi 2478

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Ja mam dziwny problem bo jestem niby w 2 rozdziale i dostaje zadanie od Cavalorna z tą rebelią w nowym obozie tylko że w tym sęk ze tytuł 2 rozdziału brzmi łowcy trolli a do ich obozu nie mogę w żaden sposób się dostać a i zadania na ich temat też od nikogo nie dostałem.

Dostaniesz zadanie w swoim czasie.

Dzięki za profesjonalną odpowiedz...

turbocheat, w rzeczywistości tą misję mamy dostać w 4 rozdziale a nie w 2. To jest błąd który dawno temu został poprawiony

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Nie mogę się wydostać z klasztoru zmiennokształtych -[...] lecz w tych podziemiach nie ma możliwości zdobycia miecza runicznego, trzeba przyzwać go cheatami już podaje na niego kod: itmw_2h_runeswd_01

Mylisz się. W wielkiej sali tronowej trzeba użyć zaklęcia telekinezy. Powinno nam namierzyć miecz runiczny, który jest nad tą salą. Przyciągamy go i spada nam na podłogę.

GothicFan65

GothicFan65

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mam problem gdzie moge znależc stado czarnych wilków do zadania biały kieł?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
koło obozu łowców trolli, ale musisz iść tam z pacho bo inaczej tych wilków nie będzie

GothicFan65

GothicFan65

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
no dobra ale pacho nie chce że mną iśc

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to błąd gry, będziesz musiał poczekać do finalnej wersji moda

Karoooooooool

Karoooooooool

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witajcie ja mam problem z misją Wsparcie którą otrzymujemy po tym jak pójdziemy spotkać się z informatorem Urta.
Idąc do obozu Łowców Trolli nikt nie ma dialogu do wykonania tego zadania, czy może trzeba to jakoś inaczej zrobić z góry dziękuje. :ok:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wykonaj wpierw zadania "Marzenia Rodneya".

Karoooooooool

Karoooooooool

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Aha dzięki.A co trzeba zrobić po tym jak dałem Leren'owi ten list orka z starej cytadeli.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Dawno nie grałem w CZ, ale chyba musisz iść do Wieży Mgieł ( w nocy ) i musisz z kimś pogadać. Co do lokalizacji tej wieży to jest ona na klifie, niedaleko miejsca gdzie zaczynałeś grę.

PlasteG

PlasteG

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Hi , Mam kilka problemów z zadniami :
1. Zadanie od Świstaka w którym , musimy podmienić konfitury (nie pamiętamy nazwy) niby zrobiłem ale teraz zaczepia mnie Drax i mi mowi że , mamy dla niego ukraść jakieś berło Świstaka z jego skrzyni ... ale gdzie do cholery jest to berło ?
2. Rebelia w NO , wiem wiem jedna ze zbugowanych lokacji ale musze zapytac , czemu nie mam opcji dialogowych u Torlofa ? Przezedlem do wolnej Kopalni na marvin modzie (chyba inaczej sie nie da :ayfkm:  ) no i po obejsciu goscia o imieniu Sher (nie chciał mnie wpuscić dupek) gadam z Torlofem i mam tylko "KONIEC"  :pokerface:  
PS: Cos bylo poprzednio pisane o jakimś wyborze frakcji spośród maga i łowcy czy coś ... może ktoś napisać kiedy ta opcja dostępna ? Bo wiem że , chyba u Ratforda ale chciałbym wiedzieć od kiedy bo u niego mam tylko nauke oprawiania zwierzyny :/

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
1. Jakie berło? Ja normalnie podmieniłem konfitury i koniec zadania ( chyba :D  ).
2. Nie grałem w CZ więcej jak pół roku, ale musisz chyba wykonać zadania dla Laresa i Wilka, potem Orle Gniazdo i chyba wtedy do kopalni, nie wiem mogę się mylić ale tak to chyba szło. A tak wgl. to po co dalej ci iść w fabułę? Zaraz atak na obóż, postacie się zbugują bo nikt nie będzie chciał rozmawiać, a nawet jak zagadają to Lee nie będzie miał dialogów( przynajmniej w tej wer. na której ja grałem, ale następna wer. chyba tego nie poprawiała ) a musi mieć bo fabuła nie pójdzie dalej i wszystko się zjebie... Jeszcze te parę miechów i finalna wersja moda, więc lepiej poczekać niżeli mordować się z bugami. Co do wyboru mag/łowca był chyba na początku 2 rozdziału albo w 3 przed wypadem na kopalnię SO.

Chociaż Orle Gniazdo nie było chyba obowiązkowe.

PlasteG

PlasteG

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Jakieś perłowe(albo świecące ... chuj wie) berło ze "skrzyni" Świstaka , w tym rzecz że Świstak wogóle nie ma skrzyni  oO  
A co do tej rebelii , to w orlim gnieżdzie nie mam dialogu z tą panią (chyba Nia czy jakoś tak) , bo kazała mi przyjść jutro ale i tak nazajutrz nie ma żadnego dialogu :/
Może ty grałeś w starszą wersję ale Lee ma jakieś Dialogi i nawet na poprzednich stronach piszą że udało im się iśc o wiele dalej z fabuła więc w tym musi coś być ... problem tylko w tym że ta panna z OG nie ma mi nic do powiedzenia a może i właśnie dlatego Torlof też nic nie gada :ayfkm:

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
orle gniazdo to wątek poboczny, nie wnosi nic ważnego do fabuły

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
To logiczne, że Torlof nie będzie miał dialogów jeżeli nie spełnisz wcześniejszych warunków. Gra na kodach mija się z celem bo niewiele wniesie do rozgrywki i tak gdzieś utkniesz. Powoli poprawiamy wszystko, jak się uda to może do miesiąca pojawi się ostatnia beta.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jakieś perłowe(albo świecące ... chuj wie) berło ze "skrzyni" Świstaka , w tym rzecz że Świstak wogóle nie ma skrzyni  oO  
A co do tej rebelii , to w orlim gnieżdzie nie mam dialogu z tą panią (chyba Nia czy jakoś tak) , bo kazała mi przyjść jutro ale i tak nazajutrz nie ma żadnego dialogu :/
Może ty grałeś w starszą wersję ale Lee ma jakieś Dialogi i nawet na poprzednich stronach piszą że udało im się iśc o wiele dalej z fabuła więc w tym musi coś być ... problem tylko w tym że ta panna z OG nie ma mi nic do powiedzenia a może i właśnie dlatego Torlof też nic nie gada :ayfkm:

Ja też nie miałem z nią dialogów, ale pojawiły się chyba po tym, jak zrobiłem parę zadań od jakiegoś strażnika. Nie pamiętam jak miał on na imię, ale wiem, że był w lekkiej zbroi strażnika i miał taką dużą kuszę. Aha, pamiętaj, że jak źle mu odpowiesz to zadanie się zjebie i nie będzie chciał z tobą więcej gadać. Jeżeli to nie to, to pogadaj ze wszystkimi w tym OG ( z wszystkimi, któzi mają imiona albo nazwę zawodu, np. kowal ), i zobacz jaki masz ost. wpis w dzienniku. Może tam jest coś napisane. Co do tego świecidełka, to może ta skrzynia jest za jego domem, gdzieś ukryta albo ma te berło przy sobie? A, pamiętam, że było jakieś zadanie z wykuciem jakiegoś "świecidełka", chyba pawiego pióra. Może o to chodzi?

PlasteG

PlasteG

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Gadałem ze WSZYSTKIMI w OG , a ten koleś z kuszą o którym mówisz ma na imię Siódemka i nie miałem z nim żadnych ciekawych dialogów oprócz tego że nazwał mnie kutasem  oO  
A te pawie pióro to wcześniejszy quest , przeszukałem cały obóz rebeliantów , otworzyłem każdą skrzynie , nawet po zrobieniu save sprawdziłem czy Świstak ma je przy sobie i dupa , NIC  :[  
A co do wypowiedzi Shergara to jakie mogą być questy które pominołęm ... serio starałem się robić wszystko , może w Głębi był jakiś quest ? Na serio nie wiem kto jeszcze może mi dać coś do roboty :/

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#717 2013-01-20, 10:18(Ostatnia zmiana: 2013-01-20, 10:18)
Następnym razem czytaj dialogi w całości, bo po twoich postach widać, że nie czytasz ich w całości i łatwo się gubisz. Np. Siódemka nie nazwał cię kutasem tylko powiedział, że woli by na niego mówili Siódemka, ponieważ ma na imię Dick, a to już chyba wiesz, co znaczy.
Drugi przykład : Nie masz szukać miecza Pawie Pióro, tylko składników na niego. Świstak dał ci listę składników, więc ją przeczytaj.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

PlasteG

PlasteG

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
A ty za to nie czytasz moich wcześniejszych postów :P
Nie szukam pawiego pióra bo to już zrobiłem (to Pawci0W'i pomyliły się questy)
Szukam berła Świstaka którego kradzież zleca nam Drax po podmienieniu jego konfitur na te śmierdzące od Świstaka , w tym rzecz że , jak już wcześniej pisałem on mówi że , berło jest w skrzyni Świstaka , a on wogóle nie ma skrzyni w obozie oO
I nie ... za jego domem też jej nie ma :/
Co do Siódemki to może się pomyliłem , sprawdze czy mam jeszcze tego save i go zaraz ogarne.

Coś jest nie tak ... u mnie Siódemka nie ma żadnych questów , jest tylko jeden dialog przy którym , myli on moje imie (Rick) z Dick i nazywa mnie kutasem :
Rick : "Co to za imię ?"
Siódemka : "Lepsze to niż nie przymieżając , kutas ... prawda Dick ?"
Dalej nic nie mam , jest tylko "KONIEC" :S

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Prześpij się parę razy a może w końcu załapie, i ta Nia będzie miała jakieś dialogi, albo wczytaj jakiś save przed OG. A tak wgl. to najlepszym rozwiązaniem chyba będzie jak odpuścisz sobie ten wątek.

0 użytkowników
Do góry