Wg. mnie to najlepszy mod do pierwszej części Gothica i w dodatku polski.
Czas Zapłaty to najlepszy dodatek do Gothic#msg1082605a I
Oceniaj moda przed premierą - bezcenne
Jakby nie patrzec - juz wyszedl. I tak, jak dotad narazie jest najlepszy.
Zależy od roku wydania, np. do aktualnych modów wrzuca się tarcze, duale, wyjebane w kosmos meshes&textures packi, miecze runiczne i wiele innych, a nie można zapominać o tym, że w starszych modach nie było tego bo możliwości na to nie pozwalały (np. brak rozszerzonych pakietów skryptów, itp.). Gothic jest starą grą, ale z biegiem czasu modderzy wymyślają i dodają coraz to nowsze i ciekawsze rzeczy, dlatego porównywanie Czasu Zapłaty z 2013 roku z takim Die Bedrohung z 2002 roku, czy też Mrocznymi Tajemnicami z 2006 roku nie ma sensu, choć wszystkie z wyżej wymienionych modyfikacji są świetne. Zwyczajne technologie modderskie (a raczej ich brak) z tamtych czasów nie pozwalały na takie rzeczy jak dzisiaj. W 2006 roku mówiono o MT: "To jest najlepszy mod!"; w 2013 mówi się o CZ: "To jest najlepszy mod!", a za kilka lat zrobi ktoś lepszego moda z nowszą technologią i gracze będą mieli w dupie CZ. Być może zaraz ktoś napisze: "Nie bluźnij kurwa, jak można mieć w dupie CZ?", ale wali mnie to, takie jest moje zdanie. Rzecz jasna nie obrażam nikogo, ani CZ, bo osobiście czekam na zapowiadane mody tak samo jak Wy i trzymam kciuki za teamy modderskie, ale jak można porównywać mody sprzed kilu(nastu) lat z teraźniejszymi. Werewolf, nie obrażaj się bo nic Ci nie zarzucam, chodzi tylko o posty tego typu i logikę.
Sorry, jeśli są błędy, ale nie chciało mi się tego czytać drugi raz...